|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кражбата
|
|
Автор |
дълбoka (непознат
) |
Публикувано | 05.02.06 15:02 |
|
, отраднаха ми нещо , което е по-ценно от вещ , от човек , даже от мечтите. Една такава фантазия си имах събрана в нещо, което не е предмет , но което е живо е вече го нямам.Как се чувствате при загуба на нещо, да е любов не е любов , да е човек не е човек. Но е нещо само ваше си споделено с друг и раздадено на друг. Но то си е мое.Нещастница съм
| |
|
Говориш с много загадки... Аз лично не разбрах за какво става въпрос.
| |
Тема
|
Re: Кражбата
[re: дълбoka]
|
|
Автор |
ДPaka (силно момиче) |
Публикувано | 05.02.06 16:25 |
|
Звучи ми като открадната взаимност,може би,ако е така ...горка,горка ти
ще се справя
| |
Тема
|
|
|
Автор | бeбeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.06 16:47 |
|
лоша работаняма ли начин да си го върнеш?
| |
|
Ами какво ли , имах представа за нищо красиво още от най-малка я свързвах с нещо. Неущо като бреза да речем рано на пролет но , но не е това. Носих си я тази предства за красота дълбоко в мен и не я споделях, случи се така че споделих. Сега обаче тази красота е подарена на друг. Имала ли си нещо дотолкова твое, че да си го пазиш и искаш само за теб. Не вярвам в красотата.
| |
|
според мен на дълбока й се е случло нещо и оттогава е най-малкото на мека дрога, защото аз поне не разбрах нищо от постингите й...
| |
|
Има неща, които никой не може да ни отнеме. Когато ги споделим, не ги губим. Може би понякога потъват в сън,но съществуват...
| |
Тема
|
|
|
Автор | *yй (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.06 20:18 |
|
Според мен на дълбоката и трябва един дълъг!
| |
Тема
|
|
|
Автор | aлиca (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.06 20:24 |
|
"Дълбока", верно е че красотата е относително понятие и за всеки е различна, но доколкото те разбирам ти си споделила с друг човек твоя духовен свят. Т.е ти си подарила вълшебството и магията на чувствата си.Не знам защо се чувстваш ограбена? Не си споменала, какво се е случило.Може би, ако не си толкова иносказателна, ще можеш да чуеш мнението на много хора тук, щом ти е необходимо.Все пак, всеки проблем има своите корени. Колкото до красотата, тя съществува и ще съществува независимо от нашите болка и въпреки това, което ни наскърбява.
| |
|
За мен има един мъничък свят,който си е само мой и никой не може да ми го ограби.Предполагам,че всеки си има един такъв и споделянето с някой за него едва ли е ограбванеСпоред мен не са те ограбили,а наранили,използвайки онова НЕЩО,но това не значи,че са ти го ограбили(откраднали).То е дълбоко в душата ти и ще си остане завинаги там
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|