Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:35 02.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема Majete vi prilichat li ....нови  
Авторpitashta (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 12:16

na bashtite vi ?
Po temata moje da dade mnenie i majkata chast ot auditoriqta, neka spodelqt zashto i kak prilichat ili ne na tastovete.

Тема Re: Majete vi prilichat li ....нови [re: pitashta]  
АвторToтo (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 12:21

Не!
За мен това би било обида, да приличам на тоя пухльо!
Само се перчи и се прави на интересен, а в същност е под чехъл

Автор MM (za mama)
Публикувано29.07.03 14:05

Не, нито на външен вид нито като характер! И слава богу, защото аз по характер приличам на баща си доста, ако и мъжът ми беше такъв щеше да има доста 'търкане' май!

Но от друга страна не отричам напълно теорията че жените търсят бащите си в мъжете си. Защото, бих могла да намеря в съпруга си и прилики с баща ми в някои от техните възгледи например - за семейството, за кариерата и т.н., които определено са липсвали при други мъже с които съм имала връзка. Но да твърдя че това ме е привлякло към него, би било малко изкуствено, може би подсъзнателно, но то човек ако седне да търси прилики винаги ще намери.

Тема Re: Majete vi prilichat li ....нови [re: MM]  
Авторt (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 16:00

naprotiv - tyrsim tochno obratnoto, da ne prilichat zashtoto podsyznatelno iskame da se otyrvem ot obraza i vlianieto na bashtata, pri men pone e taka, ima korenna razlika

Тема Явно не е много ясно...нови [re: t]  
Автор MM (za mama)
Публикувано29.07.03 16:23

дали изобщо жените 'търсейки' партньорите си съзнателни или подсъзнателно гледат да избягат от образа на бащата или да намерят негово подобие. Предполагам че и двата случая ги има, а и много други вариации на тази тема.
Ако един човек (жена или мъж няма значение) е израснал в добра, хармонична семейна среда тогава е естествено (според мен) да търси нещо подобно на това и когато той/тя започне да създава собственото си семейство. Но рядко хората растат в 'идеалното' семейство или нещо доближаващо се до него, така че причини за 'бягане' от образа на бащата/майката също има толкова колкото и за това да се 'търси' този образ.
Хайде, че много се разфилософствах, пък не съм компетентна на тази тема - току виж се появил сега някой последовател на Фройд да ме напъха в миша дупка

Тема Moje da e qsno...... [re: MM]  
Автор Scuby (непознатa)
Публикувано29.07.03 17:07

Dori i da iskame da izbqgame ot obraza na bashtite ni,kato se omajvame za korenno razlichen maj
v techenie na vremeto pravime majete si tochno kato bashtite si.
Mojebi taka se poluchava zaradi vazpitanieto ni i domashnata atmosfera, v koqto sme izrastnali, prosto taka sme sviknali i bez da iskame presazdavame neshtata

like a fish needs a bicycle

АвторMиa (Нерегистриран)
Публикувано30.07.03 11:30

Моят прилича

Тема Виц!нови [re: pitashta]  
АвторФиджeй (Нерегистриран)
Публикувано30.07.03 12:35

Един споделя с приятел:
- Толкова бях щастлив, когато намерих момиче, което да прилича на майка ми! Същите очи, същите коси, същия глас, същото изражение на лицето, същата фигура... Реших да я запозная с родителите си! И... баща ми не я хареса!...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.