Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:09 31.10.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Българкатанови  
АвторCпacил ce! (Нерегистриран)
Публикувано27.03.06 12:38

Не съм в БГ и не знам коя е Райна и за какво става дума, но съм съгласен с описанието в днешния "Стандарт" на преобладаващата част от младите български жени:

"Въздухът в Къщата на известните се йонизира от репликите и държането на чалга монстъра Райна. Това прекрасно момиче е символ на съвременната проклетия на източната жена. Тя ползва модерността на западните ценности, но единственото, което произвежда, е нерви и ориенталско нещастие за хората около нея. При Райна това "изпускане" е гарнирано с изключителна рустикална простота на характера. Райна е терминаторът на нормалното поведение, етикета, възпитанието и добрия автоимидж, тя е феноменалната патология в поведението на младите жени у нас. Техните единствени достойнства са тялото и органите им. Райна е кошмарът на мъжете наяве, запазената марка на селския феминизъм. Колко е хубаво, че ни я показвате, за да знаем кой стои зад грима на чалга философията - сурово сготвеното куцо пиле на сбърканата ни култура. "

Добре че бегах навреме и надалече от такава напаст!

Тема Re: Българкатанови [re: Cпacил ce!]  
Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано27.03.06 13:14

и аз не я знам Райна коя е /някой да постне снимки и изказвания ако има/ и аз не съм на тоя паралел и медиан но съм Българка

И ако пуснеш тема в мъжкият клуб каква жена предпочитат "Тяло и органи" или "изискана и ителегентна" повечето отговори биха те изненадали да не кажа шокирали ...... в края на краищата търсенето определя предлагането, ако няма търсене няма и предлагане а такива жени се търсят масово и такива се отглеждат

Men will sooner forget the death of their fathers then the loss of their property

Автор moon_flower (минаващ)
Публикувано27.03.06 13:18

Жалко е , че се взимат твърде насериозно и са модел на подражание у тинейджърите "Що е БГ звезда и има ли почва у нас?"

Автор мaлko мишлeнцe (член)
Публикувано27.03.06 13:20

Райнето е цветът на простотията на чалга девойките.
"Не искам да съм добър човек! Искам да ям и да пия!" Нямам думи след това изказване. Особено след като я видях как се тръшка, защото й се ядяло шоколад. Ценности...

Тема Re: Българкатанови [re: moon_flower]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано27.03.06 13:22

Ами, моята тийнейджърка хвърля по една око на Биг Брадъра и коментира, че Райна била много лигава и проста.

Тема Re: Българкатанови [re: V-Shokou io kuraiami]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано27.03.06 13:22

ами бих казал, че аналогичната женска реакция е абсолютно същата - можеш да разгледаш темата за Киро Скалата, и как (част от) жените са му навити до скъсване... това се вижда и в къщата - като се започне от коня-киборг-бивша-мис-българия, та се стигне до 20-годишната Лилана...

Иначе, не всички мъже сме с капаци - верно - предпочитаме тялото и органите, стига да са допълнени и с нещичко в главата... аз лично не бих се излагал с някоя куха лейка, пък ако ще и мис свят да е...

Just a genius

Тема Re: Българкатанови [re: copadevino]  
Автор moon_flower (минаващ)
Публикувано27.03.06 13:26

вярно ,че някои израстват в своето интелектуално развитие, но въпросът е колко време им отнема?

Тема Re: Българкатанови [re: Blake]  
Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано27.03.06 13:34

те и на Бат Бойко са му навити някой
ама няма как да го гледам тоя биг брадър и не знам кой е тоя Киро скалата ... а на тъпите девойчета им се полагат тъпи момчета тя природата се е погрижила да има деференциация и да няма смесване на "видовете"

Men will sooner forget the death of their fathers then the loss of their property

Редактирано от V-Shokou io kuraiami на 27.03.06 13:35.

Тема Sorry, ама ...нови [re: V-Shokou io kuraiami]  
АвторKънчo (Нерегистриран)
Публикувано27.03.06 14:07

... отворих темата с настроение, да му тегля една на тоя, дето се е спасил ... Прочетох и омекнах. Е, вярно е. Не, не съм се "спасил" и бягството не го считам за спасение, но това е друга тема.
То дали е Биг Брадър или самата реалност - все тая. Забелязах нещо, което и у Биг Брадъра може да се наблюдава. Няма една свястна жена в къщата. Всички са трагични! Всички без изключения са много прости. Някой са неадекватни, други мрънкала, трети мърли, четвърти изнервящи, пети тотални егоцентрички, повечето въплащават всички качества.... Една, една за свят няма ...
При мъжете нещата са по-различни. Каквито и да са им отрицателните качества, поне 2 - 3-ма могат да бъдат определени като положителни герои, докато при жените 100 % са отрицателни!!! Включително и излезлите...
Така че изразът: "...а на тъпите девойчета им се полагат тъпи момчета" - не е верен. Sorry!

Автор enable secret (irq)
Публикувано27.03.06 14:11

То хубаво, ама да ти кажа, че никъде не си се спасил, ако се съди по това, което зърнах във френския "вип" брадър и от отзивите на приятели в други държави.

Дерзай спасили се, спасението е само в гроба

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.