Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:46 16.11.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Защо не ни чуват?нови  
Автор Elis (непознат )
Публикувано08.01.03 22:20

Не мога да разбера защо мъжете ни не чуват това което казваме.Опитвам се да разбера в мен ли е проблема.Старая се да бъда мила и разбрана, а когато очаквам същото нещо не се получава.Не мисля, че не му пука за мен, а сякаш не винаги има значение какво казвам.Особено ако се отнася за нещо ежедневно.Не знам чувствам се объркана.Някакви идеи?

Тема Re: Защо не ни чуват?нови [re: Elis]  
АвторLiO (Нерегистриран)
Публикувано08.01.03 23:39

За да може да чуваш трябва и да можеш да слушаш- основно правило според мен. И един въпрос. Как разбираш че ние мъжете не Ви чуваме? По какво съдиш?

Автор ~Gallant~ (sweet liar)
Публикувано08.01.03 23:41

Мъжете не чуват, защото просто не слушат

Автор Tиa (fall in love)
Публикувано09.01.03 07:27

Povtorenieto, maika na uspeha !!!
Ne se pritesniavai, ne si samo ti
Povtori sashtata fraza 10 pati, da vidish kak shte te chue.
I shte go zapomni daje

TITLE: deepheartwoundmaker

Тема Re: Защо не ни чуват? [re: Tиa]  
Автор Green light (braggadocio)
Публикувано09.01.03 08:12

:-)))
като повториш една фраза 10 пъти, тя се превръща в бял шум.

Автор Kлep (женствена)
Публикувано09.01.03 09:24

Мисля си, че понякога и ние на чуваме, по-точно не разбираме, това, което ни казват те. Има проблем в комуникациите между хората въобще. Та нима останалите ни близки винаги чуват това, което им казваме?
Разбира се има по-сговорчиви и внимателни и по-егоцентрични мъже, както и хора въобще. Много заваси, на какъв си попаднала. Може би подходът ти не е правилен? Може би не трябва да си мила и внимателна, а да се сърдиш, цупиш или крещиш?!...

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Тема Въпрос на възпитание.нови [re: Kлep]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 10:16

Да и мъжете и жените не СЛУШАТ.
Може би, най-важният елемент на възпитанието е, човек да се научи да ИЗСЛУШВА.
За това на децата постоянно им се повтаря: "ти слушаш ли?", "ти слушал ли си?", "той/тя е много послушен" и т. н. но дали влагаме достатъчно смисъл в тези думи или ги говорим автоматично и ги обезличаваме и децата престават да им обръщат внимание.

Така че започнете от себе си.
Старайте се да изслушвате внимателно събеседниците си. Вникнете в смисъла на техните думи. Това са първите 50% от Вашето възпитание. Ако те се отразят на вашето поведение /мислене/, не казвам да ги приемате, то това са другите 40% от Вашето възпитание. Ако го правите без да очаквате нещо в отплата, това са останалите 10 % от възпитанието Ви.

Тема Re: Защо не ни чуват?нови [re: Tиa]  
Автор kartal (po4ti normalen)
Публикувано09.01.03 11:00

говори си пенке, кой ли ми те слуша... а и не ми пречиш

You can run, but you can't hide!

Тема Re: Въпрос на възпитание.нови [re: Koko]  
Авторcтиви (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 11:27

едва ли е въпрос на възпитание, по-скоро на желание

Автор infinity (без ограничение)
Публикувано09.01.03 11:51

ами така е, защото много хора не обичат да ги занимават с дреболии.....особено мъжете....но какво му е лошото.....ако му кажеш нещо интересно сигурно ще те чуе...мълчанието или разсеяността не означават липса на разбиране и интерес

Животът е такъв, какъвто си го направиш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.