Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:07 20.05.26 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Какво мислите за извънземните?  
Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано10.03.07 16:16

Вижте на какво се натъкнах:
Работници случайно откриват в Гватемала таен поздемен бункер на инвънземни.
По-късно археолози разкопават това съоръжение. Зесега е разкопана 330 футова шахта, която е била направена в скала. Видимо, именно през тази шахта са влизали и излизали летящите чинии на пришълците. Още продължава търсенето на основния бункер.
(Айде специалистите кажете, според вас, снимките истински ли са или са барвани с фотошоп?)

Тема Re: Какво мислите за извънземните? [re: Бepeзka!]  
Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано10.03.07 16:41

Хехе, нали и ний разкопахме Церичина нещо да търсим

, ама май се оказа, че министъра на отбраната си тъ6рсеше акъла.
От друга страна, това, че аз не съм ги виждала извънземните, не значи, че не съществуват.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Автор чepтa (бЕла)
Публикувано10.03.07 16:50

и сега ше я запълват ли, к'во

Автор Shokou_io_kurayami (НейноВисочество)
Публикувано10.03.07 17:30

мисля да не мисля за тях докато не ми се наложи

сега точно такива като тази пещера има 1001 в Южна Америка половината са в джунглите на Амазонка и са пълни с вода /хората ходят да се гмуркат в тях/ а в онази за която се сещам, че изглежда 1 към едно с тая и е 5км дълбока ходят да скачат с пара планери ... голяма работа откри ли още една
Сиреч докато не ми покажат аджеба съоръженията и докажат изкуственият произход на пещерата НЕ се връзвам.

от друга страна нашата малка системка на гъзът на нашата галактиката е една от няколко милиона такива и да си мислим, че сме единстени и уникални е меко казано нелепо но от друга страна съм сигурна, че "извънземните" се интересуват от нас толкова колкото ние от живота на мравките и разни дриги микроби .... съответно ние може да ги разберем точно толкова колкото мравките/микробите разбират нас и нашата "велика" цивилизация
айде със здраве

DON’T GET ANGRY … GET EVEN

Тема заблуда би било [re: Бepeзka!]  
Автор Cтaниcлaв! (luchador)
Публикувано10.03.07 17:39

да се мисли, че сме единствените живи същества във Вселената. Такава теза устройва само умствено ограничените хора. За голямо съжаление част от учените са на същото мнение. Но пък от друга страна по времето на Галилей и Коперник е имало същите простотии - недоверие, суеверие и най-вече незнание.

Разбира се още много неща си остават загадка, но означава ли това, че Земата е единственото място, което се обитава от живи разумни същества? Не мисля..

Още на времето много спорихме с моя учител по биология, който неистово се опитваше да ни убеди в това, че човек е произлезнал от маймуната - абсурдната теория на чичко Дарвин. На въпросите ми защо от маймуната сега не произлиза човек и защо има различни раси - черни, жълти, бели, червени... той, разбира се, нищо не можа да отговори. Сигурно просто ей така маймуната е решила да се трансформира и да стане човек. Не ми е ясно друго - ако човек е произлезнал от маймуната, не следва ли автоматически да има възможност за чифтосване между маймуни и хора.. Досега поне живи доказателства за това няма.

Аз лично вярвам в това, че животът на нашата планета е създаден изкуствено. Научно са доказани пътуванията в Космоса, а именно това, че времето тук и там не е съизмеримо. Точни цифри в момента не помня, но ми се върти нещо в главата от типа, че 50 години пътуване в Космоса са равни на няколко хиляди земни ходини. Винаги съм бил бунтар в това отношение, навличайки си гнева и смеха на много хора. Съвсем случайно обаче попаднах на Ерик фон Деникен. На който му е интересно - да чете. Много неща ще му станат ясни.

Относно тази дупка.. защо не дадеш линк да прочета малко? Ще ти бъда благодарен.

"45 години народна власт, 45 години цирк"

Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано10.03.07 17:40

Не ми изглежда много изкуствена тая дупчица, но насред града е яко зловеща

представям си какво ли червейче я е изкопало
Иначе сериозно, извънземни много вероятно има... но сензаците са в пъти повече .

Welcome to the real world!

Тема Re: заблуда би било [re: Cтaниcлaв!]  
Публикувано10.03.07 18:36

Не съм дала линк, защото там няма нищо повече от това, което съм цитирала.

Тема Re: заблуда би било [re: Бepeзka!]  
Автор cina2 ()
Публикувано10.03.07 18:54

Истинска е ямата, тук по новините дадоха репортаж. Май с подпочвените води го обясниха срутването - по чудо не е имало много жертви.
Няма как да сме сами в космоса, щом Халеевата комета обикаля слънчевата система за около 70 години с непомнявече каква скорост - а тя, системата е само прашинка във вселената.

Автор DonRumata ()
Публикувано10.03.07 19:05

Обясняваха в някаква статия, че се получило заради подземни води под града (на дъното на дупката освен всичко си течала и река). Евакуирали към 1000 човека от кварталите около нея. Не ми се мисли какво им е било на хората от околностите - да не знаеш дали още някоя няма да зейне...

Happiness is a state of mind.

Тема Re: заблуда би било [re: cina2]  
Публикувано10.03.07 19:32

Това "тук" - Италия ли е?
Щото аз нищо по никакви новини не съм видяла, то и не гледам много ТВ, де...

Едно ми дойде наум - хубаво, че тези къщички наоколо приличат по-скоро на обори за животни, иначе ако бяха почнали да правят дълбоки изкопи с багери за истинско строителство... цялата техника можеше да отиде в ямата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.