|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Харесвате ли новата Мисис България 2005?
|
|
Автор |
бoйнa oвцa (блее) |
Публикувано | 08.10.05 15:04 |
|
Редактирано от бoйнa oвцa на 08.10.05 15:10.
| |
Тема
|
Re: Харесвате ли новата Мисис България 2005?
[re: бoйнa oвцa]
|
|
Автор |
Aминa (пътешественик) |
Публикувано | 08.10.05 15:24 |
|
Ако и свалят грима и идиотската прическа и вулгарните парцалки, мисля, че ще е хубава жена.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
!Блyдницa (омаДьосана) |
Публикувано | 08.10.05 15:33 |
|
не разбрах бизнеса какъв е да надзирава сервитьорките в ханчето ли....
на първия въпрос не ..много силикон , много нещо..що се престарават толкова ..ми той се налива в скромни количества, такава жена само на спортист ще се хареса и точно такъв взел, че я харесал...те като се харесват моето мнение е без значение..
но имаше по-хубави каки... не разбрах тази какво е завършила...
Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mъppp (пристрастен) |
Публикувано | 08.10.05 15:34 |
|
Тази ми харесва. Но днес гледах в Огледала някаква, която изглеждаше доста страшно. И беше облечена като сметанова торта с розова глазура.
| |
Тема
|
[re: Aминa]
|
|
Автор |
kalinka72 (добро същество) |
Публикувано | 08.10.05 15:37 |
|
Гримът наистина не е като за мисис.
По принцип конкурсите за мисис са по-интересни от тези за мис. Нещата не се свеждат до разходка по бански на сцената, а има такива задачи като конкурс за шев на официална рокля /за много ограничено време и пред зрителите/, конкурс коя по-добре ще напазарува в абсолютно непозната държава и какво ще сготви от купените продуки. Изобщо такива интересни неща. Не знам как точно е протичало избирането на мисис България в този конркретен случай, но подозирам, че е било нещо като мис България. ще ми бъде интересно да прочета впечатленията на очевидците.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gali (забързана) |
Публикувано | 08.10.05 15:49 |
|
за мен това беше най грозната от кандидатките-боже, това ли са най красивите от 700????
първоначално ми хареса първата, собственичката на салона и русенското момиче. после като ги пооправиха, и другите добиха хубав вид, номер 5 и 8 ли бяха, едната изглеждаше доста миловидно, с черната коса.... явно си е имала красота, не е знаела как да я покаже. и тая с перуката - освен че е с неподходяща прическа, т.е. тя няма естетически вкус, дори фризьорите после не са се справили, значи толко си има... и нещо дразнещо около устните...
според мен на конкурсите освен това, как изглеждаш в момента, трябва да се оцени и интелекта, и ежедневния имидж на дамата. не може някоя дама, която има претенции за красива, да се облича безвкусно, или да ходи с мръсни дрехи. втората кандидатка ме подразни, че на такъв конкурс се яви по дънки и развлечена блуза-напълно неподходящо облекло.
Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите
| |
Тема
|
[re: Mъppp]
|
|
Автор | Bubardini (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.05 15:50 |
|
Ами тя беше същата, голям крокодил и ако и' свалят грима ще бъде още по-зле, а и тялото и ' изглежда супер изкуствено, но може пък да не е куха лейка 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KakMapa () |
Публикувано | 08.10.05 16:26 |
|
виждам, че е хубава жена- правилни черти, излъчване ит.н. но в случая са я облекли ужасно.
през май бях на регионалния кръг за мисис българия в пловдив. бяха само 12-14 участнички, от тях имаше 2-3 добри, останалото- зле. едната от мадамите очевидно имаше силна агитка сред журито. всеки път като минаваше се обръщаше предимно към тях (тъпо), те бурно я аплодираха.. и познай кой спечели. след няколко дни в местния вестник обясняваха, че е жена на еди-кой си мутрьо в града, а свекър й е прецедателят на журито. 
| |
|

Dolce vita!
| |
|
с тая коса ..... и тия тоалети  като се стигне до Мисис Свят да не се чудите защо е последна
I must have died and gone to haven …
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|