Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:16 22.12.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Как да си го върна непокътнатнови  
АвторCъпpyra (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 13:02

Ето това е.
Мъжът ми, за когото се ожених преди 10 години си имаше любовница. Аз съм по-голяма от него с 3 години, а тя беше доста по-малка от него. Имаме 3 деца. Връзката им продължи около 2 години. На няколко пъти той ме напускаше и отиваше при нея. Аз се постарах много за да си го върна, използвах всички средства и позволени и забранени и го постигнах, макар сега да се чувствам зле. Той е с мен, т.е. при мен, но сякаш го няма, нежността му, дори малката нежност се е изпарила, работи много, в къщи де, тъй като ако позакъснее стават скандали, а той е уморен от това и се старае да си ги спести. С мен е, помага за децата, но знам че е нещастен. Вече мина доста време откакто успях да го откопча от онази връзка, но виждам че нещата няма да се променят. Самата аз се опитвам да съм нежна с него винаги и правя всичко за да е той добре и понякога усещам че я забравя, но има много моменти в които знам че мисли за нея, че мечтае за нея. Като правим секс, което е доста рядко, той си затваря очите и имам чувството че си представя нея. Плача, а той ме успокоява и после замълчава. Децата, добре че са те да ни радват, но между нас сякаш седи винаги нейната сянка. Искам го само за мен. Не го дадох лесно, направих много за да го накарам да се върне, убедих го че това е правилното решение, превърнах се в нещо лошо докато ги разделях, макар да знаех, че целта оправдава средствата и ме е страх, че съм изгубена и потънала в опита си да спася нещо, което има смисъл в името на децата, в името на принципите, в името на собственото ми, уви измамно щастие, но това нещо вече не е същото. Помогнете ми, кажете ми дали с времето ще я забрави и аз с кокво да ускоря процесар омръзна ми да чакам.

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: Cъпpyra]  
Автор идEoт (член)
Публикувано29.06.05 13:05

pazplaka me

уесно нема

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: идEoт]  
Автор идEoт (член)
Публикувано29.06.05 13:13

дай му свобода за да се "върне" при теб. според мен има нужда да е сам за известно време.
Може и да бъркам.

уесно нема

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: Cъпpyra]  
Автор !Блyдницa (омагьосана)
Публикувано29.06.05 13:14

ей тез мръсници любовниците, брей не ги е срам....я кажи за забранените средства, че ми стана интересно...ти нали си чувала за спуканото гърне щом веднъж си го лепила отпиши го по-добре

Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън

Тема тъжнонови [re: Cъпpyra]  
Автор DreamNow (videnie)
Публикувано29.06.05 13:16

Едва ли ще я забрави. Но ако не я вижда и чува лека полека ще спре да си мисли за нея. Кой знае кога... Ти си в правото си да се бориш за семейството си. Проблемът е по-скоро негов и той ако държи на семейството си трябва да се пребори с него. Единственото, което можеш да направиш ти е да бъдеш мила и предана съпруга. Не е хубаво да го насилваш или тормозиш заради бившата му връзка. И на него не му е леко сигурно. Но щом се опитва и той да си запази семейството, това е добър знак. Знам, че е неприятно да не чувстваш любовта му, но не можеш насила да му промениш чувствата. Мисля, че трябва да се опиташ да го разбереш и да потърпиш, с времето нещатата ще се оправят ако и двамата го искате. Бъди добра с него, покажи му че го разбираш. Той ще го оцени рано или късно ако е човек и ако е осъзнал грешката си. Опитай да разбереш от какво има нужда и му го давай. С постоянство, рано или късно нещата би трябвало да се наместят. След толкова години семеен живот и 3 деца съм сигурна, че те обича. Просто се е подхлъзнал. Има жени кучки, може да е попаднал в лапите на една от тях. Говори му колко е важно за теб семейството, за чувствата ти, простичко и човешки и да усети, че те боли заради всичко. Ще има резултат, сигурна съм, просто трябва да му намериш цаката и да му влезеш под кожата лекичко.
Успех

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: идEoт]  
Авторqqq (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 13:19

Съжалявам, на сърцето не се заповядва. Едва ли ще те заобича. Аз имам същия опит. Приятелят ми направи всичко, за да ме върне при себе си, и добро, и лошо. Само че аз съм при него само тялом и няма да издържа дълго така. За мен раздялата ни е въпрос на време. Не мога да му простя, че се опита с какво ли не да ме раздели с този, когото обичам. Сега вече сме трима с разбити сърца. Така или иначе за мен всичко е ясно. Трябва някак да започна отначало. Дори смятам да замина в чужбина, защото ъук всичко ми напомня за щастието, което беше обречено.
Щеше да бъде хубаво, ако всеки обичаше, когото трябва, но явно не се получава. Не зная как да те утеша, може би само трябва да си спомним фразатачовешко, твърде човешко
Или времето лекува? Дано!

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: !Блyдницa]  
Автор тpънчeтo (минаващ)
Публикувано29.06.05 13:24

Не се връзвай толкова много всеки път. Никъде не видях да е писала лошо за любовницата. Кое те раздразни?
Има си болка жената, нека си поплаче малко.
Всички имаме нужда от любов, нали?

Тема Re: Как да си го върна непокътнатнови [re: qqq]  
Автор идEoт (член)
Публикувано29.06.05 13:26

ще ти кажа че между раздяла с приятел и разбито семейство разликата е огромна.

уесно нема

Тема Re: тъжнонови [re: DreamNow]  
Авторqqq (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 13:26

Само да отбележа, че това, че удовлетворяваш нечии нужди, не гарантира, че ще те заобичат. Поне според мен. Освен това децата не могат да бъдат оправдание за всичко. И те не са щастливи, когато виждат, че родителите им не са щастливи.

Тема Re: тъжнонови [re: qqq]  
Автор идEoт (член)
Публикувано29.06.05 13:29

децата винаги могат да бъдат оправдание. Всяко дете иска да има здраво семейство, повярвай ми. Не разбра ли че таткото е печен и помага и работи за тях. Според мен нещо е куцало още в началото.

уесно нема

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.