Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 17.06.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бабешки размислинови  
Автор Mъppp (ентусиаст)
Публикувано02.09.05 11:52

Прави ми впечатление, че много млади хора живеят заедно без брак. Не съм за подписа и хартийката. Но смятам, че такава стъпка трябва да се обмисли много сериозно. Не стават ли жените прекалено евтини по този начин?

При мое съседче живяха около 5 мацки за по 1.5 - 2 год. Накрая се ожени за 6-та и в момента е прекрасен баща.

Тема Re: Бабешки размислинови [re: Mъppp]  
АвторXXL (Нерегистриран)
Публикувано02.09.05 11:57

Ми отде да знам дали съм евтина -
таз година за трети път ще ходя на море
/единия беше в чужбина/ -
сигурно има и по-скъпи -
ама моя толкова може

Автор CЛЪHЦE (усмихнато)
Публикувано02.09.05 12:05

По добре веднага брак и след година развод

Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано02.09.05 12:20

абе кво да ти кажа - много разпространена практика, има си и плюсовете и минусите, знаеш понякога едно бракоразводно дело в какъв кошмар може да се превърне.в случая не виждам защо жената да е прецаканата, дори по надолу от тая седмица темите ако си чела, май мъже се оплакваха че са зарязанитеде да знам, не смятам че брака ти дава някаква по-голяма сигурност или че ако има подпис в кметството си го обвързала за вечно

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Автор Чepнokoca ()
Публикувано02.09.05 12:25

Напротив, който си знае цената, проверява и този отсреща дали струва поне приблизително толкова....
Мисля, че е много по-глупаво да се ожениш бързо-бързо... Особено почти тийновете, дето още бъркат хормоните с любовта. Първо виж дали с този човек можеш да изядеш поне една торба сол, пък после...живот и здраве ... "докато смъртта ви раздели"...

Тема Re: Бабешки размислинови [re: HAДEЖДA -]  
Автор Mъppp (ентусиаст)
Публикувано02.09.05 12:25

Не, бе ,нямам предвид брака. Аз като бях женена, кво? Просто мисля, че човек трябва повечко да си помисли. Защото мъжете остават с впечатлението, че му е "в кърпа вързана". И започват приказките - добре си живея с тебе, ама не съм готов да се обвържа.

Тема Re: Бабешки размислинови [re: Чepнokoca]  
Автор Mъppp (ентусиаст)
Публикувано02.09.05 12:28

Явно аз не се изразявам правилно. Мисля, че решението за съвместен живот е не по-маловажно от това за брак.

Автор Aминa (пътешественик)
Публикувано02.09.05 12:36

Не всяка такава връзка е диктувана от желанията на мъжа. Много жени също не искат да се обвързват.

Освен това е добре да го пробваш този мъж в домашна обстановка преди да се кълнеш "в добро и в лошо".

Тема Re: Бабешки размислинови [re: XXL]  
Автор Mъppp (ентусиаст)
Публикувано02.09.05 12:38

Евтино се продаваш. Само 1 път в чужбина!!!! А БМВ кабрио? Къща на Карибите?

Автор. (Нерегистриран)
Публикувано02.09.05 12:41

Е па като не е готов човека - нека си зрее
Я пък само с един ли да съм

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.