|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Последния влак
|
|
Автор |
Дaниeл_ () |
Публикувано | 31.07.07 13:17 |
|
Абе напоследък отвсякъде се набиват на очи жени в напреднала възраст, които се чудят как и от кого да забременеят, че да си имат детенце и те в крайна сметка... Как мислите - защо се получава така? Еманципацията не работи ли на Балканите? Защо трябва да се чака последния влак? Толкова ли е трудно да се проумее, че принцове на бели коне не съществуват? Пишете каквото се сетите по темата! Благодаря!
| |
Тема
|
Re: Последния влак
[re: Дaниeл_]
|
|
Автор |
zaphod (void *lpNothing) |
Публикувано | 31.07.07 13:22 |
|
Еманципацията не работи ли на Балканите?
как да не работи? нали точно тя докарва нещата до там
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
явно не работи добре щом прецаква нещата вместо да ги подобрява
| |
|
А това теб притеснява ли те по някакъв начин? Да не би някоя много да е зажадняла за семенната ти течност? Има много начини да откажеш на "неприлични предложения", които не те интригуват - няма нужда от цяла тема
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sweety! (naughty girl) |
Публикувано | 31.07.07 13:47 |
|
ти Даниеле уби всичко детско в мен...а аз чакам принца на белия кон
Всичко е суета!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_69_ (***) |
Публикувано | 31.07.07 13:48 |
|
А що реши, че така правят само жени в напреднала възраст ???
Има и девойки на по 24-25 , които драпат за това.Най-често това се дължи на родителски "препоръки" , които траят с години, или на липса на каквато и да било странична градивност.Демек, една жена, която е на подобна възраст, няма образование, няма хубава работа, какво друго може да иска освен да "гепи" някой и да си осигури туй-онуй ???
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Oпиyм (глезла :-)) |
Публикувано | 31.07.07 13:53 |
|
А замислял ли си се колко трудно един мъж, дори в състояние на връзка с жена, се навива да направи бебе?
Това не е в отговор на въпроса ти, просто ми хрумна. Пък и имам примери около себе си - няколко. Жени съвсем не в напреднала възраст.
Или с други думи какво му трябва на един мъж, за да се навие да направи бебе на жена си? Не говоря тук за произволно семедаряване.
| |
Тема
|
Да бе, баси келепира
[re: _69_]
|
|
Автор |
Oпиyм (глезла :-)) |
Публикувано | 31.07.07 13:55 |
|
Ти наистина ли вярваш, че точно така благополучно се развиват нещата за младата но безперспективна в професионалната сфера майка?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jolee () |
Публикувано | 31.07.07 13:58 |
|
А не съществува ли варианта да е образована, с хубава работа и със странична градивност...само детето да липсва....
Тва с гепенето посредством дете отдавна е измишльотина
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pisunqk () |
Публикувано | 31.07.07 13:59 |
|
edna жена на 24-25 не може да иска да си има бебе? правилно ли съм разбрала? ако да иска подобно нещо, явно цели да фане некой мъж... ъъъмх... да я гледа (нея и детенцето)? а?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|