Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:36 02.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Влюбвам сенови  
АвторTинчo (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 14:35

Не съм сигурен дали имам въпрос към вас

Въпросът е там че усещам че се влюбвам в една жена. Не съм женен. Нямам постоянна приятелка. Живея нормалния живот на мъж, който се среща и прави от време на време други работи с различни жени.

Този път е различно. Само веднъж сме се виждали, аз не спирам да мисля за нея непрекъснато. Мисля за нея и много ме е страх че няма да ме хареса. Веднъж ходихме на заведение и аз още повече я харесвам. Направо не знам как ще се справя със ситуацията. Заеквам като гимназист пред нея.

Имам чувството, че се върнах в ученическите си години
Направо съм паникьосан! Страх ме е, че завинаги ще изчезне от живота ми

Тема Re: Влюбвам сенови [re: Tинчo]  
Авторscuby (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 14:54

Choveche, sigurna sam, che vsichki v tozi klub ti zavijdat , vkluchitelno i az.
Radvai se,
kakvo po-krasivo ot tova da se vlubish.

Ne si gubi vremeto v neta, a deistvai po vaprosa kak da NE zagubish devoikata,
jivota e tvarde kratak, za da se pomaivash.

aide marsh

Авторaнkeтиpaнa (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 15:55

верно ли бре ..........
или само си праавиш тъпи психологически проучвания
доста измислено звучиш..........

Тема верно аминови [re: aнkeтиpaнa]  
АвторTинчo (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 16:46

И какво толкова му е измисленото. Освен това като гледам май няма да се справя

Тема Re: верно аминови [re: Tинчo]  
Автор Dideto (spring)
Публикувано22.07.03 17:02

щастливец!

Тема Re: верно аминови [re: Dideto]  
Авторпpитecнeнa (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 17:07

Нещастник голям ще е, ако момата не отвърне на чувствата му.

Тема Re: верно аминови [re: пpитecнeнa]  
АвторЖeни (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 17:14

Защо пък? Любов значи щастие за духа...Вярно не е щастие материално, както може би го разбираш ...Дори и да се окаже несподелено чувство, пак ще си остане едно истинско чувство.

Тема Тинчо - момче младо -нови [re: Tинчo]  
Автор Stefan (хич ме няма)
Публикувано22.07.03 17:37

защо си се предал предварително? Какви са тези приказки:
Направо съм паникьосан! Страх ме е, че завинаги ще изчезне от живота ми - не си внушавай, че оная работа на момичето е от злато! (Първо правило...)
И от какво толкова се паникьоса бе, момче? Ти поне каза ли й, че си падаш по нея? - А тя какво ти отвърна?
Ами ти сам пишеш, че още ти зрее любовта: усещам че се влюбвам в една жена. Някоя сутрин ще се събудиш - вече прегазил всички усещания и въпросителни - и ще си кажеш: Е, сега си нагазил здраво, Тинчо - сине мамин, в океана и връщане назад няма. И ще предприемеш важната стъпка. Ама първо трябва да си наясно със себе си - какво искаш от момичето - после тя сама ще го усети. Вземи си студен душ, за да не заекваш, и изгледай някой от епизодите на "Смъртоносно оръжие" 1-4: пълни са с майтапи и ще те заредят позитивно, поне на мен Мел Гибсън ми действа така.
Тук по-горе жените те взеха на подбив, ама защото си падат по такива смутени младенци като теб - ако и твоята муза те приеме така - значи работата ти е готова в аванс и е време да почерпиш. Повечето момичета си падат по чувството за хумор.

Хайде, успех! И не забравяй да разкажеш после какво е станало! (Пък и не отлагай дълго евента, защото хубавите жени и други ги забелязват...)

Редактирано от Stefan на 22.07.03 17:41.

Тема Ех, че хубаво :)нови [re: Tинчo]  
Автор Betula alba (бяла)
Публикувано22.07.03 20:53

Мисля и аз - че само можеш да се радваш на това, че се влюбваш.
Струва ми се обаче, че трябва да опознаеш малко навиците на девойката и тогава да атакуваш . А това обикновено става с питане
Хайде и късмет и дано следващия път като пишеш тук да си много по-щастлив

АвторAHA (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 21:50

Аре да се включа и аз със съветите. Щото в това сме най-добри. Мисля, че отлагането на "атаката" е грешка. Само ще си удължиш терзанията от неведението. А в Библията пише - "Отлагано ожидание изнемощява сърцето". Действай, пък колкото по-скоро те отреже каката, толкова по-скоро ще ти мине. Вервай ми, гадно е да си влюбен, когато не си наясно. По ученическия начин. Това не е онова споделеното влюбване, за което някои по-горе пишещи ти завиждат. Пък ако не те отреже, значи ще имаш повод да черпиш. "Бъди храбър и могъщи сили ще ти се притекат на помощ" - Гьоте.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.