Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 02.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Пластична операция  
Автор 1.red.lady ()
Публикувано29.07.05 22:29

Бихте ли си направили пластична операция- само с цел "разкрасяване" , не по медицински съображения. И вярвате ли на нашите клиники- или ще я направите извън БГ.
За себе си мога да кажа- на този етап не бих, като претегля + и - ... мисля, че има повече вреда , отколкото полза. Колко хора след липосукция пострадаха, а и един силиконов бюст не е ли странен на пипане- въпрос към мъжете.
Темата е провокирана от разговор с приятелка, решила да слага силикон.Аз за сега нямам нужда, но след години-незнам, може да си променя мнението

Тема Аминови [re: 1.red.lady]  
Автор янa_янa (либерално хлапе)
Публикувано30.07.05 00:33

Правила съм си, по медицинско-естетични причини. Операцията мина перфектно, вече 10 години, да чукам на дърво, нямам никакви проблеми. Мисля, че животът ми много се промени след това и към добро. Ако можете да спрете подигравките по този начин, препоръчвам ви го, защото обществото скоро няма да се промени.

Тема Re: Аминови [re: янa_янa]  
Автор VirgoМодератор (Vipera ammodyte)
Публикувано30.07.05 10:57

Твърдо съм за твоята позиция по този въпрос.
Важно е самочувствието на всеки.

Естествено, не трябва да се превръща в крайност и вместо естетечно да заприличаме от операции на мумии........

Тема Re: Пластична операциянови [re: 1.red.lady]  
Автор d-5OO ()
Публикувано30.07.05 11:45

няма да правя пластична операция в никаъв случай.Първо: защото Господ е решил да бъда такава,това тяло ми е избрал и е тъпо да се боря срещу природата.Второ:за мен е снобизъм и егоцентризъм подлагането на такова разкрасяване(звучи ми като рекламата на мастиката--първосигналното деиствие пак излиза на преден план и е обида за мъжете по-скоро по изкуствен начин да им се въздейства).Трето :ако заради някой сульо трябв ада си слагам цици или други неща -е,много му здраве-ако ме взема само заради тялото ,да се спасява и да отива да си търси другаде плюшени играчки.

Автор V-Shokou io kuraiami (НейноВисочество)
Публикувано30.07.05 12:18

ами пластичната операция е пристрастяваща направиш ли си веднъж и почваш да мислиш за следваша и тн и тн. примери по цял свят колкото искаш
ако мислиш, че нещо не ти е наред като го оправиш гледаш към следвашото което не ти е наред .... общо взето хора които не са доволни от себе си никога няма да са доволни

за силикона на пипане можеш да кажеш, че е нещо изкуствено но на мъжете едва ли им пука ако и забележат ....защото кръвта от мозъка им се пренасочва в други работи ...а тя е определено количество и не може да оросява и на двете места
Проблема със силикона или каквито и др. продукти да ползва е, че след 10г трябва да го смени или махне /това не ти се казва разбира се даже и тука/ но ако имаш проблем ще се наложи да го махаш и по рано. Значи от сега да си събира за следвашата операция да не остане във финансов шок после

Let’s play master and servant …

Редактирано от V-Shokou io kuraiami на 30.07.05 12:19.

АвторCтapeц (Нерегистриран)
Публикувано30.07.05 12:18

Относно силиконовите цици -питане къ мъжете:
Ако не се препомпа, силиконовия бюст не се различава на пипане от естествения.
Но дава странични явления.Жените го удрят на курварлък,защото по вече мъже се заглеждат в тях.

Тема Re: Пластична операциянови [re: Cтapeц]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано30.07.05 13:14

Бих си направила пластична операция само ако наистина има медицински съображения за това.Другото ми се вижда вманиячаване.Днес-нови цици,утре ще си оправя носа,следващият месец-ушите,после бедрата,корема...И накрая-Шер-втори номер,нея и родната и майка трудно ще я познае.Не че не е красива...ама е ужасно изкуствена.

Автор lady Marian (defender)
Публикувано30.07.05 21:42

За момента не, не смятам, че имам нужда . След десет-двайсет-трийсет години, ако се чуствам стара и сбръчкана и имам излишни пари е възможно да стигна и до решение да направя операция, но от сега ми е трудно да кажа на какъв акъл ще съм. Но няма да е в бг, освен ако не се променят много нещата

С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!

Тема Re: Пластична операциянови [re: lady Marian]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано30.07.05 22:13

добре де.. а някой да си е правил някаква операция и то тук в бг??
по какво съдите, че няма да е успешна примерно (евентуална операция)??
ние имаме доста кадърни лекари. какво значение има дали ще ти махнат бучка от гърдата в бг или в чужбина??за такава операция пак ли би предпочела чужди болници?? защо естетичната хирургия тук да е по-лоша от чужбината??

Тема Re: Пластична операциянови [re: Pisunqk]  
Автор lady Marian (defender)
Публикувано30.07.05 22:20

Ами аз лично много се бях шокирала преди няколко месеца от един случай в някаква пазарджишка клиника, вече съм забравила подробности, но имаше май и смъртни случаи...

С нокти и зъби до край своята чест отстоявай!
Не остарявай, Любов, моля те, не остарявай!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.