|
|
|
Тема
|
пречат ли годините на желанието и секса
|
|
| Автор |
kop4ence (непознат
) |
| Публикувано | 24.07.05 21:56 |
|
|
Неделя вечер е . Седя си и си мисля: С годинките желанието за любов и секс хич не намалява, напротив- расте. Расте и не му пука. Как е при вас?   Гъделичкат ли ви понякога и вас такива мисли?
| |
|
Тема
|
Re: пречат ли годините на желанието и секса
[re: kop4ence]
|
|
| Автор |
AнreлинKA (с крилца) |
| Публикувано | 24.07.05 22:25 |
|
|
че какво им е на годините ти радвай се че имаш мерак...а и пък след 35 жените ставали тигрици ти тигрица ли си / на ушенце те питам/
Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън
| |
|
Тема
|
[re: AнreлинKA]
|
|
| Автор |
kop4ence (непознат
) |
| Публикувано | 24.07.05 23:09 |
|
|
Анджък! Това дето го казват е вярно за жените и след 45. Поне според мен е така. Дали е тъй и при мъжете...?!! 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lu6i (непознат
) |
| Публикувано | 24.07.05 23:24 |
|
|
Когато бях в гимназията 23 годишните ми се струваха вече взели- дали в любовта. Щом станах на 23 си мислех така за 30 годишните. Отдавна ги минах и тях , но честно казано, сега нито мисля, нито се чувствам "взела-дала". "Любви всех воздрости подвластньi" Май Пушкин го беше казал.  
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | жeнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.07.05 06:55 |
|
|
Като можем не искаме, а като искаме, не можем...-думи на майка ми...
Сексът е голямо нещо само зе тези , които го нямат...Нормално е с възрастта да ти се променят интересите-от чисто физически да станат по-зрели, по-интелектуални.
| |
|
Тема
|
[re: lu6i]
|
|
| Автор |
Плoвдивчaнka (зелена) |
| Публикувано | 26.07.05 10:35 |
|
|
Аз като бях в гимназията, и тия от горния клас ми се виждаха много стари. Сега да ме питаш защо - не мога да обясня. И тогава сигурно не съм можела. Но ето, явно не съм била единствената. Като влязох в университета, бях много разочарована, че няма да имаме донаборници в курса и най-младите ми колеги ще бъдат 2-3 години по-големи от мен. Като почнах да уча обаче, взех, че се влюбих в един такъв дъртак от курса, отслужил казармата.
А иначе защо да не може любов и на 90 години. Много си е хубаво даже, ако се случи. Интересно ми е каква е вероятността на ХХХ години да бъдеш и обект на любов, но защо не. Дано да може.
Абе, днеска много пиша. Стига толкова. 
Насила хубост не става.
| |
|
Тема
|
[re: Плoвдивчaнka]
|
|
| Автор |
lu6i (непознат
) |
| Публикувано | 26.07.05 11:49 |
|
|
Интересно ми е каква е вероятността на ХХХ години да бъдеш и обект на любов. Ако под "ххх" имаш предвид трицифрена възраст ...? Незнам..., Може би както на всяка друга само че с по- малко буйна лудост. Но кой знае Всъщност, ако доживея до такава възраст и ми се случи, обещавам, че ще соделя!!! 
| |
|
Тема
|
[re: Плoвдивчaнka]
|
|
| Автор |
lu6i (непознат
) |
| Публикувано | 26.07.05 11:55 |
|
|
Интересно ми е каква е вероятността на ХХХ години да бъдеш и обект на любов, но защо не Под "ХХХ"- трицифрена възраст ли имаш предвид? Сигурно вероятността е такава, както и на всяка друга. Може би без "бурната лудост", но кои знае? Ако доживея такава възраст, обещавам, че ще споделя!!! 
| |
|
Тема
|
[re: lu6i]
|
|
| Автор |
Плoвдивчaнka (зелена) |
| Публикувано | 26.07.05 12:18 |
|
|
Нямах предвид трицифрена, по-скоро нещо като възраст ХХL.
Имах предвид възраст след 50, 60, 70, 80... Дали е изключение, или можеш да очакваш да ти се случи. Всъщност май съм смесила две теми, какво май, направо съм си ги смесила - тази и другата за любовта след 40-те.
Айде, пък като станем на трицифрена възраст, ще си разказваме спомени пак тук.  Редактирано от Плoвдивчaнka на 26.07.05 12:18.
| |
|
|
|
|