Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:18 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема Имате ли лично мнение/наблюдение?нови  
Автор lu6i (())
Публикувано15.04.06 12:49

Неразбрах дали от мъж или жена е направено това "обобщение".Стана ми интересно:съвпада ли с личния опит или наблюдение на повечето от нас и ако да:
* доколко си даваме сметка за това в отношенията ни с любимия

7 неща, които той не иска да чуе от теб

--------------------------------------------------------------------------------

Има определени неща, които един мъж никога не иска да чуе от своята дама.

"Хайде да отидем на пазар!" е едно от тях, тъй като тези думи обикновено предричат цял следобед, загубен около дамските пробни. "Държиш се като баща си!" е друго, много грубо твърдение. И дори още по - лошото: "Държиш се като баща ми!"; това наистина би го заболяло. По - долу са представени най - страховитите, най - смразяващи комбинации от думи, които една жена може да изрече.

1. "Мислех си..."
Ако тя действително каже, че си е мислила, значи е сериозно. И можете да се обзаложите, че се включва брак, съвместен живот или горчивият край. Този израз може да приема различни форми като: "Защо ме обичаш?" и "Мислил ли си някога за бъдещето?". Трябва непременно да имате план за бягство под ръка.

2. "Бъди мъж!"
Нищо не може да бъде толкова оскърбително, както да се постави под въпрос мъжествеността ви. Можете да се поддадете на нейната тактика на срама и да правите каквото ви каже, или да контрирате въпроса с думите "А какво ще кажеш, ти да бъдеш жена и да престанеш да ми натякваш?"

3. "Моите родители искат да се запознаете."
Това означава 2 неща:
Връзката ви е преминала на друг етап и е станала по - сериозна.
Ще бъдете психически тестван под семейния микроскоп.
Всичко, което можете да направите, е да се надявате, че нейният баща няма да спомене, че има няколко ръждясали ножици, които иска да пусне в употреба.

4. "Имам главоболие."
Това означава: никакво действие за теб тази вечер, приятелче. Но можете да се опитате да я надвиете. Ако усетите, че тя е изморена точно, когато вие искате действие, дайте й аспирин, дори без да го е поискала и се надявайте на най - доброто.

5. "Моят бивш не правеше така."
Вие никога не говорите за своите бивши пред нея. Затова очевидно не сте били подготвени за това. Сега сте сравнявани с мъжа, когото тя е зарязала. Ох. Защитавайте се, бързо!

6. "За какво си мислиш?"
Жените са любопитни. Те се нуждаят да знаят всяка ваша мисъл, чувство, предчувствие или подозрение. Мъжете, от друга страна, не обичат да обсъждат и изследват всичко, предпочитаме да си замълчим.

7. "Мислиш ли, че е хубава?"
Тя вече ви е хванала да се заглеждате в страхотна блондинка, независимо колко скрит е бил погледът ви. Тъй че, ако кажете "не", тя ще знае, че я лъжете и ще последва спор. Тук е мястото за малко творчество от сорта: "Горе долу, задникът й е огромен." Сега се молете.

Редактирано от lu6i на 15.04.06 12:50.

Тема Re: Имате ли лично мнение/наблюдение?нови [re: lu6i]  
Автор SoulMate (masterplan)
Публикувано17.04.06 12:54

Съвпада :)))

В събота казах "Хайде да отидем на пазар" и получих твърд отказ.
Отидохме разбира се, но можеше и по-безболезнено :)))

Тема Re: Имате ли лично мнение/наблюдение? [re: lu6i]  
АвторЙo (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 13:08

не съвпада. Това са митове

Автор. (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 14:55

Според мен избягвай бившия много често
/аз въобще не говоря за бивши връзки,
освен ако изришно не ме попитат,
но пък ми е било интересно, когато някой ми разказва/,
а също и запознанството с родителите,
ако и това не е съвсем наложително,
макар, че и това е субективно,
щото имаше и такъв, дето ревеше,
че от две години ходят, пък родителите на
момичето не знаят още за него

Автор Xevi ()
Публикувано17.04.06 15:06

Тц, не важи.

Т'ва за пазара донякъде е така, но пък по пътя можем да ядем сладолед, така че да не е съвсем болезнено ;)) Пък и аз също не обичам да се мотам по цял ден по магазините.

1. Не разбрах какво точно се има предвид тук (!?), значи ако си мисля задължително ще да е за съвместен живот, за брак или за раздяла?

2. Тази подкана досега не съм я използвала, все едно съм с някакво мекотело и трябва да го ръчкам да е едно или друго, пък и ако е казано обидно, да обидиш някой си има и други начини:)

3. Това за тестването ми се видя смешно и пак не е вярно :)

4. Главоболието не съм го използвала за оправдание...

5. Да сравняваш с бивши си е проява на лош вкус, която и страна да го прави.

6. хм, пак не съвпада с личния ми опит.

7. Нямам нищо против да се оглежда "менюто";), все пак си е с мен и можем заедно да обсъждаме :) Няма да взема да го разпъна, че огледал страхотната блондинка, но той няма да ми се сърди, че съм погледнала страхотния блондин (не си падам по руси мъже, ама върви повече за сравнението ;))

АвторPaл (Нерегистриран)
Публикувано17.04.06 15:15

Не, не съм съгласна. Въпреки че има някои много грозни изрази. Все пак всичко зависи от самата двойка и на какъв етап са отношенията им.

Тема в зоната на градските легенди...нови [re: lu6i]  
Автор hipparchia (член)
Публикувано17.04.06 15:56

Някои от нещата.

Понякога да питаш някой "какво си мислиш" помага човек да си изясни мислите или да каже какъв проблем има. Важен е начинът на задаване на въпроса.

Вторите две неща май ги казват само по филмите...

"Бъди мъж" си е напълно легитимна техника за унижение. В края на краищата теорията ми е, че мъж се прави с цял екип жени. Ако една жена си има съпорт тийм да я пере, да й готви, подкрепя и гали по косъма, направо ще стане мъж по характер. Няма да мисли за дреболии, ще има време за висши разсъждения и изобщо ще е ларж...Така че ако един човек има такъв съпорт тийм, негово задължение е да се държи подобаващо. Иначе изпортва работата на целия екип и екипът се обижда.

Главоболието следва да се уважава, макар да се влияе добре от някои дейности:) Като цяло е важен подходът.

За заглеждането на хубави жени...ами гледаме ги и двамата, но от гледната точка на Леонардо Да Винчи и човешките пропорции и диспропорции. Интересно е:) Пък и естетически задоволително. Гледах оня филм за гейшите- там всички им се радваха, че са красиви- и жените, и мъжете...Та в случая "виж я тая" е нормално. Преувеличава се. Всички обичат хубави жени. Дори и жените:)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.