| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Пластична операция 
 | 

|  
| Автор | 
1.red.lady () |  
| Публикувано | 29.07.05 22:29 |  
             |  
           | 

Бихте ли си направили пластична операция-  само с цел "разкрасяване" , не по медицински съображения.  И вярвате ли на нашите клиники- или ще я направите извън БГ. 
    За себе си мога да кажа- на този етап не бих, като претегля + и - ... мисля, че има повече вреда , отколкото полза. Колко хора след липосукция пострадаха, а и един силиконов бюст не е ли странен на пипане- въпрос към мъжете. 
   Темата е провокирана от разговор с приятелка, решила да слага силикон.Аз за сега нямам нужда, но след години-незнам, може да си променя мнението

|   |  

| 

|  
           | 

Правила съм си, по медицинско-естетични причини. Операцията мина перфектно, вече 10 години, да чукам на дърво, нямам никакви проблеми. Мисля, че животът ми много се промени след това и към добро. Ако можете да спрете подигравките по този начин, препоръчвам ви го, защото обществото скоро няма да се промени.

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Ами 
[re: янa_янa]
 | 

|  
| Автор | 
Virgo  (Vipera ammodyte) |  
| Публикувано | 30.07.05 10:57 |  
             |  
           | 

Твърдо съм за твоята позиция по този въпрос.
 Важно е самочувствието на всеки.

Естествено, не трябва да се превръща в крайност и вместо естетечно да заприличаме от операции на мумии........

|   |  

| 

|  
           | 

няма да правя пластична операция в никаъв случай.Първо: защото Господ е решил да бъда такава,това тяло ми е избрал и е тъпо да се боря срещу природата.Второ:за мен е снобизъм и егоцентризъм  подлагането на такова разкрасяване(звучи ми като рекламата на мастиката--първосигналното деиствие пак излиза на преден план и е обида за мъжете по-скоро по изкуствен начин да им се въздейства).Трето :ако заради някой сульо трябв ада си слагам цици или други неща -е,много му здраве-ако ме взема само заради тялото ,да се спасява и да отива да си търси другаде плюшени играчки.

|   |  

| 

|  
           | 

ами пластичната операция е пристрастяваща   направиш ли си веднъж и почваш да мислиш за следваша и тн и тн. примери по цял свят колкото искаш  
 ако мислиш, че нещо не ти е наред като го оправиш гледаш към следвашото което не ти е наред .... общо взето хора които не са доволни от себе си никога няма да са доволни  

за силикона на пипане можеш да кажеш, че е нещо изкуствено но на мъжете едва ли им пука   ако и забележат ....защото кръвта от мозъка им се пренасочва в други работи ...а тя е определено количество и не може да оросява и на двете места  
 Проблема със силикона или каквито и др. продукти да ползва е, че след 10г трябва да го смени или махне /това не ти се казва разбира се даже и тука/ но ако имаш проблем ще се наложи да го махаш и по рано. Значи от сега да си събира за следвашата операция да не остане във финансов шок после

Let’s play master and servant … Редактирано от V-Shokou io kuraiami на 30.07.05 12:19. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Пластична операция 
[re: 1.red.lady]
 | 

|  
| Автор | Cтapeц (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 30.07.05 12:18 |  
             |  
           | 

Относно силиконовите цици -питане къ мъжете:
 Ако не се препомпа, силиконовия бюст не се различава на пипане от естествения.
 Но дава странични явления.Жените го удрят на курварлък,защото по вече мъже се заглеждат в тях. 

|   |  

| 
                   Тема
                    | 
                     Re: Пластична операция 
[re: Cтapeц]
 | 

|  
| Автор | 
мeчичe (от гориче) |  
| Публикувано | 30.07.05 13:14 |  
             |  
           | 

Бих си направила пластична операция само ако наистина има медицински съображения за това.Другото ми се вижда вманиячаване.Днес-нови цици,утре ще си оправя носа,следващият месец-ушите,после бедрата,корема...И накрая-Шер-втори номер,нея и родната и майка трудно ще я познае.Не че не е красива...ама е ужасно изкуствена.

|   |  

| 

|  
           | 

За момента не, не смятам, че имам нужда  . След десет-двайсет-трийсет години, ако се чуствам стара и сбръчкана и имам излишни пари е възможно да стигна и до решение да направя операция, но от сега ми е трудно да кажа на какъв акъл ще съм. Но няма да е в бг, освен ако не се променят много нещата  
  С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
 Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!

|   |  

| 

|  
           | 

добре де.. а някой да си е правил някаква операция и то тук в бг??
 по какво съдите, че няма да е успешна примерно (евентуална операция)??
 ние имаме доста кадърни лекари. какво значение има дали ще ти махнат бучка от гърдата в бг или в чужбина??за такава операция пак ли би предпочела чужди болници?? защо естетичната хирургия тук да е по-лоша от чужбината??

|   |  

| 

|  
           | 

Ами аз лично много се бях шокирала преди няколко месеца от един случай в някаква пазарджишка клиника, вече съм забравила подробности, но имаше май и смъртни случаи...
  С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
 Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |