|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Трябва ли
|
|
| Автор | marina (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.09.04 14:55 |
|
|
Трябва ли жената да се съобразява с желанията на половинката си относно външния и вид? Това е общия въпрос, иначе в частност сега с изненада научих, че приятелят ми предпочита да съм напълно обезкосмена на интимното място. А пък аз нямам желание да го правя... Бе направо ме потиска мисълта, че него го дразни нещо толкова естествено като окосмяването. /Все пак да кажа, че се подстригвам/... напълно съм объркана, защото не знам нито как да се преборя със себе си, нито какво да му отговоря на него.
| |
|
Тема
|
Re: Трябва ли
[re: marina]
|
|
| Автор | X (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.09.04 15:14 |
|
|
Да.....
Неприятно и аз не съм привърженичка. Освен да го накараш и той да се бръсне там или да си намериш такъв, който не го дразни
| |
|
|
|
По принцип аз се съобразявам, ако на мен ми е все тая. Например, все едно ми е дали ще съм с къса или с дълга коса, така че я поддържам такава, каквато я харесва той. Обаче когато имам друго мнение си го поддържам. Ако е за окосмяването, тъй като е свързано и с болка плюс всичко останало (ако решиш да се епилираш) и след като на теб не ти харесва да си обезкосмена, не мисля, че трябва да се съгласяваш с него.
Кажи му, че и теб те дразни неговото окосмяване и го накарай той да се епилира. Съвсем сериозно го казвам.
А по повод недоумението ти, че космите го дразнят- мисля, че е нормално. Особено ако става дума за нЕкои неща, от рода на френска любов. Едва ли е много приятно да си вадиш косми от устата като я правиш. Гля, каква съм натуралистка.
| |
|
Тема
|
[re: Идиoтчe]
|
|
| Публикувано | 03.09.04 15:32 |
|
|
той не ми прави френска любов - това само за протокола
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 03.09.04 15:40 |
|
|
Значи си е направо ненормално от негова страна - мен лично и при френска любов не ме дразни. А може и нещо да си е мърморил за разтоварване.....
| |
|
|
|
Може да иска да ти прави, но това да го възспира. И това само за протокола. Между другото за мен лично е по-приятно без всичките тези косми и някак си ми се струва по-хигиенично, но познавам пък и жени които се отвращават от обезкосмени разни работи, та в крайна сметка пак ще кажа, че решението за това трябва да си е твое, а не негово, защото не е като да си срешиш бретона надясно.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aннa (около теб) |
| Публикувано | 03.09.04 15:51 |
|
|
За общия вид съм съгласна с мнението на Идиотче.
А за интимните прически... аз лично не бих се съобразила, ако ми е неконфортно, болезнено или нежелателно по някаква причина.
| |
|
Тема
|
[re: X]
|
|
| Публикувано | 03.09.04 15:52 |
|
|
Дали ако попитам в "мъжки клуб" ще ми кажат, че е ненормално?
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 03.09.04 15:58 |
|
|
Ами питай ги, обаче еротичните мечти са едно, а да караш партньора си да прави нещо против волята му е друго - така, че твоя си работа
| |
|
|
|
Ами там имаше доста обширна тема точно по този въпрос
Carpe diem
Редактирано от pchelichkata maya на 03.09.04 16:10.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|