|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
миялна машина-питанка
|
|
| Автор |
3a7 (непознат
) |
| Публикувано | 09.11.07 12:39 |
|
|
Купих си миялна машина, кажете какво трябва за нея. Някаква сол, хапчета ли какво? Кой ще ме светне по тия въпроси?
| |
|
Тема
|
Re: миялна машина-питанка
[re: 3a7]
|
|
| Автор |
Xoлдън (нов човек) |
| Публикувано | 09.11.07 12:54 |
|
|
ел.захранване,канал,вода(може и топла),препарат за миялни машини,омекотител(ако водата е твърда),гланц,ако имаш зор стъклените чаши да блестят.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
valenta () |
| Публикувано | 09.11.07 13:14 |
|
|
Сол - сипва се в спец.отделение на машината - пише го в упътването, около 1- 1.5 кг струва м/у 3 и 5-6 лв - сигурно има и по-скъпа, не знам. Като няма сол, светва една лампичка - тогава се дозарежда. Не съм засичала точно колко време карам с 1 кг, ама солта не се зарежда при всяко миене, да знаеш :-)
Препарати за миялна - колкото щеш - има прахообразни, на таблетки (2 в1, 3 в 1, 5 в 1..., * в 1 - демек в 1 таблетка и гланц, и препарат и кво ли не), гелообразни. Таблетките са най-удобни - директно са дозирани.
Друго - можеш да слагаш гланц за блясък, има разни ароматизатори за миялни, препарати за почистване на самите миялни и, общо взето, това...
Аз обикновено карам на сол + някакви таблетки (Х в 1, например, при Х = 2 - 5 ).
И в никакъв случай НЕ слагай вместо специален препарат друго, например веро или нещо такова - става една - мани-мани
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fidgety (fury) |
| Публикувано | 09.11.07 13:28 |
|
|
Има комбинирани таблетки 3 в 1 май бяха.. Те включват всичко. Убий ме, ама не помня имена.
La donna e mobile
| |
|
|
|
И в никакъв случай НЕ слагай вместо специален препарат друго, например веро или нещо такова - става една - мани-мани Що, бе? Знаеш ли колко ми беше чист пода след това, докато обера сапунената пяна? Ефектът е като да переш дрехи в пералнята с по-голямо количество настъргансапун. После цялата къща мирише на свежо-о-о-о.
Колко мъка има на този свят, драги ми Смехурко!
| |
|
|
|
все се чудех как да накарам моя съпруг да вдигне мокета в кухнята за да се изпере. Чудесна идея, цунк.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
3a7 (непознат
) |
| Публикувано | 09.11.07 15:29 |
|
|
Абе вие сте страхотни, благодаря много, не очаквах такова внимание! В тоя клуб било много весело.
| |
|
|
|
Радвам се, че ти харесва при нас и се надявам да се задържиш тук.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Фиш (вече спокойна) |
| Публикувано | 09.11.07 17:28 |
|
|
Скоро открих отново, в един магазин от френска верига, любимия ми Mash.Прахообразен е, но отделно се купува гланц, а солта за водата в Бургас е задължителна.
Ползвала съм и таблети...абе миялната е велико нещо...2-рото по значимост след пералнята
Хубав е и този ден, в който нищо не се случва...
| |
|
Тема
|
Кви габарити и
|
|
| Автор |
ABe (разсеян) |
| Публикувано | 10.11.07 12:09 |
|
|
кви цени са тези миялни машини? Че съм замислил да купя такава, независимо от пасивната съпротива на жена ми. А?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|