|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
За дългоманията
|
|
Автор |
sfdgrg (,,,,,,,,,,,,,,,) |
Публикувано | 16.08.07 22:35 |
|
К'ва е тая дългомания бе? Всичко женско заплеснато по високи мъже. Ами ние с 1,70 какво да правим (че и по-дребни съм виждал)? Баси, една позната, метър и половина (1,49 ако трябва да сме точни), тръгнала с един към метър и 90(преценка на око). Почти минава права между краката му. Като ги гледам отстрани и ме напушва на смях. Голяма симетрия.
| |
Тема
|
Обикновенно така се случва :))
[re: sfdgrg]
|
|
Автор |
Vici! (хаЙван) |
Публикувано | 16.08.07 23:08 |
|
Високите мъже се увличат по ниски момичета...
Направо откри топлата вода
Аз познавам обартна комбинация ТЯ 1.96 ( профи баскетбол), ТОЙ 1.75..
Истината е, че висок или нисък - не е важно: важно е да може да те носи и да "носи на бой"...
Veni Vidi Vici!
| |
Тема
|
Re: За дългоманията
|
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
Публикувано | 16.08.07 23:46 |
|
А здрасти!
Бе ти не виждаш ли, че народа мутира. Жените мутират към гигантизъм, вие пък в обратна посока. Само едни големи пашмаги дето ви останаха, за да заблуждавате аудиторията. Що тъй, а? Ей тази работа пък мен започва да ме притеснява.
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
щото високите мъже стават за много работи - гвоздей в тавана да забие, пердета да ти закачи, крушка да смени..в крайна сметка и знаме може да носи
П.С.
Обичам те.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zaphod (void *lpNothing) |
Публикувано | 17.08.07 08:19 |
|
Ами ние с 1,70 какво да правим - чекии
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Ми тъй се чувстваме в силни мъжки ръце
| |
|
Ами и за да се похваля тогава Аз съм 1,74, а мойто пиле е 1,90 Много ми е готино да го гледам на високо и някакси като ме гушне, като съм до него и ми създава чувство за сигурност, и не само де ...
Иначе съм имала приятел, който не е по нисък, а колкото мен. Ама като си сложа токчетата и .. кво става...а и беше един такъв и по-слабичък .. ми .. не ми създаваше това чувство. Дори напротив, улових се в едни момент, че ако някой се заяде нещо и .. аз бих могла да го защитя. Хаха!
Но и честно пак да кажа, винаги съм си харесвала по-високи от мен мъже поне с 10 см. То иначе не ми отива .. симетрия йок!
Ммммъжлето ми е пупупупу страхотно! Евала!! Хаха!
ВИНАГИ ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jolee () |
Публикувано | 17.08.07 12:02 |
|
Ми срам ме е, но си признавам, че страдам от неизлечима дългомания .....
Самата аз съм 1,20 с вднигнати ръце и 20 кила с мокри дрехи
Та биологично обосновано е инстинкта да ми подсказва, че за подобрение на гена ...ще трябва нещо високо и тежко
Природа кво се праи .....животно съм знам
Но ти не се депресирай Не всички жени имат такъв проблем
| |
Тема
|
Говориш за "кралици"
|
|
Автор |
Bambi* (*Bambina) |
Публикувано | 17.08.07 12:17 |
|
с особени претенции. Аз съм хепи, ако един мъж е висок и 175 см. По-важно е какво има на последния етаж. Е, и сексуалните му умения не са никак за пренебрегване, дори са от съществено значение.
| |
|
Баба ми цял живот сама си винти крушките и забива гвоздеите! С мъж-теоретик, това е положението!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|