Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:33 04.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бизнес въпроснови  
АвторHaтaлия (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 15:00

Здравейте, имам една молба към вас.
Видях се в малко пари и се чудя дали вместо да ги слагам в банка и да чакам мижавата лихва да не ги инвестирам.
Имам въжможност да ги вложа при 10% мес лихва в заведение "Розов Свят" до икономическия университет, но тъй като от няколко години не живея в София нямам представа дали заведението си струва, каква е посещтаемостта, репутацията и какви са клиентите.
Моля ви кажете дали според вас да рискувам при положение, че тези пари са ми дългогодишни спестяваниа.
Вашите впечатления от заведението какви са?
Благодаря на всички.

Тема Re: Бизнес въпроснови [re: Haтaлия]  
Автор Bobby (наблюдател)
Публикувано05.10.02 15:47

Още ли съществува тва заведение? Аз от мнооого отдавна не съм ходил.
Ама като ходих, не бях много във възторг...
Ама де да знам, на студИентитИе може да им харесва. Ако върти добър оборот си струва.
Не мога да ти препоръчам нищо друго, освен да направиш едно добро проучване. Надали точно тук обаче това проучване би било добро и би ти дало точна информация.

Автордrcд (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 16:07

аз живея в студ. град и никои никога не е броикал това заведение
то е за гъзари, каквито са по другите квартали
не съм бил там, но май е полупразно, въпреки че два пъти са ме спирали да ме питат къде се намира Розов свят, по никое време

Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 17:35

Какво означава "да инвестираш", я ми обясни по-подробно и какви ще са гаранциите, че въобще ще получиш парите си обратно?

Тема vij moito dete ti si predpolagam na dosta godinkiнови [re: Haтaлия]  
Автор sdfs (Алкохоликь)
Публикувано05.10.02 17:50

taka che ti idva akula za kvo da gi davash.Spored men vzemi gi vloji v edna semkadjiinica in prodavai semki pred NDK

barai mecha

Тема Re: vij moito dete ti si predpolagam na dosta godinkiнови [re: sdfs]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 17:55

Тази идея ми се вижда по-работеща, отколкото да се дадат на некой си да ти дава лихва. Кой дава лихви и кой връща пари днес в България, бе?
Ако си ги пропилееш, поне си ги пропилей сам, или си ги изяж и изпий или си купи нещо - поне да си го ползваш ти.

Авторeli4ka_ (Нерегистриран)
Публикувано05.10.02 21:03

Zdrawei,
Purvo ne mislia 4e to4no tuk e miastoto d apitash za biznes wuprosi, ne 4e niamash shans da polu4ish otgowor , no...
A za inwesticia w zawedenie... malko nesigurno mi se wijda, shtoto kakto kazaha po- gore dnes wseki gleda da wzeme parite i posle.. 4aklai ot umrial pismo - imam poznat koito se zanimawashe s dawane na krediti i uj wsi4ko beshe ipipano taka 4e dori da ne wurnat parite da ima obezpe4enie i da ne go zawlekat... moada tikaja 4e si ostana s niakuw nezwurshen apartament.. i ot godini se 4udi kak da go prodade - e ne e bez nishto, no ne e i parite si s koito borawi.
Akoiskash niakakuw dohod - mojesh da gi wlojish w pensionen fond ili zastrahowka jiwot koito ti nosiat lihwa, pone garantirana ot institucia, makar 4e i twa ne e100%, no nali znaesh 4e w BG nishto ne e100%.
Zawisi kolko sa ti parite i kakwo iskash da praish s tiah - hem da gi inwestirash i sushtewremenno da mojesh da oprirash s tiah kogato ti potriabwat ili mojesh da se lishish ot tiah za izwestno wreme... iziasni si celite i togaw apotursi warianti:)
Uspeh!

Автор silent (някакъв)
Публикувано06.10.02 11:34

навремето много хора изгоряха като си вложиха парите в чейнджбюра срещу
висока лихва..........сега явно са решили със заведения да пробват.........по вероятно е никога да не си видиш парите .........

незабележим

Тема Rsemkadjiinicata beshe sravnenie,celtaнови [re: kakata]  
Автор don_Pablo (aLkoHoLiKЬ)
Публикувано06.10.02 22:54

beshe da i akja che triabva da vlioji parite si v biznes sobstven,ama ako niama akul,kak ,otkude,niam da stane

barai mecha

Тема nedvijim imot?нови [re: Haтaлия]  
Автор Loretta (monster)
Публикувано07.10.02 03:57

ne znam dali ne sym mnogo ostarjala s informaciata, ama mi se struva, che nedvijimite imoti si pazjat cenata, kojato vlojish v tjah...
taka che, kupi si edin apartament, pyk go davaj pod naem i si vzimaj parite - kolko hora ot tova jivejat...

Like my eyes ain't green and my hair ain't yellow
It's more like the other way around...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.