|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Секс с братовчедка
|
|
Автор |
sfdgrg (,,,,,,,,,,,,,,,) |
Публикувано | 11.11.07 17:52 |
|
Здравейте дами!
Една моя първа братовчедка нещо доста ме привлича сексуално. По-голяма е с 10 години. И аз не знам защо при толкова жени точно тя ме привлича така силно, ама е факт. Та въпроса ми е как бихте реагирали ако 10 години по-малкият Ви братовчед намекне нещо за секс. Ще ми е интересно да прочета мнения от женска гледна точка.
| |
|
Изобщо не ти вярвам.
Дори не мисля, че ще има много отзиви, защото си спомням, че подобна тема вече се е появявала тук.
А що се отнася до братовчедка ти - ами, пробвай се и ще видиш как се отнася.
| |
Тема
|
Re: Секс с братовчедка
[re: sfdgrg]
|
|
Автор |
¤MИHAЛO¤ (Изчезващо) |
Публикувано | 12.11.07 09:43 |
|
бягай надалеко защото кръвосмешенията са забранени:)
...,,Само в Смърта има живот.Само в мрака-светлина.Само в мълчанието-слово,,...
| |
Тема
|
[re: ¤MИHAЛO¤]
|
|
Автор |
Xoлдън (нов човек) |
Публикувано | 12.11.07 11:42 |
|
Той човека няма да меша кръв.
Ако погледнем в историята бракове с братовчедки са били нормални.Е поколението малко калпаво,ама човека само за единия секс.
Нищо лошо.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Еби,бе кво се ослушваш...само ако е първа недей,содомит такъв.
ЕГА ЗАТВОРИ ВИ ХЕИ-
ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ!!!
| |
|
А тя какво отношение има към теб? Или хабер си няма женицата кви грешни мисли ти се въртят из главата. А на каква възраст сте? Щото тя ако е над 50 едва ли ще ти върже, ама нищио не пречи да пробваш де
съвестта е като женската девственост - пречи
| |
|
ще ядеш шамари
/ако не и як бой/ и братовчедката ще те избягва всячески
Ако и се е щяло да ти е направила намек до сега .... явно дори не и минава през главата тая мисъл.
Те мойте братовчеди са на моя възраст и пичове от всякъде ... но ако някой ми го направи тоя номер ще го пребия и после ще му се подигравам цял живот .... направо ще го скъсам от бъзик докато е жив и на внуците му ще разправям.
Редактирано от Kyмиko Янaka на 12.11.07 13:08.
| |
|
Ще му хареса на човека:)А ако им стане и навик..отиде докат могат..ма дето викаш то само за един секс:)
P.S.
..Тук трябва да се пусне рекламата за презервативите дето вибрират:))
...,,Само в Смърта има живот.Само в мрака-светлина.Само в мълчанието-слово,,...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mygla (свиркай си....) |
Публикувано | 13.11.07 15:51 |
|
Теб кво те ебе хорското мнение, искай си, ако ти дадат чукай, ако не... си искай докато ти дадат!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Markizata (чиста енергия) |
Публикувано | 13.11.07 16:11 |
|
Ще му кажа, че има странно чувство за хумор!
ако разбера, че не се отнася до чувство за хумор, ще му препоръчам да се лекува!
Що се отнася до братовчедите - ако са първи пратовчеди, наистина случаят е за лечение. от втори нататък - е по - приемливо. Даже и законът го допуска (за трети братовчеди, мисля).
Но, при разлика 10 години по - малък от мен...ще става дума за тъпи пубертетни мераци, които не търпя около себе си!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|