|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Бабешки размисли
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 02.09.05 11:52 |
|
Прави ми впечатление, че много млади хора живеят заедно без брак. Не съм за подписа и хартийката. Но смятам, че такава стъпка трябва да се обмисли много сериозно. Не стават ли жените прекалено евтини по този начин?
При мое съседче живяха около 5 мацки за по 1.5 - 2 год. Накрая се ожени за 6-та и в момента е прекрасен баща.
| |
Тема
|
Re: Бабешки размисли
[re: Mъppp]
|
|
Автор | XXL (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 11:57 |
|
Ми отде да знам дали съм евтина -
таз година за трети път ще ходя на море
/единия беше в чужбина/ -
сигурно има и по-скъпи -
ама моя толкова може  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
CЛЪHЦE (усмихнато) |
Публикувано | 02.09.05 12:05 |
|
По добре веднага брак и след година развод
| |
|
абе кво да ти кажа - много разпространена практика, има си и плюсовете и минусите, знаеш понякога едно бракоразводно дело в какъв кошмар може да се превърне.в случая не виждам защо жената да е прецаканата, дори по надолу от тая седмица темите ако си чела, май мъже се оплакваха че са зарязаните де да знам, не смятам че брака ти дава някаква по-голяма сигурност или че ако има подпис в кметството си го обвързала за вечно
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Напротив, който си знае цената, проверява и този отсреща дали струва поне приблизително толкова ....
Мисля, че е много по-глупаво да се ожениш бързо-бързо... Особено почти тийновете, дето още бъркат хормоните с любовта. Първо виж дали с този човек можеш да изядеш поне една торба сол, пък после...живот и здраве ... "докато смъртта ви раздели"...
| |
Тема
|
[re: HAДEЖДA -]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 02.09.05 12:25 |
|
Не, бе ,нямам предвид брака. Аз като бях женена, кво? Просто мисля, че човек трябва повечко да си помисли. Защото мъжете остават с впечатлението, че му е "в кърпа вързана". И започват приказките - добре си живея с тебе, ама не съм готов да се обвържа.
| |
Тема
|
[re: Чepнokoca]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 02.09.05 12:28 |
|
Явно аз не се изразявам правилно. Мисля, че решението за съвместен живот е не по-маловажно от това за брак.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aминa (пътешественик) |
Публикувано | 02.09.05 12:36 |
|
Не всяка такава връзка е диктувана от желанията на мъжа. Много жени също не искат да се обвързват.
Освен това е добре да го пробваш този мъж в домашна обстановка преди да се кълнеш "в добро и в лошо".
| |
Тема
|
[re: XXL]
|
|
Автор |
Mъppp (ентусиаст) |
Публикувано | 02.09.05 12:38 |
|
Евтино се продаваш. Само 1 път в чужбина!!!! А БМВ кабрио? Къща на Карибите?
| |
Тема
|
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 12:41 |
|
Е па като не е готов човека - нека си зрее 
Я пък само с един ли да съм  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|