Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:46 16.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема сушилня разход на електичествонови  
Автор lornadoone ()
Публикувано10.10.06 11:00

всред всички тези теми за пениси да попитам нещо практично.

харесала съм си сушилня аристон, (http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=682401), но не знам дали и с колко ще ми се вдигнат разходите за електричество, нито как да го изчисля.

ползвате ли сушилня и какво стана със сметката за ток?

Тема Re: сушилня разход на електичествонови [re: lornadoone]  
Автор Cтaниcлaв! (пешкеш)
Публикувано10.10.06 11:14

в един италиански сайт пише, че е енергиен клас А, което е добре, но нищо повече..

ти защо не отидеш в Технополис и да поискаш документацията на тая сушилня? Големите им "специалисти" поне това могат да направят - да разлистят 2-3 странички и да ти кажат.

АвторKънчo (Нерегистриран)
Публикувано10.10.06 11:45

Разхода на сушилнята зависи от мощността й и времето през което ще работи.
Ако мощността й е 2 KW, и я пускаш 5 пъти на седмица за по 1 час, четири седмици в месеца, общо 20 ч./мес. по 2 KW = 40 KWH това ти е консумираната ел. енергия която умножаваш по цената (можеш да я видиш от бележките, които получаваш за плащане на тока) за 1 KWH. Цената е някъде към 0,13 лв.
Орентировъчно ти се получава около 5 лв. на месец.

Тема Re: сушилня разход на електичество [re: lornadoone]  
Автор lornadoone ()
Публикувано10.10.06 11:58

много сте мили. ще питам в технополис... и в местното представителство...
благодаря!

АвторДид (Нерегистриран)
Публикувано10.10.06 12:41

Дано да случиш на консултант!
На нас един младеж ни каза, че тук се събира водата, показвайки ни филтъра под сушилнята. Когато разучавайки я сами, открихме горе бункерчето с водата, мъжа ми го извика да му покаже , за да не се излага пред други клиенти. От скоро ми е и не знам разхода още, но искай упътване на български, защото аз нямам и сега се зверя в едно английско и си проверявам нервите

Тема Re: сушилня разход на електичествонови [re: Дид]  
Автор* (Нерегистриран)
Публикувано11.10.06 17:40

За упътване се свържете с представителството или си оставете e-mail, както и модела на уреда Ви...
Аз не мога да си оставя моя адрес, защото може да се определи като реклама...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.