Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 14.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За дългоманията  
Автор sfdgrg (,,,,,,,,,,,,,,,)
Публикувано16.08.07 22:35

К'ва е тая дългомания бе? Всичко женско заплеснато по високи мъже. Ами ние с 1,70 какво да правим (че и по-дребни съм виждал)? Баси, една позната, метър и половина (1,49 ако трябва да сме точни), тръгнала с един към метър и 90(преценка на око). Почти минава права между краката му. Като ги гледам отстрани и ме напушва на смях. Голяма симетрия.

Тема Обикновенно така се случва :))нови [re: sfdgrg]  
Автор Vici! (хаЙван)
Публикувано16.08.07 23:08

Високите мъже се увличат по ниски момичета...
Направо откри топлата вода

Аз познавам обартна комбинация ТЯ 1.96 ( профи баскетбол), ТОЙ 1.75..

Истината е, че висок или нисък - не е важно: важно е да може да те носи и да "носи на бой"...

Veni Vidi Vici!

Тема Re: За дългоманиятанови [re: sfdgrg]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано16.08.07 23:46

А здрасти!
Бе ти не виждаш ли, че народа мутира. Жените мутират към гигантизъм, вие пък в обратна посока. Само едни големи пашмаги дето ви останаха, за да заблуждавате аудиторията. Що тъй, а? Ей тази работа пък мен започва да ме притеснява.

Carpe diem! Volente deo!

Автор livewire (жена)
Публикувано17.08.07 05:19

щото високите мъже стават за много работи - гвоздей в тавана да забие, пердета да ти закачи, крушка да смени..в крайна сметка и знаме може да носи

П.С.
Обичам те.

Автор zaphod (void *lpNothing)
Публикувано17.08.07 08:19

Ами ние с 1,70 какво да правим - чекии

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано17.08.07 09:31

Ми тъй се чувстваме в силни мъжки ръце

Тема Re: И аз ...нови [re: sfdgrg]  
Автор *FireLips* (огнена)
Публикувано17.08.07 11:14

Ами и за да се похваля тогава

Аз съм 1,74, а мойто пиле е 1,90 Много ми е готино да го гледам на високо и някакси като ме гушне, като съм до него и ми създава чувство за сигурност, и не само де ...
Иначе съм имала приятел, който не е по нисък, а колкото мен. Ама като си сложа токчетата и .. кво става...а и беше един такъв и по-слабичък .. ми .. не ми създаваше това чувство. Дори напротив, улових се в едни момент, че ако някой се заяде нещо и .. аз бих могла да го защитя. Хаха!
Но и честно пак да кажа, винаги съм си харесвала по-високи от мен мъже поне с 10 см. То иначе не ми отива .. симетрия йок!
Ммммъжлето ми е пупупупу страхотно! Евала!! Хаха!

ВИНАГИ ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО !!!

Автор Jolee ()
Публикувано17.08.07 12:02

Ми срам ме е, но си признавам, че страдам от неизлечима дългомания .....

Самата аз съм 1,20 с вднигнати ръце и 20 кила с мокри дрехи

Та биологично обосновано е инстинкта да ми подсказва, че за подобрение на гена ...ще трябва нещо високо и тежко

Природа кво се праи .....животно съм знам

Но ти не се депресирай Не всички жени имат такъв проблем

Тема Говориш за "кралици"нови [re: sfdgrg]  
Автор Bambi* (*Bambina)
Публикувано17.08.07 12:17

с особени претенции.

Аз съм хепи, ако един мъж е висок и 175 см. По-важно е какво има на последния етаж. Е, и сексуалните му умения не са никак за пренебрегване, дори са от съществено значение.

Тема Ти ш`кайш!нови [re: livewire]  
Автор Bambi* (*Bambina)
Публикувано17.08.07 12:19

Баба ми цял живот сама си винти крушките и забива гвоздеите! С мъж-теоретик, това е положението!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.