|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Секс или как да попиташ "Искаш ли?"
|
|
Автор | raymen (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.06 09:42 |
|
А именно кои са възприетите невербални изразни средства, с които да покажем на човека от противоположният пол, че изпитваме някакво привличане. Как да привлечем вниманието на харесваната жена, как да й се сторим поне малко по-симпатични, малко по-привлекателни. Как да изразим чувствата си и желането си за по-близък контакт, без това да се набива на очи . Често пъти твърде дръзкият подход , води до неприязън и отвръщение у жената с което на практика се прекъсват каквито и да било бъдещи отношения. Може би трябва да наблегните на момента на ухажването , какво да се направи за да се "стопи леда". Какви са и как да се разчетат сексуалните сигнали от страна на момичето - дали са положителни или отрицателни. Често пъти най-добрият начин за изразяване на някаква симпатия е физическият контакт, но как да сме сигурни, че този контакт ще бъде правилно разбран и добре приет. Как да се премине по деликатно от запознанството, през приятелството и се стигне до интимни отношения, а може би не трябва да се набляга твърде много на междинният период, тъй като после става по трудно. Това са интересни въпроси, по които според мен трябва да се поговори.
| |
Тема
|
какво е "секс"?
[re: raymen]
|
|
Автор | Дeдo ви Toдap (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.06 17:50 |
|
И аз сметам че въпросите са много интересни и требва да се обсъдят много сериозно!
| |
|
В такъв случай, кажи според твоя опит как стоят нещата? Или коя е най-подходящата стратегия в ситуаций на свалка?
| |
|
бе то тва не си ли е закодирано поведение. като някой ти грабне окото и неволево почваш да се държиш идиотски ...
не знам да ти кажа
но знам какво ще ти кажат другите. че си е споцифично, че си е до човека, до мъжа, до жената. но се си мисля (като жена), че трезвия и откровен подход дава най-големи шансове.
| |
Тема
|
Всичко е химия!
[re: Raymen]
|
|
Автор | Дeдo ви Toдap (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.05.06 19:19 |
|
Ако те харесва - както и да подходиш, имаш шансове. Стига да не се правиш на по-голем тарикат отколкото си. Естественост/непринуденост/откровеност, (или 2 водки наместо това).
То нашенките са по природа дръпнати и повечето са програмирани да ти троснат "простак!" на всяка проява на внимание, но с времето може и да са се променили на добро!
Хайде смело и късмет!
| |
|
А когато нещата не опират единствено до едната забивка и секса и искаш да се вживееш в съвременен Ромео, какъв Ви в подхода?
| |
|
Заявяваш го директно.
Защото някои форми на "обграждам те с внимание и се интересувам живо от теб като човек", могат да се изтълкуват като желание не просто за физическа близост.
| |
Тема
|
Re: Секс или как да попиташ "Искаш ли?"
|
|
Автор |
XищниK (СилеН) |
Публикувано | 21.05.06 15:45 |
|
Праскаш и го на челото и така.....стига лигавщини.
La luna del PredatorE
| |
Тема
|
|
|
Автор | Pen (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.06 18:59 |
|
s ezika na tialoto
ima edna prikazka - dokato madrite se namadruvat, ludite se naluduvat
taka che ne mu misli mnogo mnogo a deistvai
| |
Тема
|
|
|
Автор | Paл (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.06 15:50 |
|
Чудиш ли се защо всички отговори са от мъже? Не искам да те обезокуражавам, но жената решава с кого да си легне. Просто бъди себе си, това е достатъчно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|