Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:57 15.11.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Ревността!!!нови  
АвторST (Нерегистриран)
Публикувано08.09.04 17:22

Имам проблем, който до момента винаги ми е пречил в живота. Това е моята ревност към любимия. Аз съм зодия Скорпион и ми се искаше да не бях се раждала под този знак никога. Най-лошите моменти от живота си свързвам с ревността. Ще се опитам да обясня - имала съм няколко дълготрайни и перпективни връзки включително и сега от известно време насам. Бившите ми връзки са завършвали, защото откривам че другата страна ми изневерява и най-лошото е, че не отричат!! Аз не мога да прощавам, защото за мен верността и довериоето са в основата на една връзка... И така следващият и т.н. Сега съм с някой с който бих желала да продължа до края, но пак вътрешно се появи у мен тази РЕВНОСТ отново и не без причина и дори не една!!! Знам, че изневярата е човешко качество и до сега от не съм срещала мъж, който да е верен на възраст от 30 до 38 години (поне в моя живот, и знам, че мъжете които четат това биха казали и за жените същото, но аз не говоря по принцип, а само за себе си). Вече започвам да се примирявам, че това е нормално в днешно време и като че ли вече притискам яростта си, с която упреквах бившите неверници... Вече нямам сили и виждам, че от това ще последва само нещастие за мен и самота... Една дълбола и дълга самота! Дали не е в мен някаде причината, дали защото съм прекалено чувствителна към другия и веднага усещам промяната, дали питам се - аз не искам прекалено много от мъжете??!!! Преди да ме упрекнете, че може да си въобразявам, ще кажа че интересно зашо винаги по някакъв начин намирам доказателства, за които другата страна не отрича.. Не съм се посъветвала с психолог, мислите ли че това е болест?
Сега ситуацията е подобна - след хубав и задружен живот откривам че половинката ми се е срещал за вечеря с момиче намерена от обява в интернет... Тогава не се сдържах и направи поисках обяснение - първо имаше лъжи, а после и признания и обещания, че това няма да се повтаря. И така след няколко месеца откривам любивни обяснения и покана за вечеря към друга!!! Явно е, че половинката ми не е много стока, но аз си мисля дали и в мен някаде не е причината??!! Защо просто не мога да си затворя очите и да не си хабя нервите с глупости? ОК, ще се срещнат - малко секс и после пак при мен ще кацне пиленцето. Но повярвайте ми - това за мен е мъка и постоянен стрес, а не се и съмнявам, че много са като мен... Знам, че ако отново дам вой на ревността си ще загубя този човек. Дали няма начин да му дам да разбере тактично, че това ме изкарва от релси и стопява любовта ми?? Понякога се питам дали не е по-добре сама отколкото с някой в който не вярваш, но не мога да живея сама, както и не мога да си сменям често мъжете, защото макар и наивно да звучи за зряла жена аз вярвам в любовта, но тази истинската, която ни прави щастливи!!! Дори сега, когато пиша това сълзите нахлуват в очите и дъхът ми спира - всичко като, че ли преживявам отново и като че ли няма край... Моля помогнете ми със съвет? Да се обърна ли кум психолог или да си намеря любовник, за което ще се постарая половинката да научи?

Тема Re: Ревността!!!нови [re: ST]  
Автор ФPAHKEHЩAЙH (лидер)
Публикувано08.09.04 18:21

Да не ми да е в теб причината,да са сексуално неудоволетворени мъжете ти?
Майката му е в пълната програма.
Ти да не би да искаш мъжа ти да бъде путка и да си стои у вас и да мие
чиний по цяла вечер?Някой мъже не изневеряват,поради причината че няма
с кого.

All rights reserved

Автор pchelichkata maya (неповторима :))
Публикувано08.09.04 18:35

Не мисля че имаш нужда от психолог ,ревността е нещо нормално.Може би си прекалено чувствителна или се отдаваш изцяло на една връзка и света започва да се върти около мъжа с който си. Няма точна рецепта за ревност , любовна мъка и т.н. .. Колкото до изневярата - всеки може да сгреши .. научи се да прощаваш но не позволявай да ти се качват на главата

Carpe diem

Тема Re: Ревността!!!нови [re: ФPAHKEHЩAЙH]  
Автор bimba (викината мама)
Публикувано08.09.04 23:09

хайде мола ти се като приказваш за пълна програма и тетрален спектакъл,то за тая работа се искат двама,едва ли говориш за моноспектакъл,що пък мама му стара все мъжете сте неудовлетворении си търсите виновен я марш в книжарницата за "Кама сутра"

Автор bimba (викината мама)
Публикувано08.09.04 23:12

ревноста е много кофти чуство не вярвам,че има човек които не я е изпитал ,някои само лъжат,не гледай на нея като на болест тя си е нещо неразривно свързано с нашия живот,мисля,че си била твърде добра с всички мъже в живота си,бъди по -твърда не прави компромиси щом не искаш

Тема Така ще е докатонови [re: ST]  
Автор DVD ()
Публикувано09.09.04 07:17

се научиш да разграничаваш любов от секс... Те са доста различни понятия и могат да нямат нищо общо! Разбира се че е най-добре когато вървят заедно, но това е временно положение защото секса бързо омръзва (при повечето мъже). Може би друго възможно решение за теб ще е да намериш мъж със силна сексуална конституция (секса да не му омръзва и да си има постоянно сексуално влечение)!? Дори и тогава обаче нямаш гаранции че ще се ограничи само с теб! Истинското решение за теб е комплексно - от една страна мъж който е с перфектна способност да не се издава и да не променя по никакъв начин отношението си към теб при наличието на друга връзка, и от друга страна ти да се научиш да не мислиш по тези въпроси и да не се тормозиш с догадки и предположения (което ще е по-трудното, но все пак топката е в теб )...

Автор Kapмeн (оптимистка)
Публикувано09.09.04 08:04

И аз съм така от две седмици.Случайно открих,че моя също се среща с момичета от нета.След обяснения ,сълзи и истерики - нищо!Той отрича,но аз съм сигурна.Повярвайте ми,телефони,бележчици...Чувствам се отвратително,питам го защо е всичко това,не казва!Защо,какво му липсва при мен?Измъчвам се ужасно,загубих доверие в него,не мога да мисля за нищо друго!Имам много занимания,но нищо не мога да свърша като хората.Изведнъж се сринах.Самата мисъл,че си търси нещо настрана ме убива.Толкова се чувствам излъгана и отвратена..Лошото е,че имаме дългогодишен брак и две деца.Мислех да си отида,и щях да го направя,ако бях в България...Но тук.Къде да ида?
Той обещава,че това вече няма да се повтрои,кълне се че не ми е изневерявал,че обича само мен,но аз не му вярвям.Защо го прави тогава?Хубава съм,стройна,не съм се изоставила,правим секс всеки ден..Измъчват ме страшни подозрения,как ли ще живея занапред?Направо не знам!

Тема Re: Ревността!!!нови [re: pchelichkata maya]  
АвторHlGHLANDER (Нерегистриран)
Публикувано09.09.04 08:13

Въпросът е дали е грешка или умишлено търсено деяние.

Тема Осносна заблуда е...нови [re: Kapмeн]  
АвторHlGHLANDER (Нерегистриран)
Публикувано09.09.04 09:28

...че един мъж се оглежда за бонуси, ако нещо му липсва с титулярката. Дори и всичко да е наред, дори перфектно, със статуквото се свиква. И тогата, както е при повечето мъже /има изключения, разбира се/, се търси РАЗЛИЧНОТО тяло. Различно от онова, с което мъжът е свикнал. Различни цици, различно дупе, различна фигура, ако щете. Има нещо магнетично в това да свалиш сутиен за сефте. Пък и други дрешки. Това е моето обяснение. Със самоконтрол обаче е преодолимо. Ама на мъжете не им стиска да се научат. Щото си затварят вратички. За удоволствията!

Тема Re: Осносна заблуда е...нови [re: HlGHLANDER]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано09.09.04 10:15

бе като го казваш тва вземаш да ме разубждаваш...преди известно време стареца рече на една мома да си намери любовник..щото там с нейния не вървяло и ала бала.пък аз му викам: бе къв любовник бре,тва е лошо и т.н. ама ся като те слушам и нещо почва да ми вижда мн добра идеята с любовника то и с мъжкото тяло се свиква нещо почва яд да ме яде

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.