Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:33 11.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема Мълчанието- доказателство за обич?!нови  
Автор lu6i (притеснена)
Публикувано28.07.05 11:34

Една колежка преди малко каза "Ние с мъжа ми не си говорим, понякога и с дни" Всички я погледнахме ококорени. "Да, толкова се обичаме и разбираме, че не се налага"- и изглежда мнооого си вярваше при това.
Не го проумявам!!!
Мълчанието- доказателство за обич?!

Тема Re: Мълчанието- доказателство за обич?!нови [re: lu6i]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано28.07.05 11:42

Глупости, явно просто няма какво да си кажат. Освен ако не си общуват по телепатия.

Тема Re: Мълчанието- доказателство за обич?! [re: lu6i]  
Автор kop4ence (непознат )
Публикувано28.07.05 11:47

хахахахахаха
Доброволно се отказвам от обич, която ме обрича на мълчание!!!!
Нямам предвид непрекъснато да ме заливат и аз да изливам порои от думи, но дори и с най- близкия си човек да не мога да споделям. ММММ не! Благодаря!

Автор esti ()
Публикувано28.07.05 12:01

Започвам да си мисля, че с твоите колеги сте се събрали не да работите, а да си правите семейни и любовни консултации.

Дали пък нещо тебе не те тормози и да се опитваш да извлечеш отговорите индиректно?
Ако е така сподели, може би ще се намерят хора тук, които да ти помогнат с някоя идея или съвет.

Разбира се ако искаш де

Автор Evechka (срамежлива)
Публикувано28.07.05 12:02

За първи път чувам нещо подобно! Какво пък - нека си вярва - явно това и помага да понесе скуката и незаинтересоваността във взаимоотношенията им.

Автор AнreлинKA (с крилца)
Публикувано28.07.05 12:04

и ти и вярваш...хайде моля ако два души се обичат винаги имат за какво да говорят

Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън

Тема що бенови [re: lu6i]  
Автор DreamsComeTrue (videnie)
Публикувано28.07.05 12:58

според мен е възможно, ако и двамата са мълчаливи по начало... и не обичат да си говорят празни приказки, а само за съществени неща. Обикновено мъжете са по-мълчаливи и жената ако не отвори тема и така ще си карат мълчешката.
Това едва ли има нещо общо с любовта, но с разбирателството има. Явно просто хората няма за какво да спорят.
Аз има вярвам.

Тема Re: Мълчанието- доказателство за обич?!нови [re: AнreлинKA]  
Авторph (Нерегистриран)
Публикувано28.07.05 17:28

Искаш да кажеш, че общуват може би? Защо задължително само разговорите да са общуване според теб? Според мен по важните неща се споделят по друг начин (не визирам само секса)... Ако няма как да общуваме и без думи може би думите няма да са достатъчни. Определено за да не се чувства липсата им означава, че по някога са излишни. Може би е моментно състояние на равновесие

Автор e_draka ((бодлива))
Публикувано28.07.05 17:44

Чак доказателство-не,но има такива човешки характери,дето не носят многословност,какво толкова?!

Две неща са вечни- глупоста и Вселената. За второто не съм сигурен.
Айнщайн

Автор ПpHeдeв (ИПСБ)
Публикувано28.07.05 19:55

Лелееее, тя твоята колежка е златна!!! Остава да не пие, да не пуши и да не яде

Документация как секс, если она удачная, это очень хорошо; а когда плохая, всё же лучше, чем ничего.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.