|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Страх, страааааах..!
|
|
Автор |
Poзoвa (моногамна) |
Публикувано | 23.03.07 14:28 |
|
Направо не знам къде да се дена...След няколко дни ми предстои първото "хвърчене" със самолет. И си умирам от страх само при мисълта за това..
Лошото е, че няма как да го избегна - служебно е. Кажете с какво да се приспя, да пия, да ям, така че да го преживея това....и пътя на обратно също...
"Ако няма къде да отидеш, ела на себе си"
| |
Тема
|
Re: Страх, страааааах..!
[re: Poзoвa]
|
|
Автор | Shokou_io_kurayami (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.07 14:39 |
|
девойко страшно няма хората летят по 5 пъти на седмица /моят първи полет беше на 10г./
сега да ти дам съвет нищо страшно няма ... след като самолета тръгне по пистата 5/10 мин. ще ти е гадно /евентуално като за пръв път/ заради G форса ... не мърдай и гледай през прозореца ако можеш, и дишай дълбоко
стлед това, като наберете височина всичко е ОК ... и е 100 пъти по спокойно и комфортно отколкото да си във влак или автобус. Може да се разхождаш да си искаш напитки води, сокове, кафета от екипажа.
Не прави грешката да пиеш преди да се качваш /че сефте летящите сте големи паники, може и да повърнете и става адски некомфортно за околните /
После при кацането пак за 5/10/15мин ще изпиташ същото чувство /но този път ще ти е познато /
А на връщане няма да имаш проблеми хич айде приятен полет ... както са казали хората "Страшен е само страхът"
| |
Тема
|
[re: Shokou_io_kurayami]
|
|
Публикувано | 23.03.07 14:42 |
|
извинявам се това по горе за не пиенето беше за алкохол
| |
|
Мда...благодаря за съветите! Да знаеш само как искам да ме приспят и да се събудя след като съм кацнала!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Swap (нередовен) |
Публикувано | 23.03.07 15:02 |
|
100 -150 грама водка преди полета , не се притеснявай че ще повърнеш , освен ако не си се нальокала яко де иначе много помага , доста по-добре от успокоителни хапчета !
Малко ще ти е притеснено при излитането , но ще свикнеш ... ще ти заглъхнат ушите по некое време аааа , и ако раздруса по некое време , нема се плашиш , нормално е
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 23.03.07 15:05 |
|
спокойно , след третият полет дори няма да ти прави впечатление и ще се чудиш за какво е бил този целият страх и единственият дискомфорт в началото е само пи кацането и излитането а не по време на полета
сега в пролетният и есенният сезон може да има тук таме по трасето турболенция - но обикновенно пилота ви предупреждава /главно защото няма желание да има пищящи пътници / сиреч самолета може да се поразклати тук таме ..... и спокойно не падат толкова лесно и толкова често колкото можеби ти изглежда
| |
Тема
|
Искаш ли да се сменим?
|
|
Автор |
Bambi* (*Bambina) |
Публикувано | 23.03.07 15:14 |
|
С нетърпение чакам всяка командировка, и колкото по-далече е, толкова повече ме радва - за полета, имам предвид!
Къде ще пътуваш?
Това е едно от НАЙ-НЕВЕРОЯТНИТЕ УДОВОЛСТВИЯ!
* * *
"We have no right to consume happiness without producing it." - George Bernard Shaw
| |
Тема
|
Re: Искаш ли да се сменим?
[re: Bambi*]
|
|
Автор |
Poзoвa (моногамна) |
Публикувано | 23.03.07 15:20 |
|
Ух, аз всячески се опитвах да се измъкна, ама не успях...До Холандия ще ходя...Освен на връщане да си купя от онези прочути кексчета от специализираните места и да се упоя...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДPaka (невидима) |
Публикувано | 23.03.07 15:21 |
|
Хайде пък и ти,я не се шашкай.Знаеш ли какво е красиво като гледаш отгоре-земята е на едни квадратчета,а по някое време няма земя,ами облаците са под теб
Имам познат, на когото много често се налага да лети-такава му е работата, а изпитва направо фобия-почти всеки път се нарязва като казак предварително,за да не знае какво става
Изобщо не боли -знаеш ли колко много хора го правят...
| |
Тема
|
Холандия ли?
|
|
Автор |
Bambi* (*Bambina) |
Публикувано | 23.03.07 15:31 |
|
Че това е 2-3 часов полет. Как ти звучи 14 часов полет само на отиване? И 14 - на връщане, при това с прехвърляне
* * *
"We have no right to consume happiness without producing it." - George Bernard Shaw
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|