Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:22 06.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Проходилканови  
Автор!Блyдницa (Нерегистриран)
Публикувано08.07.05 09:03

Вчера приятелката ми прави проходилка на детето си. Малкия проходи късничко, но си говори повече от колкото трябва да говори на !г и 4м. . А и по това което си грабна на проходилката съдим че ще има странна професия. Само съм затруднена а и всички там бяхме затруднени да открием каква ще е тази професия. Малкия грабна портфеила и презерватив / сега не питайте защо тя го беше сложила там / .Презерватива го хвърли след като го разгледа и започна да брой парите, дълго се занимава с парите.. Вие как мислете малкия мъж с какво ще се занимава.
А вие правихте ли проходилки на вашите деца. А те какво си взеха от масата с нещицата.

Тема Re: Проходилка [re: !Блyдницa]  
Автор VirgoМодератор (виновна)
Публикувано08.07.05 09:07

Моята щерка се хвана с едната ръка за цветните моливи, а с другата за клавиатурата на компютъра

-------------------

Обаче на твоята приятелка (ще ме прощаваш) май на счетоводител бие

Тема Re: Проходилканови [re: Virgo]  
АвторБлyдницa (Нерегистриран)
Публикувано08.07.05 09:15

хммм ти по парите ли съдиш за това...а другото какво означава, че ще ибава другите ли
а блудния син взе парите и книгата

Тема Re: Проходилканови [re: !Блyдницa]  
Автор pchelichkata maya (неповторима :))
Публикувано08.07.05 09:21

Като се прави прощапулник (май така се пише) наричат предметите за да няма после чудения от този сорт Моя приятелка прави скоро и малкото се хвана за едни клещи майката вика - ще стане инженер .
Пък детенцето на приятелката ти банкер или нещо такова ще става

Carpe diem

Тема Re: Проходилканови [re: Блyдницa]  
Публикувано08.07.05 09:31

Ми който брой пари и ибава другите как се нарича

Блудния син направо е абсолютна енигма, защото обикновено който има много пари не чете много и обратно. Абе май пак икономическо нещо (икономист - човек, който знае повече за парите, от тези, които ги притежават)

Тема я разтълкувай и тованови [re: Virgo]  
Публикувано08.07.05 09:39

на брат ми щерката червило и ДжисиемЧЕ ама за големи

Тема Re: Проходилканови [re: !Блyдницa]  
Автор herelina ()
Публикувано08.07.05 09:46

касиер, банкер, фалшификатор

Тема Re: я разтълкувай и тованови [re: Блyдницa]  
Публикувано08.07.05 09:52

Да не стане операторка на розов телефон

Тема Re: Проходилканови [re: Virgo]  
Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано08.07.05 10:18

виж ся освен че се е гепил за кинтите и презервативите, добре е майка му да си спомни кво е казал първо "МАМА" или "НЯМА". ако е "НЯМА" бъди сигурна че ще е бъдещ колега

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Тема Re: Проходилканови [re: HAДEЖДA -]  
Публикувано08.07.05 10:21

тцццц каза "ички" което в превод значи парички...но първо си разгледа презерватива помириса го и го изхвърли..

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.