Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:53 14.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Разкол по френскинови  
Автор Muлa (Спаски)
Публикувано28.01.08 04:31

Френчите са ми в обхвата отдавна, дори по едно време им бях и фен. Този цирк обаче, който ни показват днес ме хвърля направо в ... дълбоки размисли.

И така - кратка хронология:

октомври 2007 сесилия и николо се развеждат с неясни доводи ... подоозрителни даже - втръснало й да е в светлините на прожектора - хм? за толкова кратко й и писна вече?! ок!

декември 2007 николо вече е щастливо влюбен в карла - освен всичко се размотават по света с нейния син, който на мен поразително ми прилича на николо (?!?!?!)

януари 2008 бръмчене около евентуален годеж и сватба - няма и 2 м. любов - как стават тия неща??? пък и пръстена същия каато на сесилия - ех николчооо...

и днес - бомба номер 6 - сесилия ще се омъжва през февруари за бивш любовник, с който (!!!!!) преди три години забягвала в америка, ама после се върнала при николо, та до днес, когато видите ли пак й хрумнало, че по-добре да вземе да се вземе с любовника... ама освен всичко не й е за втори път ми за трети...

е?

безмълвна стоя и се чудя - каква е играта на френчите днес?

не ми дреме за личния живот на николо и сесилия, но ми е грозно как лъжат като луди и ни взимат за патета от детската ясла. някой врява ли на тази френска сапунка въобще?

аз веднъж се разделях с дългосрочно гадже по взаимно съгласие - който квото ще да ми казва, но това боли! остави че боли ми те и подтиква към самостоятелен живот за доста дълго време (при мен 9 м.)... та как френчовците успяха да натворят толкова много любов наведнъж за такова кратко време? пък защо не вземат да си кажат което както си е - да не им се смеем поне ние??? или ни имат за тотално тъпи същества - целя свят ... това си е подигравка, извинете!

вече се чудя на огромнот количество французи пуснали глас за николо - те пък очи нямат ли?

хайде сгита съм умувала..

Добро утро и лек ден!

Тема Re: Разкол по френскинови [re: Muлa]  
Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано28.01.08 07:33

Е и? Честно да ти кажа, баш ме боли за любовните тръпки на президента на Франция. Явно не им е вървял брака, всеки си е имал паралелна връзка и са си тръгнали по пътя. Нищо сензационно, всеки ден се случва на хиляди двойки.
Пък и хората избират президент, не съпруг на годината.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема Само да те светна,нови [re: Muлa]  
Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано28.01.08 10:03

че човекът се казва НиколА с ударение на последната гласна.

Автор SoulMate (фанта геройче)
Публикувано28.01.08 10:18

Т.е според теб ако един президент не е добър съпруг, тогава не може да е и добър президент?

Интересно какво ще кажеш на бабичките, които боготворят Станишев (туй момче златно, с кожИно яке и мУтор, ма само залъгва Илйена).

Благодаря ти, цицеста лельо

Тема По скоро ...Комеди фронсезнови [re: Muлa]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано28.01.08 10:21

Абе, ко ти пука?!!!Тя Берьозчицата хубава е написала ,че Колю се казва НиколА, ама той какъв французин е, пък Сесилия колко е франсе, един Господ знае.

Обичат се хората!Шоу правят....След като до ковчега на Митеран се наредиха законни и избрачни деца и кротко трауряха без да си разменят и една скандална публична реплика, мадам Митеран и забравих името на дългогодишната любовница(20 години и кусур не са малко..как пък никой не подшушна, бре..тре дискре са тия хора)...какво остава за сегашния президон?И все пак, макар и да залагам на семейните ценности(нямам предвид ценни монети и картини), си мисля, че през 21.век това поведение е по-нормално, отколкото да се сваля президента на световна сила, заради една свирка, била и тя в Овалния кабинет...дали не е бил някой дългосрочен план на това хитро Хилари е чудя днес

Лошото е, че за мен Франция никога не е била приятел на България...иначе президентите й нека се размножават, колкото си искат и с когото си искат.

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Тема И малко американски скечове...нови [re: Фиш]  
Автор Heли. (Lady with doggy)
Публикувано28.01.08 15:09

Точно тъй. И на мен не ми харесват скучните ни полит.типове, само алчността и лъжата са си избрали за порок, вечните комсомолски секретарчета бозави, още се крият като във времената на "другарското порицание".Интересно, от големите золуми в политиката и икономиката хич не ги е срам, дори се гордеят някакси, а на сексуалния фронт-игуменки същи....Скука и грабеж.
А при Николчо, Клинтън и сие-обратното.(Може и да ги сърби малко и ръчичката, освен другото, ама трудно, мнооого по-трудно....)

Да си припомним каква "Първа Дама" би могло да има скоро...(не говоря за момичето в средата на картинката)...

Хм, Хилари сега е с по-хубава прическа, както виждам.

Редактирано от Heли. на 28.01.08 15:20.

Тема Re: И малко американски скечове...нови [re: Heли.]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано28.01.08 15:35

Абе...и без Първа Лейди ши минат))

Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...

Автор chorlavata (brunetka)
Публикувано28.01.08 17:33

след като си правят труда да представят този сценарий на обществеността, нас кое ни пречи да им уважим усилията и да им повярваме?...

даже и френската бивша първа двойка има право на личен живот...

прави каквото трябва,да става каквото ще.

Тема Re: Е, и???нови [re: Бepeзka!]  
Автор Muлa (Спаски)
Публикувано29.01.08 02:16

... като ме светнеш к'во ... добре ли ти се отразява на климактериума???

обикновено избягвам да обиждам, грозно е, но чесно казано по неадекватни от твоите коментари в моите теми не съм срещала ... явно възрастовата ни разлика, часовата ни разлика, разликата във възпитанието ни и всякакви други разлики са на прилично количество разстояние ... трябва тук да благодаря на Някой, че ме държи далеко от тия дето са ти подобни
...

Mери си приказките! Последно предупреждение!

Редактирано от HAДEЖДA™ на 29.01.08 10:41.

Тема Re: Разкол по френскинови [re: chorlavata]  
Автор Muлa (Спаски)
Публикувано29.01.08 02:21

тъкмо това ни пречи да повярваме, че не сме тъпи лапнишаранчета... точно това ме дразни, като си искат личен живот да си го имат, а не да ми го навират в носа на порции лъжа след лъжа и то в централните новини ... има си жълта преса там да се изявяват както щат... ако ще си вадиш мръсните ризи - добре, но не хък-мък, съшито с бели конци... хайде стига, това си е жива подигравка със света.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.