|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Конкурс най-тъпа реклама
[re: идEoт]
|
|
Автор |
HAДEЖДA - (ИПСБ) |
Публикувано | 16.07.05 09:34 |
|
1. Пушена шунка Никас
2. БТК - IDSL
3. Глобул с дебилчетата на плажа
4. прах за пране - Tide - чорапите вместо топка
......................
леле ся кат се замислих, ми ако ги изредя всички дет не ги трая, то ще излезне баси романа
харесват ми шел-дизел (с конете), на Хайнекен, и тея дето ги бяха пуснали преди изборите - "гласувай, има значение", а и на Пиреус банк
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mъppp (новак) |
Публикувано | 16.07.05 09:34 |
|
Виждам, че всички сти фенове на Мара отварячката. Спечелихме я ние, пратих я, при това с препоръчано писмо. Минаха 45те дена - ни Мара, ни отварячка. Не че много ми трябва тъпата му отварячка, ама ме е яд!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
янa_янa (либерално хлапе) |
Публикувано | 16.07.05 11:09 |
|
Има една супер реклама на някакво масло с подправки, за мазане на филии.
В кадър е мъж, който казва чао на жена си. Той по пижама, супер подпухнал от сън, държи филия, намазана с онова чудо. Изведнъж, в кадър бясно влиза жената и започва да го целува също така бясно. После го пуска и си тръгва облизвайки се. Последно виждаме мъжа, гледащ иненадано филията си.
| |
|
Рекламата е за крем сирене. Хубава е. Поне е досадна като онези на праховете и омекотителите. На Силан най я мразя с това припяване.
Carpe diem
| |
Тема
|
[re: янa_янa]
|
|
Автор |
Pisunqk () |
Публикувано | 16.07.05 11:19 |
|
това е новият вкус на рама крем бонжур (с гъби)
наистина е мн готина рекламата
на мен лично и продуктът ми харесва
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kem.kem. (любоп.бърборко) |
Публикувано | 16.07.05 13:20 |
|
Миналата година ме издразни особено неприятно "първата реклама" дето се съгласила да прави Лолова на някакъв кредит;
Постоянно повтарящата се реклама на хубавите хора от Павликени и оная дето ми нашепваше настойчиво, че Това бил моят глас на м тел, ако се не лъжа.
Аааааааа, имаше и един дето по нощите пред телевизора непрекъснато ми викаше "Добро утро", баси кретенизма.........
| |
Тема
|
|
|
Автор | щpak (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.05 13:25 |
|
Най-тъпата реклама е на прах "Бонукс" - обидно невменяема.
Най-добрата българска реклама е тази за теста за бременост - с щъркелите, които са наясно, че "Жоро е невинен!" Той да!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mъppp (новак) |
Публикувано | 16.07.05 13:53 |
|
Конкуренцията е безмилостна. А оная с глистите в тоалетната чиния, а? Особено когато сме седнали на масата?
| |
Тема
|
мултифункционален мъж
|
|
Автор |
toni4ka (непознат
) |
Публикувано | 16.07.05 16:04 |
|
Е не е ли ужасно да кажеш, че мъжа ти е мултифункционален - и боядисва и пере и те ...
Това е нещо като онази реклама на бира, където ги осъдиха, че сравняват жената с неодушевен предмет.
Онази с "Ло... Лора, нашата връзка вече е сериозна..." и и подарява сим карта вместо пръстен.
Тази с крем сиренето и целувката е супер. Много ме кефи тази на NESTEA (Антонио, горещо ми е...)
Както и двамата влюбени, които все не могат да се срещнат из града и момчето вледенява канала със свежия си дъх и прави пътека за двамата. Беше реклама на някаква дъвка. Супер чаровни са и двамата.
| |
Тема
|
Re: мултифункционален мъж
[re: toni4ka]
|
|
Автор |
янa_янa (либерално хлапе) |
Публикувано | 16.07.05 18:25 |
|
Между другото, жената, която заведе дело срещу рекламата на бира, защотот сравнявала жаната с неодушевен предмет, е загубила. Днес го четох във вестника.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|