|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Какво мислите за тестовете/детекторите на лъжата?
Ставали все по-чести практики при набиране на персонал или даже за избор на брачен партньор.
Изследвало се лоялността и други подобни.
Та Вие (жени и мъже) бихте ли минали през такъв експеримент?
Доколко е нужен и врен той?
Ще навлезе ли в Бг и защо?
Аз бих пробвал. И гледам на това по същия начин както и на всидетелството за съдимост.
Всъщност далеко съм от подобни материи, но нали няма не искам и не мога.
Думата е ваша.
Време е за мечти!
| |
|
Това ми звучи като предбрачен договор. Уж си вярваме, ама дай да се застраховаме. Изкуствено ми се вижда, пък аз мразя изкуствени неща.
Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!
| |
|
Нещо ненадеждно. Не съм в час с новите модификации, 96-та тествахме такова в управлението. Ако си със стабилна психика го лъжеш как си щеш. Отговаряла съм с "ДА" на контролния въпрос "ти Надежда ли се казваш", после пак на същия въпрос съм отговаряла с "НЕ" - не отчете лъжа. Също така е ненадежден при хора със психични заболявания и смущения. Ако разпитваният е с някакъв остър възпалителен процес, също е ненадежден.
Вообще е ефективен само при кокошкари.
Но пак казвам, няма начин за 12 години да не са го осъвършенствали, но перде ли си - няма начин да ти е проблем.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
хих
те детекторите на лъжата са само за психически стабилни хора ... за другите резултатите са с бая големи отклонения
Лоялноста може да се изследва само със специално създаден за целта Психо тест и проблема, е че се изследва до този момент ... не си застрахован мадамата да вземе да се влюби в друг или да е нелоялна на по късен етап
Детекрорите са верни за нормалните хора и не бих искала от партньора си подобно нещо. Все пак да те препитват 4ч. и да се въртят едни и същи въпроси си е досадно изживяване.
Ако трябва да доказвам невинноста си за нещо сериозно със сигурност бих го направила... но засега те не се водят за доказателство.
Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво.Редактирано от Kyмиko Янaka на 24.02.08 13:54.
| |
|
Нищо изкуствено не виждам в предбрачните договори. Ни човека, ни чувствата, които изпитва са непроменяеми във времето величини. Не виждам защо, ако аз след 5-10 години брак да речем се влюба в друг и се разведа, да трябва съпругът ми да се чуди къде да иде да живее, защото всеки съд ще ме остави мен и децата в семейното жилище, па нищо, че то му е наследство от дядо му примерно.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
Само едно уточнение: годежът по своя замисъл е именно предбрачен договор.
Защото младите мислят преди всичко за удоволствията, но не и за отговорностите. Затова се допитват до хората с опит.
Вярата е едно от условията за хармоничен брак.
Време е за мечти!
| |
|
е на днешно тия време постигат над 90% точност вече
и сесиите са бая дълги и без почивки ... и перде да си не минава
Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво.
| |
|
През 1996 г. бяхме с едва ли не със сметачните линийки. Сега сме в друга ера на технологиите.
Освен това машината си е машина. И винаги ще зависи от ПредМониторното Интерпретиращо устройство.
Гърмян заек сиииии, Наде!
Време е за мечти!
| |
|
Ми то аз съм лаик в бая сфери на фирмения живот.
Детекторите наистина са една (нова) алтернатива. Та по-скоро дали да се търси квалифицираната помощ на една трудова агенция или да инвестираме в технологии е по-перспективно?
Време е за мечти!
| |
|
бая голяма инвестиция ще трябва да направиш че тоя детектор не може ти сам да си го използваш ако нямаш няколко дипломи по психология и боравене с туй нещо
дет се вика не само детектора ще ти трябва ами и човек на стаж да ти препитва всичко живо
Обичаен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|