Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:37 02.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема моля за съветнови  
Автор galoper (непознат )
Публикувано09.06.07 16:05

с 2 думи имам проблем,жена ми има връзка с 1 мъж от няколко месеца,тя тбърди 4е е само приятелска само си говорят по тел. и 2-3 пъти са пили кафе говорят си много много 4есто по тел.,но таино.ппосле пак таино тои и е дал негова карта за да немога да и вадя разпе4атки.
говорих с него по тел. и тои ми твърди на 1000% 4е отношенията им са само приятелски.има дете но няма жена,напуснала го, и сега тои сам гледа детето.
и понеже ние имаме дете на 3 години,та жена ми му давала савети за детето,тои на нея за друго и това е в общи линии.
незнам какво да правя.

Тема Re: моля за съветнови [re: galoper]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано09.06.07 17:55

та жена ми му давала савети за детето,тои на нея за друго

ей,кратуно,взимай се в ръце:)

като ми се доработи,сядам и чакам да ми мине

Автор ladyMarian (Defender)
Публикувано09.06.07 19:22

Kакъв точно ти е проблемът???

Струва ми се,чеДжорджОруел е схванал всичко погрешно.НеГолемия брат наблюдава нас.Ние го наблюдаваме

Тема ...за начало...нови [re: galoper]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано09.06.07 20:06

... не се прави на Шерлок Холмс..
А тая щом навира в очите ти телефонните си разговори... трябва да не е от най-умните...

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция...

Автор palatka (ентусиаст)
Публикувано09.06.07 21:57

Измисли си връзка със *само приятелка*.

Не знам, не познавам нито теб, нито нея. Зависи какво искаш. Може наистина да са само приятели. Можеш да се направиш на загрижен и да се сприятелиш и ти с тоя мистериозен субект? Така ще го разгледаш. Ако и това не се получи просто го спукай от бой!

Шегувам се.

Автор the_baobab (дърво)
Публикувано09.06.07 22:41

тегли му един бой, клъцни му топките и ги хвърли на кучетата.

ако са само приятели, защо не те запознае с този "субект".
странна работа.

Автор Markizata (чиста енергия)
Публикувано10.06.07 03:22

По - важният момент е, ти вярваш ли на жена си? Пича го остави - той може да ти приказва каквото си иска! Не е невъзможно това, дето ти казва!
Не е невъзможно и това, дето си мислиш ти...Само времето ще покаже.Ако другото е наред между вас, не се прави на Шерлок Холмс, както ти казаха, и не дърпай дявола за опашката, за да не предизвикаш да се случат неща, дето иначе не биха станали - то само ще си покаже.
Ако си покаже в добрия сценарии - това само ще заздрави доверието между вас!
Ако си покаже в лошия - ти ще знаеш, че си направил всичко нужно - вярвал си й безусловно, не си я тормозил, а тя те е лъгала - значи ще си наясно що за човек е тя и може би ще ти е по - лесно.

Автор galoper (непознат )
Публикувано10.06.07 11:19

mnogo vi blagodarq,problema e 4e i az ne znam kakvo da pravq,onq kaza 4e pove4e nqma da i se obajda nikoga,sled kato stavat skandali mejdu nas,i zabravql za neq.tq tbardi 4e nqmat ni6to,no za6to 6te se krie kato govori po tel.
naistina revnuvam q,i tq kaza 4e e zaradi men,neznammmmmmmmmmm

Автор TE_DDA (ЪкУшерката!Опс!)
Публикувано10.06.07 11:28

нормално е да я ревнуваш. по-ненормалнотое, че тя ако го разбира и ако са само приятели с този човек, ще спре да си говори с него зад гърба ти. поне аз бих така направила. но истината е,че в повечето случаи няма нищо случ`айно и никой не мисли за теб и твойте чувства. аз самата съм била в такава ситуация и те разбирам напълно.

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема Re: моля за съветнови [re: the_baobab]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.06.07 11:51

Е, какво е виновен оня човек, че жената на Галопиращия е решила да се прави на спасителка на разведени мъже с 3-годишни деца?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.