|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
въпрос към 28 годишните
|
|
| Автор | cтeфи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.11.04 10:43 |
|
|
колко от вас на 28 са омъжени и имат деца. Някаква бегла статистика искам да си направя между интелигенти жени.Мерси
| |
|
|
|
А каква е гаранцията, че пишещите тук са интелигентни
Изчезващ на хоризонта...
| |
|
Тема
|
Re: въпрос към 28 годишните
[re: High Carbon Steel]
|
|
| Автор | cтeфи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.11.04 11:39 |
|
|
предполага се , че средноинтелигентен човек ползва компютър.
| |
|
Тема
|
[re: cтeфи]
|
|
| Автор |
Beregyl (innocolindo) |
| Публикувано | 05.11.04 12:03 |
|
|
Не съм интелигентна жена и съм на 25 :))), но за твоята статистика мога да ти кажа, че от моите съученички в средното училище се ожениха между 8 и 10, цифрата не е много сигурна, защото вече има един развод. Децата мисля че са 4. За да съм още по изчерпателен: имаше 24 момичета и 8 момчета в класа ми.
П.п. Е, не мога да кажа, че всички бяха интелигентни:))))), но май като цяло по - интелигентните се задомиха. Тези от тях, които не го направиха, са кариеристки в чужбина.
Редактирано от Beregyl на 05.11.04 12:07.
| |
|
Тема
|
Re: за твое успокоение :)))
|
|
| Автор |
bubata (shy troy@) |
| Публикувано | 05.11.04 12:39 |
|
|
Значи от цял випуск от една МГ (около 75 човека) са семейни около 20-тина души. Останалите бачкаме, живеем си живота, мъчим се, кефим се и т.н. - от всичко по малко. 
Колко сме интелигентни не се знае :)))))
Първи се задомиха тези, които не учиха никъде, които си останаха в родния град, които си бяха гаджета още от гимназията.Редактирано от bubata на 05.11.04 12:42.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | keфи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.11.04 12:50 |
|
|
и непременно пише в този клуб ;
особено ако вече е семейна, ходи на работа /като всеки "средно интелигентен човек"/, домакинства и гледа 1-2 деца
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Eфa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.11.04 12:56 |
|
|
Омъжена от 3 години, без деца (поне още три години ще е така), щастлива 28 годишна жена, бачкаща по 12 часа дневно и консумираща приличните си доходи (и тези на съпруга) за задгранични специализации, семейни пътувания зад граница, купони и помощ на родителите.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kalinka72 (добро същество) |
| Публикувано | 05.11.04 14:41 |
|
|
На 28 не бях омъжена. Деца все още нямам. В нашия випуск изобщо бяхме някакви уникуми - нито една колежка не се омъжи преди края на пети курс.
Не знам дали това има нещо общо с интелигентността.
| |
|
|
|
Бях чела в някаква статия за жена с много престижна професия, която разказва как веднъж вървяла с близнаците си под ръка, и бременна с третото си дете, когато някакъв мъж се разминал с нея и си казал: "Уж интелигентна, пък бременна!" 
| |
|
Тема
|
[re: CondAmn]
|
|
| Автор |
kalinka72 (добро същество) |
| Публикувано | 05.11.04 15:52 |
|
|
"Уж интелигентна, пък бременна!"
Както се казва - без коментар.

Не бе, интелигентните жени трябва да станат едни такива придатъци към компютрите. Само бачкане за тях!!! А децата трябва да се раждат само и изключително от неинтелигентни жени. За да има после да се чудим откъде се пръкват идиотчетата и изродчетата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|