Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:19 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Абе как ги прайти тия неща?нови  
АвторHeдoyмявaщa (Нерегистриран)
Публикувано29.04.06 13:26

Толкова оплаквания изчетох от хойкащи мъже, че направо вече ми се драйфа!...
Искам да задам няколко въпроса:
1. Ако между посещаващите форума има такива, дето спат с женени мъже - как се чувствате със себе си? Нормално ли ви се вижда това? Имате ли проблеми със съвестта? Просто не загрявам как спите спокойно като си пъхате носовете, където не ви е работата?
2. Ако тук влизат и мъже - как го правите това - да изневерявате - без после да искате да си издрайфате червата вследствие на собствената си крайна отвратителност?
3. А на вас, дето ви изневеряват или дори само (!?) ви свалят мъжете, как успявате да приемете същия мъж после пак при себе си? Ами че той едва ли е в ролята на "прелъстен и изоставен", горкото невинно мъжленце, дето едва ли не са го изнасилили... Кви са тия глупости, бе хора?
Ей, нищо не загрявам!

Тема Re: Абе как ги прайти тия неща?нови [re: Heдoyмявaщa]  
Автор SoulMate (ultimate)
Публикувано29.04.06 19:49

Е, ти си пораснала вече, еволюирала си и затова недоумяваш.

АвторPaлицa (Нерегистриран)
Публикувано29.04.06 20:03

Ти пък в кой век живееш? Нима на теб не ти се е случвало да си от едната или от другата страна? Трябва да ти кажа , че дребните изневери дори сплотяват брака. Стига всичко да се прави с акъл и разум. Не приемам обаче когато някой си зареже семейството заради друга връзка.

Тема Re: Абе как ги прайти тия неща?нови [re: SoulMate]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано29.04.06 20:32

Напротив, именно защото не е еволюирала!
Дъртите пушки знаем за какво иде реч ... За жалост!...

Поздрави!

Empta dolore docet experientia..

Автор Wildberry (bitter)
Публикувано29.04.06 20:45

Ама ти си много пуританка била бе!!
Спиме си съвсем спокойно, еле, ако са ни "наказали" със същото! (Отговор на въпрос 1!). Не си пъхаме носовете, на нас ни пъхат други работи!.
2. Не си издрафайват червата, ние ги намразваме и в червата!
3. Успяваме, защото ги обичаме, въпреки всичко и искаме да си запазим брака, нека сме последни глупачки, но ти определено не си омъжена, така, че нямаш представа за какво иде реч!

Empta dolore docet experientia..

Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано29.04.06 20:58

то не е и необходимо да загряваш

Добре дошла в реалния свят, един брак се крепи на много по-различни неща, отколкото кой къде си го топнал и съответно коя с кой си го завряла.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!

Автор lady Marian (defender)
Публикувано29.04.06 21:30

Аз пък недоумявам как толко много се изписа за хойкащи мъже и ни думичка за хойкащи жени
Ама не оревавам квартала по тоя повод

Too much is not enough
Nobody gave it up
Im not the kind
To lay down and die

Тема Re: Абе как ги прайти тия неща?нови [re: lady Marian]  
АвторHeдoyмявaщa (Нерегистриран)
Публикувано30.04.06 01:19

Съжалявам, ама всичко това (имало и по-важни неща) ми звучи като да си намирате извинения. Освен това идеята ми не беше да ви нападам. Просто се чудех дали осъзнавате, че нещата са такива, каквито си ги направим, и от нас зависи да са други? Бас хващам, че го знаете. Но яко се стараете да го забравите. Реалността била такава, животът бил онакъв - а всъщност сме само ние... Затова не схващам - малко е като много шум за нищо. Проблемът е поправим. Според мен, разбира се...

Автор lu6i (())
Публикувано30.04.06 02:03

Е, добре дошла в света на големите. Навремето и аз мислех,че живота е простичък- това е добро, това-лошо, това е бяло, това-черно. Поживях и понаучих, че между двете крайни граници има хиляди нюанси, а кои от тях ще допуснеш в живота си, до голяма степен (но не изцяло), зависи от теб самия.

Тема Re: Абе как ги прайти тия неща? [re: Heдoyмявaщa]  
Автор morska valna (morsko 4edo)
Публикувано30.04.06 03:38

Аз имам 20 годишен брак зад гърба си.Честно казано и аз не ги недоумявам тези гадории.Преди този си брак,живях половин година с един мъж.Случайно разбрах,че "залита" и по други дами.Реакцията беше незабавно събиране на багажчето и развод.Много ме заболя от цялата тая работа,но не можах да преглътна,че живея с коцкар.Аз самата също се бях пробвала,но като видях какво го интересува другия(т.е. аз щях да му бъда само за забавлвние) и вдигнах гълъбите.Човекът с когото живея сега си гледа семейството,имаме и две деца.Като всеки човек си има "трески" за дялане,но поне знам,че аз съм жената в живота му.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.