|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Красотите на България
|
|
| Автор |
moon_flower (член) |
| Публикувано | 17.04.06 12:22 |
|
|
Каква е вашата мечта? Аз много мечтая за една околосветска пътешествие, продължаващо няколко години. Да преследвам лъвове в Африка, да танцувам с индианците в Южна Америка, да пътувам с кучешки впряг с ескимосите......
Но се събудих и...най-реализируема мечта е да изкача връх Мусала. А това е изглед от един български природен феномен - Белоградчишките скали. България е необикновена, но имаме ли сърцата да видим тази красота
шъ съ оправим, ама друг пътРедактирано от moon_flower на 17.04.06 12:37.
| |
|
|
|
а бе малко трудно ще намериш индианци в Южна Африка. 
| |
|
|
|
Сърдечно благодаря за забележката Ами така е като пътувам със скоростта на светлината . Допреди малко Африка.....после Америка.... пингвини..... бели мечки...... и разни други индивиди  
шъ съ оправим, ама друг път
| |
|
|
|
А, споко бе.
За теб мога да уредя нещата.
Ще внесем малко чистокръвни индианци от Масачузетс на условията на temporary import - re-export и готово.
Да видим само как ще ми се отплащаш 
| |
|
|
|
В интерес на истината аз също си мечтая за едно околосветско пътешествие. Обаче си давам сметка, че преди това имам да наваксвам с много от нашите красоти.
| |
|
|
|
Предлагам - бартерна сделка - кръшни малки японки или стройни финландки 
шъ съ оправим, ама друг път
| |
|
|
|
ако може скандинавките...
слабост са ми

| |
|
Тема
|
Re: Красотите на България
[re: moon_flower]
|
|
| Автор | Paл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.04.06 16:49 |
|
|
От бачкане не ми остава време да се прибера в къщи, камо ли да се катеря по чукарите!
| |
|
|
|
Твоята мечта я мечтае всеки човек.
Но е трудно/невъзможно да се реализира. Затова ви предлагам да си споделим
за места в България, които сме посешавали и са ни впечатлили.
И давам пример. Горещо ви препоръчвам ако имате възможност да
посетите следните места:
1. Перперикон
2. Нос Калиакра
3. Ботаничесаката градина в Балчик 
| |
|
|
|
А аз много харесвам това място - Чудните мостове, намира се в Родопите. Потресаващо красиво е, много грандиозно. Но на снимките това не личи особено добре.
Мечтая си за пикник там...
"Образуванието му вероятно е станало при земетресение, причинило срутване на някогашна пещера. Реката е отнесла по-дребните скални отломки. С течение на времето под въздействие на атмосферни процеси са се оформили в мраморните скали два редки по своята красота естествени мраморни моста.
Първият, по – голям мост е широк 12-15м, дълъг 96м, с отвор дълбок 45м и почти толкова (43м) широк.
На около 200 м по-надолу по дерето, е вторият мост, дълъг към 60м. Площта на феномена е 40,3х и е на 1450 м нaдм.в."
Харесва ли ви? Търся си компания за пикник - очавам предложения 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|