Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Питам се да се намеся ли и как.[нови  
Автор aпpил16 ()
Публикувано23.03.06 15:54

Никога не съм се бъркала в живота и връзките на децата си. Имам 2 дъщери и 2 сина. Единият от тях, по-малкия на 23. Беше в чужбина, преди половин година се върна и започна работа. Шефката му в офиса е на 37, има семейство и син на 16. Започна една връзка,едни телефони, SMS-и късно посред нощ, събота и неделя. Попаднах в един от клубовете на
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=love&Number=1944437538&page=0&view=collapsed&sb=5&part=6#Post1945404632. Разпознах дамата под името bebe. Обикновенно тя "говори" за себе си като "бебе..."В началото мислих, че е временно увлечение и от страна на двамата, но не. Преди около 2-3 седмици говорих със сина си- казах че уважавам правото му на избор, но не мога да не се притеснявам.Отговори ми че имат уговорката, че семейството й е много важно и тя не иска да го рискува, а да са заедно докато се чувстват добре.
Ако обаче не е в офиса или онлайн в чата, телефона му не спира да звъни. Той прекъсна връзките си с приятелите, ако не е на работа виси в чата с нея и така е от 5-6 месеца.
Питам се да се намеся ли и как. Само моля не изливайте помия.
Благодаря предварително на всеки, който добронамерено се отзове на молбата ми.

Тема Re: Питам се да се намеся ли и как.[нови [re: aпpил16]  
Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано23.03.06 16:03

хъм ..... и да се намесиш ще има точно обратният ефект
за съжаление ще трябва да го оставиш да си опари пръстите ..... все някой ден ще се събуди и ще порогледне

Men will sooner forget the death of their fathers then the loss of their property

Автор moon_flower (новак)
Публикувано23.03.06 16:14

Отношенията деца-родители са много деликатни.Ние искаме винаги да ги закриляме и опазваме от грешки, те - просто да си живеят живота. На този етап конкретно не знам какво да те посъветвам? Още повече, че дамата е заявила , че семейството й много важно и доколкото разбирам връзката от нейна страна е повече физическа и необвърваща, отколкото нещо по-задълбочаващо.Още по-лошо е и ,че е прекъснал връзките си с приятелите и връстниците си.Може би там се крие разковничето, поне за мен.Успех.

Автор16 aпpил (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 16:38

Трудно ми е да Ви посъветвам каквото и да било, но може би със случайно запознанство, с пролетта, с нови емоции, онова момиче, което чака НЕГО някъде би могло да го откъсне от ситуацията, та в тази насока Лунното цвете със съвета си за приятелския кръг е много права

Тема Стига бе!нови [re: aпpил16]  
АвторKънчo (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 16:54

Това е най-чистата и безопасна ситуация за сина ти. От това по-добра връзка - здраве му кажи!!!Женена с дете - никакви претенции за брак няма да има, от това по-безопасно няма!!! Разбери! Никакви номера, никакви капризи, само щастие!!!Тъкмо хиените на неговата възраст нямат достъп до него.
Що, ти да не си решила да го жениш!? Я остави детето да се развива... тъкмо по този начин ще научи повече за жените и как да се пази от тях. До 35 г. да не помисля за женене!!! След това може да си хване някое младо девойче 20 -25 г. и ако му пасне след 40 г. да се жени.

Тема Re: Стига бе!нови [re: Kънчo]  
Авторфpaнkи (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 17:01

ебреее , кънеее ашколсун братче , лесно ти е на тебе - дет се вика - вятър те вее на бял коне , къне винаги ме кефиш с практичните си и прости решения , ае каи са и некой виц по темата и тотално ще ме довършиш

АвторЛюбa (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 17:04

Прости за директния въпрос, но как ти узнa, че тя е дама именно от клубове тук?
А знаеш ли какво ме отвращава? Че такива женени дами с деца висят нонстоп online. Кога отделят време за семейството си се чудя? Детето макър и на 16 няма ли нужда от внимание? Ами съпругът? По дяволите, накъде отива семейството?

Тема Re: Стига бе!нови [re: фpaнkи]  
АвторKънчo (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 17:26

Имах един приятел се беше хванал с една леля и ако и да беше разведена ( а това е опасно) си отживя. Аз ходя да се мъча с някакви лигли, а той свърши лекции и хоп при леля си на топло. Нахрани го, напои го, изпере го и т. н. Аз трябваше да ги развеждам, черпя, да ми се цупят (сякаш съм умрял за тях) да мръзна по кьошетата като ми закъсняват за срещи и т. н. В 22,00 леля му го е освободила, а моите ме питат :"Сега къде ще ходим?" Хех!!! Как къде!? Ти у вас! А аз тръгвам с брато по живот!!!!
Еххх, докле е младост, ех докле е младост....

АвторEcтpeлa (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 17:31

Според мен трябва да го оставиш сам да достигне до някои изводи. Това, което научаваме от личен опит, е най-ценно, пък и все пак това е животът, има и хубави моменти, и по-лоши...
Тази връзка ще е до време, не се притеснявай. Можеш, мимоходом да му кажеш какво мислиш по въпроса (майка си му все пак!), но не му натрапвай своето мнение.
Спокойно, ще отшуми като детска болест

АвторЛюбo Лeжaнkaтa (Нерегистриран)
Публикувано23.03.06 18:00

баби крадат малки момченца за да си спомнят младостта

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.