|
|
|
Тема
|
Най-ми е тъпо по празниците!!!
|
|
| Автор |
morska~valna (морско чедо) |
| Публикувано | 07.04.07 13:04 |
|
|
Не знам дали има друг като мен или аз съм от единичните случаи,но като наближат празници и почва да ми става едно тъпо.Ей,утре ще ме нападнат "обичливи" роднини.Ще ядем,ще пием и ще се надвикваме.А тъй ми се иска да си "хвана "семейството и да идем някъде на теферич да си изкараме празника.Ама нейсе.........роднините.........ще се "обидят".Наближава и летния сезон и изведнъж всички много ме "заобичват"
| |
|
Тема
|
Re: Най-ми е тъпо по празниците!!!
[re: morska~valna]
|
|
| Автор |
Xoлдън (изморено куче) |
| Публикувано | 07.04.07 13:41 |
|
|
Така си ги научила.Преди много години забраних на майка ми да ми дава адрес и телефон в София по същите причини.
Хващай си семейството и зачезвайте.Какво като се обидят?Да не си роднински хан?Да си ходят на хотел.
Твърдо ги отрязвай.Иначе ще ти се качат на главата,ако вече не са.
Избийте баламите и тарикатите ще умрат сами.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Лили (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.07 14:47 |
|
|
Ами организирай се някъде на екскурзия - сега е късно, ама занапред си го знай
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Жeня (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.07 15:12 |
|
|
Роднините може да събереш седмица по-рано или по-късно, а на самия празник да отидеш някъде само със семейството си. А те да си се обиждат, така или иначе никога не можеш да угодиш на абсолютно всеки.
| |
|
|
|
Що бе, аз си ги обичам празниците. А за гости всякакви, в т.ч. и роднини си имам желязно правило - в къщи се идва само поканен. Утре ще им честитим празника, малките ще им занесат яйчица на бабите, както си му е реда и така. Аз под семеен празник разбирам съпругът ми децата и аз, а и Великден не е такъв, ний утре с приятели имаме уговорка на едно агънце да му видим сметката.
А ти с това стратегическо местоживеене, наистина лятото не ти завиждам.
Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!
| |
|
|
|
|