Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:13 16.11.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Помагайте !нови  
Автор Jolee ()
Публикувано28.08.07 13:40

Момичета казвайте какво правите в такива ситуации.......

Та любимото животно наречено Мъж има някъв здравословен проблеееееем....

не е сериозен, но все пак си е някаква болежка, която от самосебе си няма да изчезне...
Мрънкя - ден- два- седмица- станаха две .....и не припарва на доктор.....
Пробвах с "Миличък, сладичък що не отидеш утре на чичо доктор" и тн.
Ниц ! Намира си кви ли не ангажименти и командировки, че да не отиде .....
Днес не издържах и преминах към тежката артилерия ....със строгият тон и тежки слова .....
Още не съм започнала да заплашвам ....

Много съм ядосана и на практика безсилна

Сега се чудя ...мога да му се разсърдя ...или да се правя,че не ми пука кво му е ...а като се размрънкя да му се подигравам

Давайте идеи ...че изтрещях

бръм..бръмбръъъъм

Редактирано от Jolee на 28.08.07 13:46.

Тема Re: Помагайте !нови [re: Jolee]  
Автор Xoлдън (изморен кон)
Публикувано28.08.07 13:47

Лека е доктор омайник.
Майка ми 5 г. се разкарва с някаква херния и все намираше причини да не си прави операция.Имам си една докторка -хирург омайница.И като беше бабичката в София викнах докторката на по питие.Омая бабичката за 5 мин. и след седмица легна на операционната маса.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Редактирано от Xoлдън на 28.08.07 13:49.

Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано28.08.07 14:05

Повечето мъже които познавам са така. Отиват на лекар, чак когато те преценят, че няма как иначе. То тогава всякакви кандърми и доводи в тая насока са само губене на време и нерви.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор sweety! (naughty girl)
Публикувано28.08.07 14:35

Джолка милаа сблъска се с най трудния момент при мъжете:)а честито:)справиш ли с това, значи вече нищо неможе да те уплаши...
когато мъжът е болен, става като дете...мрънка...обаче не ще й да чуе за лекар и лекарства..стигат до тях, когато вече са на умирачка....
при мен тактиката е:казвам един път, казвам втори път...понякога купувам сама лекарства и му ги нося/когато съм убедена, че е правилно разбира се/...и накрая го оставям да се мъче, до като вече сам се сети и отиде на дофтор:)

Всичко е суета!

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано28.08.07 14:49

кикики
ай честито

Това да накараш млад мъж да отиде на доктор е все едно собственоръчно да опитомиш стадо бизони и те да те слушат
На доктор се ходи чак когато не може да ходи вече или е един ден преди смъртта защото иначе какви "мъже" са ако ходят на доктор при всяка болежка. То за това и при застраховките живот за мъжете дават половината от сумата която биха дали за жена на същата възраст
Само със заплахи ще стане или да го оставиш да се докара до момента в който ще реши, че му трябва доктор и да се окепази както трябва та да се научи

I don’t need no good advice I’m already wasted

Тема Мила Жолка,нови [re: Jolee]  
Автор Bambi* (*Bambina)
Публикувано28.08.07 16:52

моите съчувствия, че си попаднала на дечко!

Не знам какво да те посъветвам. Колкото и любим да ми е, бих го оставила да се спасява, след като не отбира от загрижеността ми, и след като е недостатъчно зрял да се изстреля сам към Чичо Доктор.

Редактирано от Bambi* на 28.08.07 16:54.

Тема Re: Помагайте ! [re: Kyмиko Янaka]  
Автор Jolee ()
Публикувано28.08.07 17:13

Нали Знам аз, че със заплахи ша стане работата или по-скоро с поощтрения от сорта ...."Ако ми покажеш рецепта ....аз ще ти покажа "

Офффф незнам..... ще пробвам всичко то е ясно ....

...тамън ще му фана цаката кви методи за убеждаване минават

бръм..бръмбръъъъм

Тема Пробвай:нови [re: Jolee]  
Автор jamie (чисто нов)
Публикувано28.08.07 17:20

"Ако не се съблечеш да те види доктора - ще се съблека аз !"

Автор fidgety (fury)
Публикувано28.08.07 17:43

Престани да опяваш и му кажи, че вярваш, че е достатъчно голям и разумен да се грижи и сам за себе си. Момента, в който почувства, че милата кокошчица, тип квачка, леко дезертира от проблемите му, сам ще се примъкне до доктора.

La donna e mobile

Тема Re: Помагайте !нови [re: fidgety]  
Автор Jolee ()
Публикувано28.08.07 18:06

На финала точно това му казах и взе, че даде резултат

бръм..бръмбръъъъм

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.