Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:38 24.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема противозачатъчнитенови  
Авторcибил (Нерегистриран)
Публикувано16.03.06 15:05

Здравейте момичета, сигурна съм че доста от вас пият противозачатъчни хапчета. Никога не съм пила, а искам да започна от този месец, но нямам време да се консултирам с гинеколог. Моля ви препоръчайте ми някакви хапчета от който сте доволни.
Чувала съм, че от някой силнохормонални може да се засили окосмяването. Искам да са по-слаби, че и без това борбата с космите е непрекъсната. И още нещо, знам че има значение дали пушиш или не, пушачка съм.
Благодаря ви предварително, наистина се нуждая от някакви препоръки за хапчета, пък до месец - два ще се консултирам с гинеколог.

Тема Re: противозачатъчнитенови [re: cибил]  
Автор dma (irq)
Публикувано16.03.06 15:12

Изчакай с хапчетата докато имаш време да идеш при гинеколога ти.

Автор Бepeзka! ()
Публикувано16.03.06 15:14

Фемоден - препоръчаха ми ги в аптеката. Доволна съм.

Само не взимай Гравистат.

Тема Re: противозачатъчнитенови [re: Бepeзka!]  
Авторcибил (Нерегистриран)
Публикувано16.03.06 15:18

Фемоден, ок мерси, леки ли са ти колко време ги пиеш и каква е схемата?
А цената ?

Тема Re: противозачатъчните [re: cибил]  
Автор lady Marian (defender)
Публикувано16.03.06 15:23

Аз пия Логест, моят гинеколог ми ги изписа, защото по времето, когато ги започнах още не бях свалила килцата от раждането и бях бая.. ъъ. едричка, а според него от тия не се качвали много килца.

Но наистина е най-добре лекар да ти каже какво да пиеш, има ралзика от хапче до хапче, аз не бих рискувала просто да си взема някакви...

Too much is not enough
Nobody gave it up
Im not the kind
To lay down and die

Тема Re: противозачатъчнитенови [re: lady Marian]  
Автор dma (irq)
Публикувано16.03.06 15:26

Така е лейди, не само има разлика от хапче до хапче, ами и от човек до човек. Това не са бонбонки.

Автор Бepeзka! ()
Публикувано16.03.06 16:28

Цената е около 10 лв/месец не помня точно.
Пия ги няколко месеца.
Поне ми казаха, че са леки. Все пак вярвам на фармацевтката.
Схемата: когато започваш за пръв път да ги пиеш първата таблетка се взима в първия ден на менструацията, може са започнеш и в края й, но тогаво първите седем дена трябва да прилагаш дублиращ метод за предпазване от нежелана бременност.

ПП. Вътре има много подробно упътване. В една опаковка има хапчета за 3 месеца. Така, че ако не ти се дават 30 лв наведнъж - просто поискай само един блистер.

И не само, че не съм напълняла, а дори обратното. Но едва ли е от хапчетата

Редактирано от Бepeзka! на 16.03.06 16:30.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.