Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:21 12.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема въпрос към 28 годишнитенови  
Авторcтeфи (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 10:43

колко от вас на 28 са омъжени и имат деца. Някаква бегла статистика искам да си направя между интелигенти жени.Мерси

Тема Re: въпрос към 28 годишнитенови [re: cтeфи]  
Автор High Carbon Steel (1.1%)
Публикувано05.11.04 11:07

А каква е гаранцията, че пишещите тук са интелигентни

Изчезващ на хоризонта...

Тема Re: въпрос към 28 годишнитенови [re: High Carbon Steel]  
Авторcтeфи (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 11:39

предполага се , че средноинтелигентен човек ползва компютър.

Автор Beregyl (innocolindo)
Публикувано05.11.04 12:03

Не съм интелигентна жена и съм на 25 :))), но за твоята статистика мога да ти кажа, че от моите съученички в средното училище се ожениха между 8 и 10, цифрата не е много сигурна, защото вече има един развод. Децата мисля че са 4. За да съм още по изчерпателен: имаше 24 момичета и 8 момчета в класа ми.

П.п. Е, не мога да кажа, че всички бяха интелигентни:))))), но май като цяло по - интелигентните се задомиха. Тези от тях, които не го направиха, са кариеристки в чужбина.

Редактирано от Beregyl на 05.11.04 12:07.

Тема Re: за твое успокоение :)))нови [re: cтeфи]  
Автор bubata (shy troy@)
Публикувано05.11.04 12:39

Значи от цял випуск от една МГ (около 75 човека) са семейни около 20-тина души. Останалите бачкаме, живеем си живота, мъчим се, кефим се и т.н. - от всичко по малко.

Колко сме интелигентни не се знае :)))))

Първи се задомиха тези, които не учиха никъде, които си останаха в родния град, които си бяха гаджета още от гимназията.

Редактирано от bubata на 05.11.04 12:42.

Авторkeфи (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 12:50

и непременно пише в този клуб;
особено ако вече е семейна, ходи на работа /като всеки "средно интелигентен човек"/, домакинства и гледа 1-2 деца

АвторEфa (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 12:56

Омъжена от 3 години, без деца (поне още три години ще е така), щастлива 28 годишна жена, бачкаща по 12 часа дневно и консумираща приличните си доходи (и тези на съпруга) за задгранични специализации, семейни пътувания зад граница, купони и помощ на родителите.

Автор kalinka72 (добро същество)
Публикувано05.11.04 14:41

На 28 не бях омъжена. Деца все още нямам. В нашия випуск изобщо бяхме някакви уникуми - нито една колежка не се омъжи преди края на пети курс.

Не знам дали това има нещо общо с интелигентността.

Тема Re: въпрос към 28 годишнитенови [re: kalinka72]  
Автор CondAmn (заливче)
Публикувано05.11.04 14:59

Бях чела в някаква статия за жена с много престижна професия, която разказва как веднъж вървяла с близнаците си под ръка, и бременна с третото си дете, когато някакъв мъж се разминал с нея и си казал: "Уж интелигентна, пък бременна!"

Тема Re: въпрос към 28 годишните [re: CondAmn]  
Автор kalinka72 (добро същество)
Публикувано05.11.04 15:52

"Уж интелигентна, пък бременна!"

Както се казва - без коментар.

Не бе, интелигентните жени трябва да станат едни такива придатъци към компютрите. Само бачкане за тях!!! А децата трябва да се раждат само и изключително от неинтелигентни жени. За да има после да се чудим откъде се пръкват идиотчетата и изродчетата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.