Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:07 13.11.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Диане 35??нови  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано13.04.04 15:31

Някоя от вас пила ли ги е?
Събирам мнения, защото ще ми се наложи да пия точно тях.
Доволни ли сте? Имат ли някакви странични ефекти?
Благодаря за отговорите!

Тема Re: Диане 35??нови [re: Чeтa]  
Автор tedy_g (променена)
Публикувано13.04.04 15:43

Аз го пия за киста на яйчника вече един месец. Трябва да го пия 3 месеца. За сега нямам оплаквания, миналия месец имах болки от самата киста, откакто го пия изобщо нищо не ме боли. Знам, че в началото може малко да ти става лошо или да те боли глава, при мен се появи главоболието, но от няколко дни нямам оплаквания. Прочети си и листовката, там има много информация. Диане-то е за кисти, акне и други подобни проблеми. Оправя хормоните, нормализира им нивата, изчиства лицето, ако имаш такъв проблем. На мен ми се промени косата, има съвсем друг вид в момента, изглежда по-хубава, по-бавно се омазнява, не че преди го правеше бързо, но сега виждам разликата.
Когато ми го изписаха, попитах дали влияе на килограмите и лекарката ми каза, че може да ми се увеличи апетита, но до качване на много кила изобщо не се стигало. До момента нямам промяна в килограмите. Това е от мен, дано и на теб ти подейства като на мен.

Тема Re: Диане 35??нови [re: tedy_g]  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано13.04.04 15:56

Аз трябва да го пия заради поликистозни яйчници. Най-много ме притеснява ше пълнеенето. Аз по принцип не съм хич ящна, така че щом казваш, че не се е стигало до качване на много кила съм по-спокойна
Благодаря!

АвторBuba (Нерегистриран)
Публикувано13.04.04 20:28

I az triabva da hodia na videozon za da se vidi dali imam polikistozni ia4nitzi i ako mi gi otkriat ste pia Diane 35? Kakvo predstavlia tova? Okazva li vlianie vwrhu zabremeniavane sled tova, moje li da stigne do operatzia???

АвторMДM (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 00:32

Наскоро писах тук по въпроса - точно Диане пия от година и половина и съм много доволна. Предписаха ми го за хормонални проблеми, но има и други ефекти - кожата се изглажда, а килограмите не мисля че се влияят - успях дори да отслабна с прослувутата "нисковъглехидратна диета". Гинеколожката ми е доста смела - каза да го пия без почивки, ако искам да забременявам да не го спирам за да чакам да се "изчисти" организма и че мога да го вземам с години без да се притеснявам. Друг е въпроса дали аз съм толкова смела да й вярвам , но съм пила различни противозачатъчни и това е което най-много ми допада. Само имай предвид че е много индивидуално - познавам всякакви случаи, включително депресии, повръщане - не от Диане, от други хапчета - но си е до реакция на организма.
Успех.

АвторFlicka (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 04:49

Az go pia ot 8 meseca, za kisti (purvona4alno- i se iz4istiha) i za kogata. Deistva mi mnogo dobre.

Za kilogramite ne znam, moge i da sum ka4ila 2-3, ama dali e ot nego, dali ot zimata...Moia priatelka go pie ot skoro, susto za kisti i tvurdi, 4e e ponapulniala dosta ot nego. Na men mi izglegda vse oste kliostava, ta spored men e vupros na sueta...

Iskam da kaga, 4e ako te pritesniava napulniavaneto, garancii niama. Po princip ug e riaduk strani4en efekt (za zna4itelno povishavane na tegloto), no da se ka4at/ svaliat 2-3 kg e normalno. Vse pak ti se porazburkvat hormnite.

Az li4no sum mnogo dovolna. Kogata mi ne e izglegdala taka ot godini, a kg ne gi i zabeliazvam.

Pregldeai stranicite vuv foruma nazad. Ima tema za protivoza4atu4nite ot Megi, az samata biah pisala dosta. Ima mnogo cenni mnenia.

Тема Re: Диане 35??нови [re: Flicka]  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано14.04.04 09:20

Благодаря ви за отговорите. Поуспокоихте ме

Тема Re: Диане 35??нови [re: MДM]  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано14.04.04 09:44

На мен гинеколожката ми каза, че не е хубаво да сепият примерно 2 години без почивка, за това сега ще го пия 9 месеца, после 2 почивка и после още 9. След това ще видим, може би второ бебе

Автор Dafna (притеснителна)
Публикувано14.04.04 10:01

Останах с впечатлението, че ще пиеш Дуфастон?!?

Тема Re: Диане 35??нови [re: Dafna]  
Автор Чeтa (маминка)
Публикувано14.04.04 10:20

Дилемата беше Диане или Дуфастон, но в крайна сметка решихме Диане, защото имат и контрацептивен ефект.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.