|
|
|
Тема
|
шивашко въпросче
|
|
| Автор |
morska~valna (морско чедо) |
| Публикувано | 10.04.07 20:49 |
|
|
Все се каня да задам това въпросче,ама нещо...........
Абе ще питам:
Насъбрала съм панталони и дънки-демоде.Запазени са и хич не ми се изхвърлят.Много ми се иска някои по-красиви от тях да си ги направя на поли,но не умея да шия,а не ми се носят на шивачка,защото съм носила преди време и не ми уши модела,който исках.Ще съм ви благодарна,ако някой ми даде линк за моя "проблем" или ми даде идеи.
| |
|
|
|
аз моите стари дънки и джинси ги правя на обувки
пък и ся е мн актуално
Редактирано от Pisunqk на 10.04.07 21:49.
| |
|
Тема
|
Re: шивашко въпросче
[re: Pisunqk]
|
|
| Автор |
HAДEЖДA™ (Jedem das Seine) |
| Публикувано | 10.04.07 21:57 |
|
|
Е как бе????
Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!
| |
|
|
|
не собственоръчно!
ако това имаш предвид
давам дънките на обущар и си избирам модел
меря за да се види кое номерче ми става на тоя калъп
и ми правят модела, като кроят саите на обувките от дънките ми
| |
|
|
|
Ако можеш, тури някоя снимка да видя как изглеждат тези патъчки
И ако не държиш да си единствената горда собственичка на уникалното творение, може да кажеш и къде може да бъде открит тоз майстор на дънкови обувки.
| |
|
|
|
.....но в Бургас едва ли ще намеря обущар за подобно нещо.Като гледам само някакви старчоци се мъдрят......
| |
|
|
|
имам много ефектна дънкова пола от мои дънки, но се получи хубава защото дънките бяха тип чарлстон; ако са прави или стеснени надолу, ще трябва да се сложат триъгълни парчета за разширяване;
С няколко думи - разпаря се вътрешния шев(от кокалчето на единия крак, през чатала, до кокалчето на другия крак това е един шев) и после нагаждаш с топлийки.
Кофти е ,че има колене и дупе :) плата се е отпуснал, това също се корегира, зависи на кого ще дадеш да ти ги ушие.
След като я завърших използвах белина за да "светна" някои места и се получи ефектна. Учудих се познатите ми колко я харесаха.
п.с. полата е до кокалчетата
дано съм помогнала
| |
|
|
|
Избийте баламите и тарикатите ще умрат сами.
| |
|
Тема
|
[re: Pisunqk]
|
|
| Автор |
Karea () |
| Публикувано | 11.04.07 10:46 |
|
|
Може и собственоръчно!
Взимаш едни стари обувки и лепиш върху тях пачуърк от дънките. Много гръндж се получава.
| |
|
Тема
|
[re: morska~valna]
|
|
| Автор | Shokou_io_kurayami (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.04.07 12:03 |
|
|
значи ако не можеш да шиеш това си е проблем за твоя проблем
Защо не се научиш хем е полезно, хем е забавно /технологията на дрехите и рисуването на кройките е по сложното / сигурно има подобни курсове.
Ей на единственото което ми тябва е аобонамент за Вог, машина и плат от там насетне каквато изгъзица поискам я имам за 4/6 часа минимални усилия.
| |
|
|
|
|