Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:33 11.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема над 40...нови  
Автор lu6i (непознат )
Публикувано23.07.05 02:39

Любов на възраст над 45- възможна или илюзия? Ще ми се да чуя и други мнения. Да,да- Любов.

Тема Re: над 40...нови [re: lu6i]  
Автор kилиkaндзep (приказен херой)
Публикувано23.07.05 06:34

Какво общо има любовта с възрастта? Възможна е на 15, 25, 35, 45, 55, 65, 75, 85, 95 и т.н.

Не съдете хората, които опитват и неуспяват. Съдете само онези, които не успяват да опитат.

Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано23.07.05 08:31

ми естественно че е възможна !!! не разбирам, кво общо имат годините тук? Нямам още 45, но знам,че и на 40 може да си влюбен като на 18 ....

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Автор Luminosa (надеждна)
Публикувано23.07.05 10:14

И аз съм твърде далече от 45, но съм убедена, че е възможна любовта и след тази възраст! Имам си нагледен пример Може би на тези години хората са по-умерени и предпазливи...не хвърчат толкова много в облаците...но любовта пак си я има!

Тема Re: над 40...нови [re: Luminosa]  
Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано23.07.05 10:47

bе тва за хвърчането ..... бе май не съм много съгласна с теб и него си го има

Автор lu6i (непознат )
Публикувано23.07.05 11:27

Благодаря ви хора! 17 години бях сама- отгледах децата си, учих, завърших, работих...Сега децата ми са в чужбина от около година. Толкова години се старах да бъда добра и майка,и бащта, сестра, дъщеря, студентка, подчинена, шеф, но не си позволявах да бъда ЖЕНА. От близо 2 години обичам и се чувствам най- обичаната жена. Страхувах се да споделя това- дори и тук го направих плахо.Синът ми се връща след месец, а незнам как ще реагират. Как точно да постъпя?За първи път май ми липсва кураж...

Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано23.07.05 11:44

виж даването на акъл не ми е от силните дисциплини, но ти май половината отговор си си го дала сама - отгледала си си децата по възможно най-добрия начин, дала си им един отличен старт в живота, направила си ги освен всичко и твои приятели, би трябвало да не се притесняваш от тяхната реакция.ти във всичките тези изминали години си се жертвала за тях, сега те са хванали собствения си път, ти си хванала твоя., направила си избора си, те просто трябва да го приемат.а пък ако не искат - проблема е техен, не твой!(извинявай за грубия израз)виж имам син на 18 год. и знам,че дете ревнува по-страшно от мъж, всеки ден ми натяква,че не иска да приеме намерението ми за развод, ма в края на краищата идва един момент дето за себе си трябва да живееш !!!, те да се оправят.
всичко ще мине идеално не се стягайуспех

Авторhind (Нерегистриран)
Публикувано23.07.05 12:49

ти си извини ме,лудакак може да те е страх да обичаш и да бъдеш обичана,как????!!!!!!!!!!!!Искраено се радвам,че си намерила някой който те обича и си открила щастието,радвай се на живота защото сега си щастлива и този миг няма да се повтори.А ако на 7о пак обичаш и се чувстваш обичана--още по-добре.И да не ти дреме кой как ще те разбере--живота си е лично твой

Тема Re: над 40...нови [re: hind]  
Автор Mъppp (минаващ)
Публикувано23.07.05 12:59

Те се срещнаха късно
подир други срещи,
ревности, раздели,
подир други пръстени,
устни, постели -
срещнаха се съвсем накрая,
вгорчени и изморени.
Никакви игри не им се играеха
не им се слушаха гласове на сирени
след мътилката на деня идеше вечер,
прозрачна като гора без листа.
И точно тогава,
тържествено и обречено,
много накрая
те се намериха.

Вкопчили пръсти, мълчаха потресени -
като видели Бога безверници.
Два смешни храста,
цъфнали наесен.

От какви тайни, дълбоки пластове
избликна това последно обичане -
та бе най-тихото и най-страстното....

Автор Tonita73 (от скоро)
Публикувано23.07.05 13:10

казват,че възрастта е без значение.стига само наистина да е любов.да не се бърка с влюбването само защото ти е скучно например,защото го има и този момент.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.