|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Въпрос за риби и брат'чеди
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Гълъбицa (наперена) |
Публикувано | 12.12.07 12:13 |
|
Е те това е култова работа ! Още се облизвам като се сетя как преди няколко години една групичка заформихме у нас заек в гювеч с арпажик . мани коко белене на лук4ета падна , а те толкова лесно се оказаха 4е патат като ги понакиснеш малко с топла вода
| |
Тема
|
Re: Въпрос за риби и брат'чеди
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Zelenikata () |
Публикувано | 12.12.07 12:22 |
|
Тогава да те поканя на заек този уикенд. Мисля да го пълня...
Едно от прехвалените кулинарни удоволствия за мен е хайверът.
| |
|
хехе
стридите не само се ядът сурови но и живички та само специализиран магазин ще ти помогне
ядът се с лимонов сок или салца както предпочиташ защото нямат вкус на нищо ... на мен ми се наложи да ги изям горките за да не обидя един Ново Зеландец, че много настояваше и не ме остави намира.
| |
|
Направо си играеха на гоненица.
Но сериозно - да. Всичко беше сурово без въпросната змия.
| |
Тема
|
Re: Въпрос за риби и брат'чеди
[re: Zelenikata]
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 12.12.07 12:32 |
|
Хм..каква любезна покана!Благодаря ти, но къде като географско място е товаДа дойда и да помагам, де!
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
|
Намерих този в Лозенец. На кофти място е, но ми е по-близо от Изгрев и ще го навестя, ако в Пикадили няма.
| |
|
Знам,че гадовете пускат капчица лимон, за да помръдне стридата и да се уверят,че наистина в живаЯла съм сурови миди..просто миришат на море
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
Тема
|
Re: Въпрос за риби и брат'чеди
[re: Гълъбицa]
|
|
Автор |
Фиш (вече спокойна) |
Публикувано | 12.12.07 12:40 |
|
Абе...нали четем и споделяме, научаваме лесните начини
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
Тема
|
Re: Въпрос за риби и брат'чеди
[re: Фиш]
|
|
Автор |
Zelenikata () |
Публикувано | 12.12.07 12:44 |
|
Прашната, шумна и задръстена от хора и автомобили София. Но като влезеш вкъщи, блясъкът на елхата и ароматът на зайчето ще заличат онова отвън...
В чест на ника ти и темата, може да обърнем и някоя риба на скарата.
| |
|
Никак не предпочитам вече. Като знам колко усилия ми костваше пробването на топлиннообработена мида, стридатата направо изпада от класацията.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|