Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 03.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Има ли бъдеще този клуб илинови  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 17:42

да го оставим на чекиджиите?
Сайлънт, ела бе брато, нали ме упрекваше че ми се пишело в стерилна среда, айде кажи ми сега повече ли ти харесва?

Моля тези, за които по някое време този клуб е бил любимо място да се обадят и да решим какво да правим.

Тема a da ve da zemete sprete da pishete sega [re: kakata]  
Автор sdfs (Алкохоликь)
Публикувано05.10.02 17:47

che da niamam kod a praia dokat sum na work.Niama da se mahate ottuka shtoto i az sum chovek i iskam da ima akkvo da cheta doakto sum v zalata

p.sNe bbudete egoistki da mislite samoz a sebe si

barai mecha

Тема Re: a da ve da zemete sprete da pishete segaнови [re: sdfs]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 17:50

Ами ние вече сме спрели. Ако бачкат архивите надникни да видиш какво беше тук допреди няколко месеца. Стотици юзъри са минали оттук и им е било интересно и приятно. Мисля, че не се иска много за да стане отново така- малко добра воля да се изгонят споменатите от мен по-горе и желание за нещо градивно. Тук винаги са пишели и доста мъже, ама мъже, а не такива, които ги е страх от мъжка компания и се бутат при жените или такива, които ги е страх от жените и поради това могат само да ги псуват анонимно. Не е клиника все пак, а форум.

Тема Ave E tva da prava siнови [re: kakata]  
Автор sdfs (Алкохоликь)
Публикувано05.10.02 17:58

za takiva anonimni raboti.I mene se mi e chudno kuv e problema da si vlezesh s regisdtracija,ama aide da ne kazvam kvi sa tija det ne sa registrirani

Pozdravi i pishete shtoto shi vi zasmukvam niakoi raboti inache

barai mecha

Тема Re: a da ve da zemete sprete da pishete segaнови [re: kakata]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано05.10.02 19:11

Taka e, prava si. I az spodeliam mnenieto che naposled'k klyba zapadna yzasno...Samo che ne znam dali moze da se napravi neshto, vse-pak koito iska da pishe tyk, shte pishe
V'pros't e koi im otgovaria na takiva i im se vodi po ak'la.

Тема Re:нови [re: divinora]  
Автор dodo_dodo (само веднъж)
Публикувано05.10.02 20:11

Аз по тази причина никога не пиша в този клуб.
Това е мястото къде може да прочетеш толкова много булмач, колкото никъде другаде !
За какво да пиша, след като ще предизвикам лавина от простотии и глупости ?

Толкова отдавна се появих, май вече си отивам

Тема Re: a da ve da zemete sprete da pishete segaнови [re: divinora]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 21:48

Просто да се избере модератор или модератори и да си стане пак уютно място за разговори. На който му се псува, да ходи в Клуб за попържни ако му стиска де, защото тия които псуват жените тук, не смеят да си покажат носа там.
Практиката да не им се обръща внимание май не дава резултати, защото както виждаш, ние просто се изнесохме оттук.

Тема На мен ми бешенови [re: kakata]  
Автор Stefan (глас на гларус)
Публикувано05.10.02 22:10

любимо място (близо година и половина), но сега не е. Дори не го чета!

Оставих го, за да не досаждам на по-достойните...

Тема Това за модераторитенови [re: kakata]  
Автор Stefan (глас на гларус)
Публикувано05.10.02 22:19

са глупости - модераторите винаги действат в свой интерес (нали и те са хора). Виж Неонел как си докара псувачите в "Поезия", за да затворят устите на Брод и на мен и на други талантливи!

Докарай тук модератори - аз няма да се противопоставя - ще си замълча (понеже вече не ми пука за този клуб), ще посъветвам и приятелите си да мълчат (те и тъй си отидоха от тук) - но не мисля, че клубчето ще живне.

Твоя воля! Практиката показва, че модерирането навсякъде оставя ефекта на Хитлер - само омраза и разруха...

Тема Re: Това за модераторитенови [re: Stefan]  
Автор kakata (от Тобосо)
Публикувано05.10.02 22:22

Нямам намерение да докарвам никого отникъде. Ако хората решат да има модератор- ще си изберат някого от пишещите тук.

"за да затворят устите на Брод и на мен и на други талантливи!

"
- бих добавила и скромни.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.