|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
мъже Деви
|
|
Автор | deder (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.05 19:43 |
|
какво ще кажете за мъжете Деви
Редактирано от Virgo на 01.10.05 15:52.
| |
Тема
|
Re:мъже Деви
[re: deder]
|
|
Автор | x (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.05 19:46 |
|
че ги мразим
Редактирано от Virgo на 01.10.05 16:01.
| |
|
че за разлика от жените деви които са си безподобни кучки и определено успяват да заслужат уважението на околните, мъжете деви са доста интелигентни,но такива плазмодии....биват мачкани и водени за ръчица от някоя силна жена и сами трудно биха взели решение за каквото и да е
страхливи, нерешителни, песимисти
ПП : всичко казано по-горе важи най-вече за септемврийските деви
Редактирано от DarkCat на 01.10.05 10:38.
| |
|
женкари, бързо им омръзва една жена като я поопознаят и търсят друга, идеалната, ама такава няма. Лъжци и сметкаджии, безчувствени, лесно се подвеждат по кучки и въпреки че те ги преебават непрекъснато, продължават да тичат след тях, просто харесват кучки. Стават за съжителство, но на тях просто не може да се разчита
Редактирано от Virgo на 01.10.05 16:22.
| |
|
Не мога да се съглася с мненията до момента. Мъжете деви са страхотни във всяко едно отношение! Един от малкото им недостатъци е, че са стиснати, но това се оправяс времето.
Не се обръщай назад, може би нещо те настига!Редактирано от 7karina на 01.10.05 11:54.
| |
|
ама с курвенски подход може да им измъкнеш париците
Иначе са интелигентни, симпатични... че как иначе щяха да се котират сред... да не казвам тази дума толкова често...
Е... явно е въпрос на вкус... Мен въпреки всичко ме дразнят...
| |
|
да се котират сред...това като нападка към мен ли да го тълкувам?
дали подходът е курвенски /според теб/ няма да коментирам, има една приказка - "извади му душата с памук", това е ключът според мен към стиснатите мъже изобщо.
Не се обръщай назад, може би нещо те настига!
| |
|
Не мога да коментирам кой знае колко добре мъжете деви, защото нямам особено задълбочени наблюдения върху тях, но тези, които познавам нямат нищо общо със стиснатите!
Може би става дума за изключения...10-ина изключения!
| |
Тема
|
Re: противни са ми
[re: DreamsComeTrue]
|
|
Автор | мъжe Дeвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.05 23:03 |
|
ну и иди на три общеизвестные буквы. и то, что это болгарский форум, меня совершенно не ебет. равно как и то, что ты меня вряд ли понимаешь.
кончайте разделять людей на бессмысленные группы.
| |
Тема
|
Re: мъже Деви
[re: deder]
|
|
Автор |
Bълk (умора няма) |
Публикувано | 03.10.05 14:31 |
|
еба ви глупости ....
колко мъка има в този свят ....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|