|
Тема
|
за какво говорите с колегите
|
|
Автор |
yanita_ (пак аз) |
Публикувано | 07.07.05 12:42 |
|
ясно, че за работа задължително се говори, ама ей така, през почивките какви са ви темите? само за работа? за времето, политиката и глобализацията? за семействата си? клюки някакви?
| |
Тема
|
Re: за какво говорите с колегите
[re: yanita_]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.05 13:15 |
|
За всичко, което ни вълнува - спорт, дрехи, манджи, езици, магазини, промоции и т.н.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
herelina () |
Публикувано | 07.07.05 13:16 |
|
за всичко изброено
| |
|
Кажи речи за всичко.
Дори за проблемни с половинките и семейството, глобални въпроси.
Въобще сме готина банда!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Virgo (виновна) |
Публикувано | 07.07.05 14:58 |
|
Ами за абсолютно всичко. Наистина за абсолютно всичко
| |
Тема
|
[re: slunchice]
|
|
Автор |
e_draka (НеСеДаваЛесно) |
Публикувано | 07.07.05 16:53 |
|
Блазя ви!Преди време и аз работех в такъв колектив-беше удоволствие да се ходи на работа,ноо нищо не е вечно.Със сегашните ми колеги не говорим кой - знае колко.Аз лично за нищо на света не бих споделила нещо много лично с тях-просто не сме близки.Всеки гледа основно себе си. По някога , все пак си говорим за политика,време или социални проблами...даааа
Животът е хубав и само един,така че...Кво чакате
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yanita_ (пак аз) |
Публикувано | 08.07.05 09:56 |
|
пуснах темата, защото отскоро (по-малко от година) работя сред много хора. преди това бях в малък офис - общо 5 човека и се познавахме до най-малката подробност от ежедневието. сега обаче ми е интересно да наблюдавам колегите - за някои от тях научавам какви ли не неща, вкл. какво са пазарували/готвили миналата седмица. за други не знам дори неща като семейно положение и интереси. та гледам кой колко е отворен да споделя с колегите си и доколко това зависи от позиция във фирмата, извънслужебни взаимоотношения, моментно настроение...
| |
|
|
|
|