|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЕДНО ПРЕКЪРШЕНО ЦВЕТЕ
|
|
| Автор |
d-5OO () |
| Публикувано | 19.05.05 16:38 |
|
|
Мая седеше на терасата и дърпаше нервно от Мелника си и бавно започна да осъзнава,че това и беше първата цигара за откакто се беше прибрала преди два часа.За това време беше успяла да разтреби всекидневната от децата ,да обели картофите и започне да готви,просне прането от пералнята и сгъне дрехите от простора.Щеше да ги глади след имитирането на секс с Дидо и дано успее да свърши към 11 защото в 6 сутринта отново беше на крака.По-важно беше сега да сготви,да измие салатата и приготви масата защото ТОЙ беше все гладен,все изморен,вечно нетърпелив.Огледа се и видя падналата врата на шкафа-офффффффффф ,трябва да купи пирони и да я закове,защото ако чака щеше да падне.
Звънът беше продължителен и тя излезе свткавично от унеса си и хукна към вратата като пътьом се удари в ръба на масата ,но не усети болката ,важно беше да отвори на време.Дидо се беше облегнал на касата и я гледаше с поглед който издаваше ,че е пил и е ядосан пак за нещо.най-вероятно беше паднал на карти.Той мина през нея без да я поздрави,а Мая и не очакваше това,а още повече целувка или нежност.......романтиката си отиде някъде назад в годините--безславно и тихо ........лека-полека дойде безразличието и шамарите........Тежеста в гърдите и премина в болка и тръгна нагоре към гърлото и,аха да се отпусне и се сети ,че не бива да показва слабост...тя просто беше ЖЕНА и трябва да остане ЖЕНА...
Вечерята примина както винаги.В мълчание,сумтене отвреме -навреме от негова страна-децата хапнаха набързо и отидоха в детската сякаш бързайки да напуснат тягостната атмосфера.Мима имаше класно вдругиден ,а Петьо имаше нужда от чехли и кога щеше да му купи и да остане време да поработи с дъщеря си??Дали ще иска секс тази вечер-дано не защото мразеше пиянския му дъх.Ревът му отекна:
----Кой омазни лъжицата ма??---унесена в мислите си Мая беше пропуснала да му сложи от общата купа салата и сега Дидо държеше в ръка омазнената от олиото лъжица.Юмрукът му се стовари върху лицето и--тежък и корав юмрук и тя усети как кръвта и се събра в устата.Не смееше да гъгне за да не го ядоса.Миналата година се опита да хване ръката му и после той скъса в нея маркуча от Ригата.Не смееше и да заплаче защото щеше да се вбеси и полудее пак и да я подиграва утре че е ревла.Само мълчеше и не мърдаше.Мъжът и стана като обърна чинията и се запъти към спалнята ругаейки и залитайки леко защото още беше пил.
Тогава,когато той се скри тръгнаха сълзите и: бавно се търкулваха по измъченото и лице оставяйки вадички,сълзи родени от нейната мъка,от един пропилян живот,сълзи които си позволяваше когато него го нямаше,сълзи от болка.Болката не от удара,не от кръвта която беше вече преглътнала с разбитата си уста,а болката от объркания и живот,болката от унижението .....
.................................................................................................................................
има продължение
| |
|
|
|
интересно ми е, защо жените се оставят да бъдат тероризирани...
какво ги кара да търпят??
| |
|
Тема
|
Re: де ги вадиш такива?
[re: DarkCat]
|
|
| Автор |
e_draka (НеСеДаваЛесно) |
| Публикувано | 19.05.05 17:01 |
|
|
Ами много неща,предполагам и най-вече -безизходицата и страха!
Животът е хубав и само един,така,че...живей!
| |
|
Тема
|
[re: DarkCat]
|
|
| Автор |
d-5OO () |
| Публикувано | 19.05.05 18:58 |
|
|
психиката.Според мен то не става веднага,а с течение на времето--бавно,методично без да се усетиш и осъзнаеш.Постепено ти набиват в главата чувство за вина и малоценност и ти губиш истинската представа за себе си.Липсата на внимание от единствения човек който би могъл да ти го даде притъпява желанието ти да бъдеш ухажвана и глезена и душата ти става корава.
Лично аз няма да ти кажа какво ще му направя ако ми се случи.Ако се опита да ми го направи де.Но аз съм дявол и едното ще бъде да го вкарам в казана 
| |
|
Тема
|
[re: d-5OO]
|
|
| Автор |
CЛЪHЦE (усмихнато) |
| Публикувано | 19.05.05 19:10 |
|
|
Ако може в продължението да му отреже с ръждивата ножица, малкото достойнство.
| |
|
Тема
|
Re: ЕДНО ПРЕКЪРШЕНО ЦВЕТЕ
|
|
| Автор |
*Плaмeн* (минаващ) |
| Публикувано | 19.05.05 19:41 |
|
|
Не мислиш ли че прекалявате с това-непрекъснато да се правите на страдалнички?
Милите ми те!!!!!
Света вода-ненапита,се ги тормозят без нищо!!!!!!
| |
|
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
| Автор |
d-5OO () |
| Публикувано | 19.05.05 19:49 |
|
|
ще ти кажа само едно БАУ.Защото този разказ го съчиних аз,но е истина и нека не си затваряме очите.И сега започвам да пиша продължението .Ако ми кажеш ,че няма насилие значи нещо си се объркал.Както ,че много добре знам,че има мъже които те карат да се чувстваш на седмото небе---да се чувстваш ЖЕНА!
| |
|
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
| Автор |
d-5OO () |
| Публикувано | 19.05.05 19:57 |
|
|
ще ти кажа нещо момче.Знаеш ли,че от жените изкарани зад граница с цел продажба 44% са преживяли домашно насилие.Самотни майки с деца--10 %!!!!и най-страшното: 20 % са продадени от съпруг,роднина и приятел.Проценти много ,но няма да ставам досадна и куха.Помисли над това което ти пиша.И ако искаш доказателства ще ти ги дам.Но лесно е да се крием ,нали и такива като теб да казват ,че сме се правили на страдалници.Грешиш.повярвай ми,грешиш.Тук не става дума че тя е искала ботуши за 200 лева,а той и купил за 120,нали
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*Плaмeн* (минаващ) |
| Публикувано | 19.05.05 20:09 |
|
|
Аз пък ще ти кажа БУМ Да вървиш да се гръмнеш
Ако ти самата не си жена,и ако не го усещаш истински,ще имаш да вземаш че някой ще се занимава стеб,че и да те кара да се чувстваш нещо си
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*Плaмeн* (минаващ) |
| Публикувано | 19.05.05 20:15 |
|
|
Добре,дай ми само един пример,в който ,интелигентна и високо образована дама е продадена,малтретирана,или не знам си кво от незнам си кой.
Сещаш ли се за какво ти говоря?
Ако си завършила 6-ти клас до обяд и си тупа като галош,какво можеш да очакваш,а?
Да се появи някой принц които да те носи на ръце,и да те кара да се чувстваш това което всъщнос не си?
Знаеш ли оня лаф?
Търкулнала се тенджерата,намерила си похлупака!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|