|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Диане 35??
|
|
Автор |
Чeтa (маминка) |
Публикувано | 13.04.04 15:31 |
|
Някоя от вас пила ли ги е?
Събирам мнения, защото ще ми се наложи да пия точно тях.
Доволни ли сте? Имат ли някакви странични ефекти?
Благодаря за отговорите!
| |
Тема
|
Re: Диане 35??
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
tedy_g (променена) |
Публикувано | 13.04.04 15:43 |
|
Аз го пия за киста на яйчника вече един месец. Трябва да го пия 3 месеца. За сега нямам оплаквания, миналия месец имах болки от самата киста, откакто го пия изобщо нищо не ме боли. Знам, че в началото може малко да ти става лошо или да те боли глава, при мен се появи главоболието, но от няколко дни нямам оплаквания. Прочети си и листовката, там има много информация. Диане-то е за кисти, акне и други подобни проблеми. Оправя хормоните, нормализира им нивата, изчиства лицето, ако имаш такъв проблем. На мен ми се промени косата, има съвсем друг вид в момента, изглежда по-хубава, по-бавно се омазнява, не че преди го правеше бързо, но сега виждам разликата.
Когато ми го изписаха, попитах дали влияе на килограмите и лекарката ми каза, че може да ми се увеличи апетита, но до качване на много кила изобщо не се стигало. До момента нямам промяна в килограмите. Това е от мен, дано и на теб ти подейства като на мен.
| |
Тема
|
[re: tedy_g]
|
|
Автор |
Чeтa (маминка) |
Публикувано | 13.04.04 15:56 |
|
Аз трябва да го пия заради поликистозни яйчници. Най-много ме притеснява ше пълнеенето. Аз по принцип не съм хич ящна, така че щом казваш, че не се е стигало до качване на много кила съм по-спокойна
Благодаря!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Buba (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.04 20:28 |
|
I az triabva da hodia na videozon za da se vidi dali imam polikistozni ia4nitzi i ako mi gi otkriat ste pia Diane 35? Kakvo predstavlia tova? Okazva li vlianie vwrhu zabremeniavane sled tova, moje li da stigne do operatzia???
| |
Тема
|
|
|
Автор | MДM (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.04 00:32 |
|
Наскоро писах тук по въпроса - точно Диане пия от година и половина и съм много доволна. Предписаха ми го за хормонални проблеми, но има и други ефекти - кожата се изглажда, а килограмите не мисля че се влияят - успях дори да отслабна с прослувутата "нисковъглехидратна диета". Гинеколожката ми е доста смела - каза да го пия без почивки, ако искам да забременявам да не го спирам за да чакам да се "изчисти" организма и че мога да го вземам с години без да се притеснявам. Друг е въпроса дали аз съм толкова смела да й вярвам , но съм пила различни противозачатъчни и това е което най-много ми допада. Само имай предвид че е много индивидуално - познавам всякакви случаи, включително депресии, повръщане - не от Диане, от други хапчета - но си е до реакция на организма.
Успех.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Flicka (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.04 04:49 |
|
Az go pia ot 8 meseca, za kisti (purvona4alno- i se iz4istiha) i za kogata. Deistva mi mnogo dobre.
Za kilogramite ne znam, moge i da sum ka4ila 2-3, ama dali e ot nego, dali ot zimata...Moia priatelka go pie ot skoro, susto za kisti i tvurdi, 4e e ponapulniala dosta ot nego. Na men mi izglegda vse oste kliostava, ta spored men e vupros na sueta...
Iskam da kaga, 4e ako te pritesniava napulniavaneto, garancii niama. Po princip ug e riaduk strani4en efekt (za zna4itelno povishavane na tegloto), no da se ka4at/ svaliat 2-3 kg e normalno. Vse pak ti se porazburkvat hormnite.
Az li4no sum mnogo dovolna. Kogata mi ne e izglegdala taka ot godini, a kg ne gi i zabeliazvam.
Pregldeai stranicite vuv foruma nazad. Ima tema za protivoza4atu4nite ot Megi, az samata biah pisala dosta. Ima mnogo cenni mnenia.
| |
Тема
|
[re: Flicka]
|
|
Автор |
Чeтa (маминка) |
Публикувано | 14.04.04 09:20 |
|
Благодаря ви за отговорите. Поуспокоихте ме
| |
Тема
|
[re: MДM]
|
|
Автор |
Чeтa (маминка) |
Публикувано | 14.04.04 09:44 |
|
На мен гинеколожката ми каза, че не е хубаво да сепият примерно 2 години без почивка, за това сега ще го пия 9 месеца, после 2 почивка и после още 9. След това ще видим, може би второ бебе
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dafna (притеснителна) |
Публикувано | 14.04.04 10:01 |
|
Останах с впечатлението, че ще пиеш Дуфастон?!?
| |
Тема
|
[re: Dafna]
|
|
Автор |
Чeтa (маминка) |
Публикувано | 14.04.04 10:20 |
|
Дилемата беше Диане или Дуфастон, но в крайна сметка решихме Диане, защото имат и контрацептивен ефект.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|