Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 04.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Пияна жена!нови  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано10.02.08 02:29

От доста време ми се върти в главата тая тема.За целия си съзнателен живот съм се нагледала на пияни жени от всякакви националности тук на морето.Един вид резил отвсякъде.Миналата година беше пълно с тийнейджъри.То малко неудобно,но да ви питам:Случвало ли ви се е да се насвяткате до несвяст и на другия ден да ви казват к'ви сте ги творили

?Аз лично не нося на алкохол и малко ми трябва.Ама всичко си помня де

А до още не съм стигала!!!

Тема Re: Пияна жена!нови [re: morska valna]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано10.02.08 02:51

А........тази съм я гледал вече,здраво е нагазила в мамулите

Доста такива клипчета съм изгледал,но са ми фаворитите
На това му се вика:"ако можех да стана,щях да си тръгна"

гледай внимателно на 00:08 :))))

И аз съм се освитквал здраво,ама не помня да съм си трошил кратуната в асфалта:)))

Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове

Редактирано от *Плaмeн* на 10.02.08 02:57.

Тема Re: Пияна жена!нови [re: *Плaмeн*]  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано10.02.08 03:24

Мъжкото пиянство по-не бие на очи.Ама жена пияна............

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано10.02.08 04:03

Едно и също е.Като се направиш на свиня,дали си мъж или жена ква е разликата

За никъв хуй не ставаш:)Само за сеир на хората.

Иначе по мои наблюдения,напоследък жените масово си попийват и то сериозно.
Което за мене е добре дошло,защото мразя да седна на маса , да ми се лигавят на кафета и да ми разправят как не пиели алкохол:)и колко лошо било това:)))

Иначе ако трябва да се върнем на темата-да ,попадал съм на жени напили се до безпаметност,но и аз като един толерантен пияч съм се пробвал да им помогна с каквото и доколкотомога.
Не ми прави лошо впечатление,освен в случай че ми бърка в джоба.
Т.е.ако всеки сам/а може да си позволява харча да изпада в подобно състояние,то аз каква работа имам да го охарактеризирвам или да му давам акъли.
А дали мъж или жена...........ми нали сме равни вече
Може и по равно да се търкаляме по тротоарите

Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове

Тема Не-е-енови [re: morska valna]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.02.08 08:06

Аз съм достойна потомка на една баба на майка ми, която заспивала под канелката.

В смисъл, че наследничките на този ген в нашето семейство обичаме да си попийваме, но за разлика от легендарната баба, доста добре се справяме с алкохола, бързо го разграждаме и до такива състояния не стигаме. В по-далечното минало се е стигало до състояния, при които като си легнеш, таванът ти се върти, но нямам случай да не помня какво съм правила (с изключение на един случай, когато извървях разстоянието между две пресечки спейки, но без да залитам, според очевидци), никога не съм повръщала вследствие препиване и най-тежките ми напивания са водели само до заваляне на езика в определена фаза (после и това минава) и склонност към философстване. Дори и махмурлукът ми е непознато явление. След тежки нощи единственото, което ме тормози е безсънието, а не изпитият алкохол.

Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!

Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано10.02.08 08:42

Бе случвало се е да изпия някоя бира в повече, ама освен навъртян километраж до WC - то други ефекти не е имало. Концентрати рядко пия и то не за друго, ама нещо нямам вяра в нашите винпроми. Иначе историята помни няколко случки като съм си лягала с дрехите, ама моменти не са ми се губили.

Иначе след купони безсънието ме тормози повече, отколкото изпитото количество.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема това само означаванови [re: *Плaмeн*]  
Автор Cтaниcлaв! (Ачмонек)
Публикувано10.02.08 08:44

че не си стигал фазата, в която асфалта се прегъва и те удря силно по лицето

Не знам, но обикновено усещам някаква хвалба в това, когато много мъже седнат на едно място и започнат да се хвалят кой колко изпил и кой колко повръщал...

Изключително просташко

Но пък ония двамата хубавци, дето се изправяха от земята, всякаш са на два чифта кънки върху лед.... Те ми напомнят за оня виц, в който полицай вижда как безпаметно пиян се качва в колата и го пита:

- Извинете, мисля че не е редно да се прибирате с автомобил...
- Господин полицай, мислите ли, че по някакъв друг начин мога да се върна у нас?

То колкото смешно, толкова и тъжно. Но принципно от пияния и лудия бяга

Тема Re: Пияна жена!нови [re: *Плaмeн*]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано10.02.08 11:03

ама ти сигурен ли си, че тва е истина и че те наистина са пияни?
аз никога не съм виждала такова нещо
ама ми се вижда малко прекалено

мисля, че ако човек пие толкова, че да не мое да стане, напрао ще умре на място
или греша?

Тема Re: Пияна жена! [re: morska valna]  
Автор XeйЖивoт! (magic dance)
Публикувано10.02.08 11:30

Аз като "малка мома" съм го правила три пъти, но пък си взех поуки за цел жувот напред. Първият път - от мъка, сама, съзнателно, с коняк - с резултат: оттогава не пия коняк и не пия от мъка. Вторият път - без мезе и без да съм хапвала цял ден, фатално за крехката ми физика - резултат - оскверних една света обител с един послушник и вече не пия без мезе. Третият път - реших, че ще докажа на бъдещият-ми-вече-бивш съпруг, че мога да изпия толкова джин, колкото и той. Резултат - никога повече секс на плажа, защото имах пясък и в ушите и никога повече няма да се състезавам с мъж в таквиз недостойни дейности

Ся, чак до загуба на моменти не съм стигала, но ми беше толкова зле, че нтц, не мога повече да го направя...

Peel me a grape, crush me some ice...

Автор Cтpeйнджъp (любимо)
Публикувано10.02.08 12:09

Не, но аз и не пия. Изобщо!

Мисля си, че няма по-грозна гледка от това обаче!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.