|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Проходилка
|
|
| Автор | !Блyдницa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.07.05 09:03 |
|
|
Вчера приятелката ми прави проходилка на детето си. Малкия проходи късничко, но си говори повече от колкото трябва да говори на !г и 4м. . А и по това което си грабна на проходилката съдим че ще има странна професия. Само съм затруднена а и всички там бяхме затруднени да открием каква ще е тази професия. Малкия грабна портфеила и презерватив / сега не питайте защо тя го беше сложила там / .Презерватива го хвърли след като го разгледа и започна да брой парите, дълго се занимава с парите.. Вие как мислете малкия мъж с какво ще се занимава.
А вие правихте ли проходилки на вашите деца. А те какво си взеха от масата с нещицата.
| |
|
|
|
Моята щерка се хвана с едната ръка за цветните моливи, а с другата за клавиатурата на компютъра
-------------------
Обаче на твоята приятелка (ще ме прощаваш) май на счетоводител бие
| |
|
Тема
|
Re: Проходилка
[re: Virgo]
|
|
| Автор | Блyдницa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.07.05 09:15 |
|
|
хммм ти по парите ли съдиш за това...а другото какво означава, че ще ибава другите ли
а блудния син взе парите и книгата
| |
|
|
|
Като се прави прощапулник (май така се пише) наричат предметите за да няма после чудения от този сорт Моя приятелка прави скоро и малкото се хвана за едни клещи майката вика - ще стане инженер .
Пък детенцето на приятелката ти банкер или нещо такова ще става 
Carpe diem
| |
|
|
|
Ми който брой пари и ибава другите как се нарича   
Блудния син направо е абсолютна енигма, защото обикновено който има много пари не чете много и обратно. Абе май пак икономическо нещо (икономист - човек, който знае повече за парите, от тези, които ги притежават)
| |
|
Тема
|
я разтълкувай и това
[re: Virgo]
|
|
| Публикувано | 08.07.05 09:39 |
|
|
на брат ми щерката червило и ДжисиемЧЕ ама за големи
| |
|
|
|
касиер, банкер, фалшификатор 
| |
|
Тема
|
Re: я разтълкувай и това
[re: Блyдницa]
|
|
| Автор |
Virgo (виновна) |
| Публикувано | 08.07.05 09:52 |
|
|

Да не стане операторка на розов телефон 
| |
|
|
|
виж ся освен че се е гепил за кинтите и презервативите, добре е майка му да си спомни кво е казал първо "МАМА" или "НЯМА". ако е "НЯМА" бъди сигурна че ще е бъдещ колега
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Тема
|
Re: Проходилка
[re: HAДEЖДA -]
|
|
| Публикувано | 08.07.05 10:21 |
|
|
тцццц каза "ички" което в превод значи парички...но първо си разгледа презерватива помириса го и го изхвърли..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|