Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:28 14.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема за мъжете и подаръцитенови  
Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано07.02.08 17:38

Днес се наслушах на всякакви мъжки разговори .... по повод бъдещи и минали празници.
И напоследък забелязах една закономерност:
- Мъжете правят голями подаръци и се разтягат до невъзможни финансови висоти за жени на които не им пука особенно много за тях.
На всичкото отгоре въпросните жени не са им ги и искали, те доброволно се бутат да плащат и да се изхърлят. После когато въпросната не ги захареса повече от тоя факт ревът как били използвани.

- За жените които ги харесват най-много да купят някоя роза или дребен боклук. Тя нали ги харесва и без да се охарчат и без подаръци та няма нужд да се мъчат много и да правят чудеса от храброст.

После другият вярянт тя не ги харесва много и си иска подаръците и естествено иска да види каккъв му е прага на въпросният балък. Прага винаги се оказва неочаквано висок. А те искат докато не ударят на камък и се прехвърлят на другият клон.

Извода е колкото си по голяма фръцла и гаднярка толкова си по добре от към внимание, ухажване и зариване в нелепо скъпи подаръци.
Само че защо после ревът и обвиняват как жените били станали еди-какви си след като те сами са си го създали този проблем???

Чудим се и се маем още .... защо не оценяват по достойнство това което имат. Можеби защото го имат ???

Тема Re: за мъжете и подаръцитенови [re: Kyмиko Янaka]  
Автор Enduring_Knight (Всичко е любов!)
Публикувано07.02.08 19:16

То пък едни мъже...

Хайде не им се връзвай. Кучетата да си лаят, а керванчето да си върви по пътя.

А според теб как да разберем че до нас има истинска жена, а не менте? И как подобаващо да я оценим?

Привет от Банско!

Време е за мечти! :)

Автор мaщepka (flavour)
Публикувано07.02.08 19:42

Ми, то мъжете могат ли да избират подаръци?!? Подарък е това, че се е досетил сам или самият жест

От опит знам, че колкото по-непотребен подарък ти прави един мъж, толкова по-голямо внимание и любов има към теб. Защото не те възприема като инвестиция.

А ако се правим на гаднярки и кучки, то най-много да попаднем на грубияни и мъже "кантари"= мутри, които след това си искат подаръците. Затова, мисля, едно цвете е с много по-голяма стойност за сърцето на една дама от няколкостотин карата бижу... А, и друго, скъпи подаръци правят тези, на които това не им струва нищо.

Тема Бе кво се тръшкаш?нови [re: Kyмиko Янaka]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано07.02.08 22:55

Класиката в жанра е кожено палто.Никога няма излишни в гардероба на една жена.
Но най големия избор ,който съм видял е в курорта на Катерини Гръцко.Там има поне 100 магазина за кожени палта.
Та споко.
А има и жени,които не обичат откъснати цветя.
Та не ни мисли нас мъжовете!!

Когато ви обичаме ние ви подаряваме много неща.Може да не са в лъскава опаковка,но са завинаги.Спокоен живот и домашен уют.
Мисля,че това е по-важно от лъскавите парцалки и коли.Те са преходни.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано07.02.08 23:21

- Мъжете правят голями подаръци и се разтягат до невъзможни финансови висоти за жени на които не им пука особенно много за тях

Ти пък как го пресметна това?Да не би да имаш достъп до фишовете им:))

Холдън ти е -писал:-
Може да не са в лъскава опаковка,но са завинаги

Ама това вие не оценявате-важно е да е материално и да влиза в употреба временно,нали

Сиктир от женски келешлъци!

Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове

Тема Колко си права ...не е истина ....нови [re: Kyмиko Янaka]  
Автор Jolee (Заимова)
Публикувано08.02.08 11:22

Оф скъпа ....точно тази сутрин ми стана едно такова ...на тази тема...чоглаво ...

Мъжете и подаръците ...дай да ви разкажа....кво ме чопли ...

Значи ...имаше един мъж дет така ме дразнеше...Умиргаше си да ме залива с някакви скъпи дарове, които никак не ме топлеха...докато не се усетих кво прави ...
Утешавал си е гузната съвест ....или образно казано се е опитвал да ме омилостивява...

Така се вбесих. Едвам се спрях да не му счупа главата със всичките му дарове.
Зада не си спомням какво е направил ги раздадох на който пръв ми попадна пред очите.До ден днешен хората ме питат ...."Защо си подари онова нещо дет струва толкоз и толкоз?"
Буца ми засяда в гърлото - защото си спомням ...защо ги намразих вещите...

В днешни дни срещам друг проблем...мъжо по-принцип е много изобретателен, когато иде реч да прави изненади и интересни подаръци...но това за приятелите ...
Наближи ли мой празник ми идва с глуповато изражение и задава идиотският въпрос "Какво да ти подаря ?"

Аууу ...толкова ми става тъпо...

Как може хора, които не живеят с мен да са по-съобразителни и изобретателни ....а наш Пенчо да се сковава и да се изчерпа от идеи и инициатива ...точно когато иде реч за мен....

Искам ......искам да седне и да ми нарисува портрет...такъв с молив....подобен на онези, които си и драскал в ученическите тетрадки....

Но ми се ще ...сам да се сети....и да каже ...

"Муцка днес никъде няма да ходим...оставаме вкъщи ...ще те рисувам....после ще го сложим в рамка ....и ще го покажем на внуците .....да видят дедо им колко те е харесвал ....та чак му се е прищяло да те увековечи с молива !"

Оф аре, че се отнесох....

Автор fidgety (fury)
Публикувано08.02.08 11:42

Не мисля, че стойността на подаръците може да бъде измерител за чувствата на мъжа. Виждала съм как се правят скъпи подаръци от едната гузна съвест, но съм виждала и обратното. То се усеща... И не на последно място - фръцканията, мурафетите и грубото отношение или вървят до време, или означава, че мъжът малко не е на център.

La donna e mobile

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано08.02.08 12:34

А, ти, защо гледаш в паничката на гаднярките и използвачките?

Какво значение има, за колко пари се охарчва някой си за подарък - нима това е важното?
- Мъжете правят голями подаръци и се разтягат до невъзможни финансови висоти за жени на които не им пука особенно много за тях.
- За жените които ги харесват най-много да купят някоя роза или дребен боклук.

Боклук ли е подаръка на човека, когото харесваш, само защото не "се е разтегнал до невъзможни финансови висоти"?

Тема Re: Бе кво се тръшкаш?нови [re: Xoлдън]  
Автор _Meдeя_ (тъмна)
Публикувано08.02.08 14:00

Спокойният живот и домашният уют, когато ги има в едно семейство или двойка, би трябвало да са дело и на двамата. Но не за тях говори Кумико. Едно е приятно да си съществувате съвместно и да се грижите един за друг. Друго е понякога да се слагат акценти, да се направи специален подарък или жест, който да те изтръгне от спокойното ежедневие, да накара сърцето да затупти и пеперудките пак да запърхат в корема, както е било отначало. Установила съм не отсега, че мъжете сте склонни да отричате значението на тези жестове в една по-дълга връзка. Правите ги за жени, които ви се дърпат и ви пренебрегват, вероятно защото тогава те за вас са част от лова. Но веднъж завладените територии приемате за даденост и инатлийски отказвате да проявявате старание извън редовните си задължения, да бъдете вълнуващи и изненадващи. В прав текст ви се казва понякога и вие пак тропате с крак и заявявате "няма пък". Изглежда ви се струва, че ще станете смешни и ще се изложите, ако направите нещо романтично извън периода на токуване. Парите и стойността на евентуалния подарък са само елемент от цялата тая схема.

Тема Re: Колко си права ...не е истина ....нови [re: Jolee]  
Автор palatka (старо куче)
Публикувано08.02.08 15:24

Хе-хе! Как може да се тормозиш за такива глупости. Те мъжовете са си такива. Питал те е защото що-годе те е поопознал и не се сеща какво наистина ще ти хареса.

Колкото по-малко познаваш някого е по-лесно да му вземеш подарък. Тази идея с рисуването наистина много ми допадна. Защо не я споделиш с въпросния "художник"? Опознаването на "врага" може да бъде или забавно или кошмарно... и само ние решаваме какво да бъде! Я внеси малко женска фриволност в скучната му мъжка логика...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.