Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:42 06.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема чудя се.....нови  
Автор slunchice ()
Публикувано13.02.08 10:52

Вчера ровейки из чекмеджетата при нашите намерих дневниците си. И как то си е реда веднага се зачетох. Много мили спомени ме изпълниха, но не това е повода да започвам тема. Спомням си, че когато водих тези тетрадки и тефтери си мислех, че един ден бих ги дала на дъщеря ми да ги прочете, но сега когато съм в очакване на първото си дете вече не съм толкова сигурна

.
Не че има кой зане какво, особено в първите 2-3, най - нормални неща от сорта на първи трепети по момчета, разправии с приятелки, първа целувка, стихове и т.н. Но последния ми дневник, който съм водила когато съм била в най- дива пубертетска възраст (17-18 годишна) е доста по ............ как да го кажа, не е вече така невинен. В него са първите ми докосвания до сека, напивания по купони и няколко случки, с които не се гордея особено и съм извадила късмет след това. Въобще неща, които и тя (ако е тя) ще изживее, но това не е много радваща мисъл за един родител.

Та след цалата тирада, въпростът ми към вас е бихте ли дали дневниците си на детето си?
Знам, че доста от вас имат деца така че можете да си представите какво имам предвид

"Животът е прост и простите неща са правилните"

Тема Re: чудя се.....нови [re: slunchice]  
Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано13.02.08 11:40

Всяко нещо - с възрастта си. Не виждам в един момент какво ще те притеснява и тийн-дневниците ти да станат достояние на децата ти. Те ще минат по същия път, ама не на - да речем на 17-18, а малко по-рано.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано13.02.08 11:45

аз дневници нямам

но след като си ги писала явно е за да се четът от някой

Тема Re: чудя се.....нови [re: HAДEЖДA™]  
Автор slunchice ()
Публикувано13.02.08 12:42

Наде, ти имаше синове, ако не греша, би ли им дала дневник, в който пише как си пила до повръщане и си се натискала с някой си от купона?

И кога е подходящия момент да й/му го дадеш да го прочете? Преди да са стигнали тази възраст или докато са в нея? Няма ли да го изтълкуват като вид поощряване и ако свърши някоя глупост после да ми каже: "И ти си правила такива неща". После ходи обяснявай

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано13.02.08 14:24

Никога не съм писала дневници, но нямам никакви проблеми да ги дам на децата да ги прочетат. Самият факт, че пиша в ГЗС и децата ми знаят ника... Не се притеснявам, че ще прочетат нещо по-пикантно. Това са нормалните неща от живота.

Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!

Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано13.02.08 15:12

Що бе ?
Можеш да се правиш на първа девственица както повечето патки.
Аз дневници не съм писал.За мен това бяха лигавщини на млади девойки,но на децата (мъжки) като бяха в пубертета съм им разказвал за всичките си дивотии.Дори и сега ,ако съм забравил за нещо им го разказвам.
Така,че споко .
Дай го на девойката да види ,че не открива топлата вода.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор TE_DDA (I love youShrek)
Публикувано13.02.08 16:03

никога не съм имала дневник. по простата причина,че винаги съм била недоверчива и черногледа. нали уж там си пишеш скришни неща от другите... е винаги съм била наясно,че може да го прочете някой,който не искам. та по тая причина за мен хората,които си пишат дневници , са глупави:)))) ( нищо лично:)

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема Re: чудя се.....нови [re: TE_DDA]  
Автор slunchice ()
Публикувано13.02.08 16:24

Е, не мога да кажа глупава ли съм или умна, но аз водих тези дневници защото така перусмислях нещата и го чувствах полезно за себе си.

Редактирано от slunchice на 13.02.08 16:25.

Тема Re: чудя се.....нови [re: Xoлдън]  
Автор slunchice ()
Публикувано13.02.08 16:30

Холдън, не мислиш ли че синовете ти биха реагирали по по - друг начин, ако разберат за пикантерийки около сексуалния живот на майка си, от колкото около товя. Каквото и да си говорим винаги е имало двоен стандарт, а и привързаността на момчетата към майките е по - различна от тази към бащите.

Тема Re: чудя се.....нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор slunchice ()
Публикувано13.02.08 16:34

Права си че това са нещата от живота, но аз все още нямам деца и съм останала с впечатлението, че децата приемат нещата по - директо от един възрастен. От позицията на моите години ми е все едно какво ще прочета за майка ми и баща ми, това не би ми повлияло, но дали е същото с едно 13 годишно хлапе например?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.