Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:48 03.01.26 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема до жените със сериозни връзки/браковенови  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 12:41

възможно ли е да има сериозна връзка, при положение, че имате скандали и скарваници с партньора си или това е началото на края? как се преодолява това в отношенията? как преодолявате разногласията?

Тема Re: до жените със сериозни връзки/браковенови [re: xм]  
Автордoнka (Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 12:46

според мене нолмално е да има скандали .......не познавам хора ,които не се джавкат ..... просто си е нормално

Тема Re: до жените със сериозни връзки/браковенови [re: дoнka]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 12:52

добре де как се помирявате после? аз не мога да го дочакам той да се извини, той никога не го прави , а пък ако пак аз предприема първата стъпка, ще се ядосам тотално на себе си. еми не съм все аз виновна , я!!!! после се правим че нищо не се е случило, ама той не се извинява, и аз трупам в себе си. постоянно си мисля вече да го късам. като му кажа "искам да ми се извиниш", става груб или млъква или кава да пспра да му натяквам!!! опитвам се да кажа как ме кара да се увствам това, и той твърди, че се опитвам да му вменя вина, а това не е ситуацията- опитвам се да му покажа как ме карат да се чувствам някои негови действия!!! все пак нали това е връзката- да се усещаме да знаем какво изживява другият човек. самотно ми е с него!!!!

Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано14.04.07 13:27

Не ми харесва това, което пишеш... Струва ми се, че нещата при теб отиват на зле.
Нормално е да има разногласия и спорове, но не и скандали. Нормално е противоречията да се решават с аргументи и спокоен тон. Много е важно партньорите да са доброжелателни един към друг.
Постоянните скандали не са нещо нормално. Те правят обстановката вкъщи много тежка и неприятна.

А мълчанието на човека до теб показва, че на него не му пука особено как ще развият отоношенията ви.

АвторBили (Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 14:26

Березка го е казала много добре.
За мен не е нормално да има скандали. Ужас! Това ме убива.
Ако някой е недоволен си го казва и другият гледа да се съобразява ако не го прави значи не не му пука за теб.

Тема Re: до жените със сериозни връзки/браковенови [re: Бepeзka!]  
Авторhm (Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 14:34

знам, че му пука , но знам, че не е доброжелателен и знам, че му е най важно да е прав досега винаги е казвал"да не бях прав" чак след много много време и няма извинение или съжаление или проява на съчувствие към мен, за това, че ме е наранил или нагрубил. според мен му липсва нещо, но не знам какво. емпатия или и аз не знам.

Тема Re: до жените със сериозни връзки/браковенови [re: hm]  
Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано14.04.07 14:51

Мисля, че знам за какво говориш - такива хора просто не са научени в семействата, в които са живели като деца да показват чувствата си и да си извиняват. Дори да знаят, че не са прави, няма да се извинят - просто защото имат някаква непреодолима вътрешна задръжка.
Познавам един такъв човек... може би твоят партньор има същия проблем.

Автор бяcнa_cъм (сърцАта)
Публикувано14.04.07 15:03

Да, това е началото на края...

. Не се преодолява, невъзможно е, с цената на какво?! Минала съм по този път и затова ти го казвам. Е, все пак зависи и какви са точно тия караници...ежедневни? . При добро желание от двете страни, с така необходимите компромиси, задължителни и за двамата! може и да се преодолеят нЕкои разногласия...но ако само единият е "прав" и го натяква и не се извинява никога- чао!

Авторвeтepaнka (Нерегистриран)
Публикувано14.04.07 15:07

Омъжена съм от 20 години.Мисля, че началото на края не са скандалите и скарваниците, а липсата им. Тогава идва безразличието. Винаги има поводи за спорове и нещо повече. Нормално е близките хора да реагират по-емоционално, за което после обикновено съжаляват. Важно е да не се престъпва някаква граница, да не се стига до тежки обиди и ... физически схватки. Просто всеки е изнервен и губи контрол понякога, но това не означава, че не обича партньора си. Мисля, че обратното е лицемерие, което в брака или в сериозната връзка няма място. Обичайте се и не позволявайте на битовизмите да убият любовта ви!!!

Тема Re: до жените със сериозни връзки/браковенови [re: дoнka]  
Автор вeчнo_лятo ((Женя))
Публикувано14.04.07 15:20

Как ще е нормално да има скандали, то само това остана, да се вменява на жените, че трябва да търпят всекидневни скандали

То тогава ще се счита за нормално и раздаването на шамари от време на време, щото те скандалите до това водят след като се нажежат страстите.
Разногласия има във всяка връзка, но в никакъв случай не трябва да се разрешават със скандали, а с изясняване на позициите и взаимни компромиси.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.